• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Canım ölüm korkusu herkeste var ama biz yoğun yaşıyoruz ve o çok yoğun korku vesvese vesveseyi küçültmek elimizde bende sizin gibi olmuştum iştahsızlık bir yana lokma ağzımda kalıyordu miyde bulantısı oluyordu bu iki hafta bende de öyle korku oluyordu bende sürekli okuyup bu bir vesvese deyip geçiyorum korku gelince o korkunudan kaçma sonra gidiyor zaten
Ben coketkileniyorum ilkkez yasadim mucadele etmeye calistikca boguluyorjm bide sanki bohazimda dugum var cokkez nefes alamadigimi hissediyorum napcam bilmiyorum:KK43:

Ben coketkileniyorum ilkkez yasadim mucadele etmeye calistikca boguluyorjm bide sanki bohazimda dugum var cokkez nefes alamadigimi hissediyorum napcam bilmiyorum:KK43:
Canım rahatsızlığının boyutunu elbette sen daha iyi bilirsin kimsenin kaldırma gücü aynı değil... ben bazen oturup agliyorum normale dönmeyecekmiyim hep bu korku kaygı fizyolojik değişiklikler vs. İlaç desen yan etkilerinden dolayi cesaret edemiyorm.. çözüm kendimizde artık 1000lik puzzle aldım kafa dağıtmak için hobi ediniediyorum değişik değişik... benimde ilk defa başıma geldi hiç geçmeyecek gibi gelen his zaten ölüm gibi:( bazen öyle moralim bozuluyor ki bebeği babasına veriyorum sadece uyumak istiyorum oda olmuyor tekrar Bebeğimi kucağıma alıyorum ve "hiç bir hâl devamlılık arz etmez buda geçecek diyorum"ve eski yaşamımi özlüyorum ne kadar güzelmiş hiç korku kaygı takıntı olmadan yaşamak ama buna da şükür insanlar kanser olduğunu bile bile hayat dolu yaşıyorlar biz kanser olma korkusu ile Mahf okurken.. kendime bir defter tuttum her akşam duyguları mi yazıyorum ve en kötü ne olabilir sorusunu cevaplıyorm.. evde bayılmaktan korkuyorum sonra en kötü ne olabilir"bayılırım bebeğim beş dakika soluksuz ağlar Ama annesi gelemez kucağına almak için sonra kendimë gelirim hemen bebeğim le ilgilenirim eşimi arar hastaneye gideriz tahliller vs .. tekrar BayılacaBayılacam korkusu ile yasayabilirim en fazla.. onu şuanda yaşıyorum .. bunları yazmak rahatlatıyor

Ya demekki etki saglamis siz isten bile cikmayi dusunuyodunuz dimi öle yazmistiniz hatirliyorm ne guzel böyle ilacin fayda sagladigini duyunca bana umut oluyor ama bide yanetkisi olursa diye dusunmekten ilaca baslamaya korkiyorum annem babam yuzunden gelemiyo kv görümcem dogum yapcak oraya gidicek istanbula gelemiyo nasil yapsam etsem bilmiyom :KK43:
Evet. Aynı şeyleri yaşayacam otobüse binemem iş yerinde içim sıkılır vs. Sebeplerden başlayasim yoktu. Çok şükür idare ediyorum. Ortam değişikliği iyi oluyor. Kaygı duyduğumda huzursuz oldugumda bişey yok diyorum geçip gidiyor. Bu ara Ibrahim bilgenin kitabını okuyorum. Gayet başarılı. Onunda etkisi olabilir

17 gün oldu selectra kullanıyorum yan etkisini görmedim bebeğim 2 aylik faydası var tabiki
Sizin sikayetleriniz neydi peki baslsdiniz ilaca bide ilaca baslayinca ilk yanetkisi cok oldumu tekmiydiniz baslayinca ilaca bide nasil hissediyosunjz ilaca baslayinca ya cok soruyorum ama iste ilkkez basimagelince herkese soruo6ogrenmek istiyorum:KK43:

