sen şimdi çok hasass8n hormonlardan geçer merak etmeSağol canım. Yazamadım, bakamadım doğru dürüst, kusuruma bakmayın..bKendi ailem yüzünden fazlaca stres yaşadım daha hastaneden cıkmadan.. Psikolojimi bozmamak için uğraşıyorum..
Hassaslığımı bile yaşayamadım ki kuzum. Hastaneden eve gelip kv.ye yardım ettim o iş güç yemek yaparken.. Dikişli halimle, uykusuzluğumla.. Ve yine her zaman olduğu gibi beni ezen ama onun için sıradan olan cümleleriyle, hareketleriyle memnuniyetsizce gitti babam. Eşimle tokalaşmadı, gitti gideli aramadı. Evlat olarak değer görmedim göremicem. En azından kendimi üzmek yerine görüşmemeyi seçiyorum. Benimde bir ailem var eşimle çocuklarımla çok şükür.. Allahım daim eylesin inşallah ve bizi birbirimize muhtaç etmesin inşallah...sen şimdi çok hasass8n hormonlardan geçer merak etme
Amin canım ben çok şaşırdım yani ne olur ki bu kadar soğuk davranmalarını gerektiren sen uyumaya çalışırken dinlenme bak şimdi hassas bir dönemden kuzucuğu öp benim yerime kokla duanın eksik etmeHassaslığımı bile yaşayamadım ki kuzum. Hastaneden eve gelip kv.ye yardım ettim o iş güç yemek yaparken.. Dikişli halimle, uykusuzluğumla.. Ve yine her zaman olduğu gibi beni ezen ama onun için sıradan olan cümleleriyle, hareketleriyle memnuniyetsizce gitti babam. Eşimle tokalaşmadı, gitti gideli aramadı. Evlat olarak değer görmedim göremicem. En azından kendimi üzmek yerine görüşmemeyi seçiyorum. Benimde bir ailem var eşimle çocuklarımla çok şükür.. Allahım daim eylesin inşallah ve bizi birbirimize muhtaç etmesin inşallah...
Biraz benciller malesef. Babam herşeye küsen biri, ya onun dediği olcak ya da rest çeker. Annem desen sahiplenme güdüsü yok. Kınamıyorum yanlış anlaşılmasın, ben bildim bileli böyle. Çocukken bişey bilmiyor insan ama yaş ilerledikçe o kadar büyük bir boşluk açılıyor ki...Amin canım ben çok şaşırdım yani ne olur ki bu kadar soğuk davranmalarını gerektiren sen uyumaya çalışırken dinlenme bak şimdi hassas bir dönemden kuzucuğu öp benim yerime kokla duanın eksik etme
Hayirli olsun anali babali büyüsün bebeginiz insallah nasilsiniz bebeginiz kacgunlukBende bu topiğe terfi ettim ama yazmaya fırsat bulamaz oldum. Biraz zor bir dönem yaşıyorum. Üstüne de lohusalık eklenince.... Allah yardımcımız olsun inşallah.
Amin can8mBiraz benciller malesef. Babam herşeye küsen biri, ya onun dediği olcak ya da rest çeker. Annem desen sahiplenme güdüsü yok. Kınamıyorum yanlış anlaşılmasın, ben bildim bileli böyle. Çocukken bişey bilmiyor insan ama yaş ilerledikçe o kadar büyük bir boşluk açılıyor ki...
Allah büyük canım, şükürler olsun bugünümüze. Kuzularımın mis kokusu yetiyor, Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin hepimize, evlat acısı göstermesin inşallah..
Bizi de pek fırsat bulup giremiyoruz hoş geldin aramıza sağlıklı günler dileğiyle bu arada ıslak medileri kesinlikle yıkamadan kullanmayınBende bu topiğe terfi ettim ama yazmaya fırsat bulamaz oldum. Biraz zor bir dönem yaşıyorum. Üstüne de lohusalık eklenince.... Allah yardımcımız olsun inşallah.
Tşk ederim amin inşallah.. Bebeğim iki haftalık oldu şükür. İlk günler iyiydim ama şuan uykusuz ve yorgunum. Paniği ve anksiyeteyi tetikleyen iki temel sebeple baş etmeye çalışıyorum kısaca :) Allahım kolaylıklar versin hepimize inşallahHayirli olsun anali babali büyüsün bebeginiz insallah nasilsiniz bebeginiz kacgunluk
Hoşbuldum kuzum :) gece nöbetleri başladı bizde. Eğer başka bir problemi yoksa şiddetli gaz sancıları yaşıyoruz. Umarım uzun sürmez, oğlumda 2,5 sene uykusuz geçmişti...Bizi de pek fırsat bulup giremiyoruz hoş geldin aramıza sağlıklı günler dileğiyle bu arada ıslak medileri kesinlikle yıkamadan kullanmayın:-!:-!
Aynen canım içiyorum bitki çaylarını. Biogaia oğlumda çok işime yaramıştı. Üç şişe kullandık. Oğlumda bi de dört gaz damlası değiştirdik fayda etmiyodu. Bunda da başladık dün. İnşallah iyi gelir şuan kullandıgım. Bu ara stresli geçiyo, uykusuz kaldıgım zamanlarda eklenince zorlayıcı oluyor baya. Birşey sorucam sana, bu ara kalbime yine taktım kafayı. Yavaş atıyo ve ben habire hızlandı mı diye kontrol ediyorum. yanlış hatırlamıyorsam sende böyle bişey yaşadığından bahsetmiştin. Duruyo gibi, zorla atıyo gibi oluyo felan demiştin değil mi? Bu da geçicek dimiİnşallah uslu. İr bebek olur bio gaybize çok iyigelmişti tammamen bitkisel dene istersen ayrıca sende kimyon anason rezene çayı demle hep seni rahatlatır hemde süten bebişegeçerbebiş rahatlar ikinci gün etkisini görüyorsun
Gelgitler oluyor zamanla inşallah gecexej
Sizde ilac kullaniyodunuz nasil oldunuz acabaGelgitler oluyor zamanla inşallah gecexej
Öncekine göre daha iyiyim sen nasılsın pekiSizde ilac kullaniyodunuz nasil oldunuz acaba
Zorlaniyorsan neden psikiyatrik yardım almiyorsunArkadaslar merhaba nasilsiniz nasil gidiyo ilac kullananlar nasilsiniz iyi oldunuzmu???kullanmayan arakdaslar siz nasilsiniz nasilbasediyosunuz ben cok zorlaniyorum
Çünkü daha kötü olmaktan korkuyorum ya ilac daha kötü ederse bu sefer sürekli baska ilaclar kullanmaktan korkuyorum yada ilaca bagimli kalmaktan karacigere cok zarari oluyomus vs.vs.aslinda olumsuz seyler okudugumdan duydugumdan antidepresan korkum varZorlaniyorsan neden psikiyatrik yardım almiyorsun
Benwgine süt veriyomusun hala?bi yanetksi olmadi insallah bebegine sizdemi selectra kullaniyosunuzÖncekine göre daha iyiyim sen nasılsın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?