Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Bu bir hastalık nihayetinde ve siz çok şanslısın ız ben bu hastalığı tanıyasıya kadar ömrümden ömür gitti şimdi öğrendim ve umrumda bile değil ve olmamalı çünkü yıllarımı aldı bundan sonra bu hastalığa ayıracak halim zamanım yok:-!

İşte hastalığın tek tedavi noktası, en can alıcı yeri. Kabullenmek.... keşke becerebilsem bende. Ama napıyım bişeyini kabulleniyorum bqşka surette tekrar geliyo napıyım

peki kaygi korku gelince nasil bas ediyosunuz bende bu hastaliktan oldugunu biliyorum ama o an mesela kendimi toparlayamiyorum siz nasil yapiyosunuz kaygi korku geldi diyelim en basiti tek disari cikma yada kalabalik yerlere girme korkusu var diyelim istedigim kadar bilim cok zorlanuyorum

direk kalabalığa girerim ve on dünya duracak gibi sonum gelmiş gibi oluyor sonradan yavaş yavaş geçiyor ben gece yanlız yatamıyorum ben uyumadan eşim uyumadı şimdi tek başıma evde ile kalıyorum ya bunalet hastalık beni yılarca süründü şimdi bu hastalığı ğa karşı içimde öfke biriktirdim ben çok şeyimi kaybettimartık kaybetmek istemiyorum bendetekkalan eşime bağımlılık onunda yensem kendimi alkışlayacam

Yarın ilkişin dışarı çıkmak olsun ve on beynini meşkul et mesela arabaların renklerine insanlar ne giymiş saç modellerine baş örtüsü modelleri bak sürekli etraftakiler meşkulolmaya çalış ben merkezini yakala ben çok özel bir kadın ım de bak neler değişiyor

Omas S serra1982 I ilknurdem kızlar siz nasılsınız?. Doğum yapalı baya zaman oldu, umarım hamilelik ve lohusalık dönemlerine oranla daha iyisinizdir inşallah.
Ben allaha şükür daha iyiyim. İş te iyi geldi. Tabi ara sıra oluyo sıkıntı ama üstesinden gelebiliyorum. Terapiye başlamıştım 2 kere gittim. 3.cuye gidemedim hala. Az daha kullanayım ilacı bırakmak istiyorum . İnşallah buran önce duseliriz

Ohh çok güzel canım, Allah daha iyi etsin inşallah, içinde bizleride..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…