Sizin sikayetleriniz neydi peki baslsdiniz ilaca bide ilaca baslayinca ilk yanetkisi cok oldumu tekmiydiniz baslayinca ilaca bide nasil hissediyosunjz ilaca baslayinca ya cok soruyorum ama iste ilkkez basimagelince herkese soruo6ogrenmek istiyorum:KK43:
Şikayetim sürekli ölüm korkusu çıldıracam korkusu carpinti nefes alamama baş dönmesi iştahsızlık uykusuzluk mutsuzluk ağlama ilacın yan etkisi olmadı biraz daha iyiyim

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Sırf senin için girdim sayfaya aklım sende nasılsın doğum ne zaman inşallah sağ salim güzel haberlerini bekliyorum diğer tüm hamile arkadaşlar ile sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim aklım sende dualarında benide unutma habersizce birakmaaaaaaaa

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Sırf senin için girdim sayfaya aklım sende nasılsın doğum ne zaman inşallah sağ salim güzel haberlerini bekliyorum diğer tüm hamile arkadaşlar ile sağ salim doğumlar nasip etsin Rabbim aklım sende dualarında benide unutma habersizce birakmaaaaaaaa
Doğum yaptı arkadaşımız :) bebeğine kavuştu oda, sıra zamanı gelince bizde allahın izniyle:) sen nasılsın omascım? Herşey yolundamı

Doğum yaptı arkadaşımız :) bebeğine kavuştu oda, sıra zamanı gelince bizde allahın izniyle:) sen nasılsın omascım? Herşey yolundamı
Ayy nasılmutlu oldum ya çok şükür Rabbim'e oda kavustu prensesine darısı sana insallah sana ve senin gibi tüm hamilelere canım benim. Ben cok şükür Rabbimin yardımı ile birlikte idare ediyorum elhamdülillah iki prensimle koşturmaaca halindeyiz valla bu arada panik atak devam ediyor tabi:))) sen nasılsın nasıl gidiyor senden guzel haberi tahmini ne zaman alıcaz bakalım

Ayy nasılmutlu oldum ya çok şükür Rabbim'e oda kavustu prensesine darısı sana insallah sana ve senin gibi tüm hamilelere canım benim. Ben cok şükür Rabbimin yardımı ile birlikte idare ediyorum elhamdülillah iki prensimle koşturmaaca halindeyiz valla bu arada panik atak devam ediyor tabi:))) sen nasılsın nasıl gidiyor senden guzel haberi tahmini ne zaman alıcaz bakalım
Hamdolsun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum. Kafamı kendime vermeyince sanki biraz oluyo bu iş ;) ben nisanın 10-15 arası dedi doktorumuz bakalım, hayırlısı bekliyoruz işte. Allah iyilik versin canım hepimize. Evlatlarımızla meşgul olalım hep :)

Hamdolsun iyiyim iyi olmaya çalışıyorum. Kafamı kendime vermeyince sanki biraz oluyo bu iş :KK66: ben nisanın 10-15 arası dedi doktorumuz bakalım, hayırlısı bekliyoruz işte. Allah iyilik versin canım hepimize. Evlatlarımızla meşgul olalım hep :)
Maşallah sanada az kaldı dayan Allahın izniyle sende melegine kavuşacaksın inşallah sağlık sıhhat ile sonra diceksin kızlar bende doğum yaptım bebegim ile kontroldeyiz süt veriyorum diye:)) ya amin amin amin inşallah Rabbim şifa versin hepimize :KK68:

Kızlar aranızda gebelik şekeri geçiren var mı hamileyken.benimki çok yüksek çıktı.ama üç gündür uyuyamıyorum stresten orda da atak geçirdim o sıvıyı içtiğimde.acaba diyorum stresten mi yükseldi.sizler yaptırdınız mı nasıldı?

Kızlar aranızda gebelik şekeri geçiren var mı hamileyken.benimki çok yüksek çıktı.ama üç gündür uyuyamıyorum stresten orda da atak geçirdim o sıvıyı içtiğimde.acaba diyorum stresten mi yükseldi.sizler yaptırdınız mı nasıldı?
Bende yüklendiğinde çok fena olmuştum stresten olabilir ayrıca yüksek çıksa da korkma yüksek olup ya çok doğuran çevremde

Back
X