• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hap

pankek2203

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
154
26
13
41
Merhaba arkadaşlar lütfen acil cevap alabilir miyim
Dün gece antibiyotik ilacımı içtim maalesef az suyla içtim ve sanki boğazında takılı kaldı sabaha kadar boğazında yabancı cisim hissi yutkunurken sanki batma hissi var.sabah tekrar antibiyotiği suda eritip içtim .boğazımda bu hap erimiş midir hala yutkunurken bir dolgunluk hissi oluşuyor boğazında midemden yukarı bi ekşime
Bu arada anksiyete panik atak hastasıyım
Evham panik hat safhada

Dün gece antibiyotik ilacımı içtim maalesef az suyla içtim ve sanki boğazında takılı kaldı sabaha kadar boğazında yabancı cisim hissi yutkunurken sanki batma hissi var.sabah tekrar antibiyotiği suda eritip içtim .boğazımda bu hap erimiş midir hala yutkunurken bir dolgunluk hissi oluşuyor boğazında midemden yukarı bi ekşime
Evham panik hat safhada
Tukurugunuz isi halletmistir merak etmeyin.

Panik atak ve anksiyete icin tedavi goruyor musunuz?

Tamamen panik olduğunuzdan dolayı.
O hapın sabaha kadar boğazınızda takılı kalma ihtimali yok.
Yüksek olasılıkla az suyla içtiğiniz için yutmakta zorlandınız ve böyle bir durumun olabileceğini kafaya taktınız.
Hapın eridiğine ikna olduğunuzda hislerinizin tamamen kaybolduğunu göreceksiniz.
Çok geçmiş olsun.

Anksiueteden dolayı var sanıyorsunuzdur. En mantıklısı üzerine illaki yemek yediniz o yemeklerle midenize gitmiştir.

Ek olarak ilaçları sulandırarak yada kırarak içmek iyi değildir.
Bu sabah korkudan antibiyotiği suda eritip içtim oyaçda kş çok sık hap içen birisiyim ilk defa başıma geldi

Tamamen panik olduğunuzdan dolayı.
O hapın sabaha kadar boğazınızda takılı kalma ihtimali yok.
Yüksek olasılıkla az suyla içtiğiniz için yutmakta zorlandınız ve böyle bir durumun olabileceğini kafaya taktınız.
Hapın eridiğine ikna olduğunuzda hislerinizin tamamen kaybolduğunu göreceksiniz.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim

Bilmiyorum ki bu antibiyotik sanırım bana iyi gelmedi her içişimde midemden yukarı yemek borusuna kadar ekşime baskı yapıyor
Doktordan başka birtane isticem sanırım
Antibiyotikler mideye dokunabilir zaten, hatta mideniz hassassa mide koruyucuyla içirtirler. Antibiyotik eritilip içilmez, kırılarak bile içilmez garip garip şeyler yapmayın lütfen

Evham panik hat safhada
Erimiştir rahat olun.O an boğazınızdan geçerken Belkş biraz tahriş olmuştur .Benim de başıma gelmişti o hissi biliyorum .Bal yemiştim yumuşatmıştı.Bi iki güne geçer.

Antibiyotikler mideye dokunabilir zaten, hatta mideniz hassassa mide koruyucuyla içirtirler. Antibiyotik eritilip içilmez, kırılarak bile içilmez garip garip şeyler yapmayın lütfen
Anlattığım gibi yutarak içtim tam olarak yutamadım boğazımda takılma hissi midede şişlik ve sürekli ga çıkartma isteği var sanıyorum bu antibiyotik bana yan etki yaptı diye düşünüyorum
Yutarak içemediğim için suda erittim az suyla içtim
Bşrdaha yapmam o halde
Teşekkürler uyarınız için

Erimiştir rahat olun.O an boğazınızdan geçerken Belkş biraz tahriş olmuştur .Benim de başıma gelmişti o hissi biliyorum .Bal yemiştim yumuşatmıştı.Bi iki güne geçer.
Teşekkürler yorumunuz için
İnanın beter bişey hapın kendiside büyüktü hatta içmeden bunu nasıl içecem diye düşünmüştüm

Back
X