Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Bencede yapı meselesı ıyle olmazsa herkes kotu gunler gecryr ya da herkes hamıle oluyor ama herkes panık atak olmuyor bızım demek yerımzde varmıs ruh yapımz musaıt

Sa arkadaşlar bende sürekli baş dönmes sersemlik vücudumda dengesizlik hali sinirlilik ve anksiyete vardı hamilelikten beri . Tahlillerim normal çıkıyodu hep . Panik atak ve anksiyete den oluyordu büyük ihtimalle ve sürekli depresiftim.. dün d vitamininimë baktılar çok çok düşük çıktı ve d vitamini saydığım tüm sorunların sebebi olabiliyormus .depresyon ve anksiyeteyi tetikleyip işini bırakanlar dahi olmuş d vitamini eksikliğinden . Tedavi ile düzelmisler lütfen sizde kontrol ettirin . Belki sorun ve çözümü bu kadar basittir çekmeye gerek yok bu illet hastalığı

Bazı vitamin ve mineral eksiklikleri depresyona sebep olabiliyor doğru. Benimde d vitaminim 15 çıkmıştı bi aydır günlük 10 damla şeklinde kullanıyorum. İnşallah faydası olur

Bazı vitamin ve mineral eksiklikleri depresyona sebep olabiliyor doğru. Benimde d vitaminim 15 çıkmıştı bi aydır günlük 10 damla şeklinde kullanıyorum. İnşallah faydası olur
Benim 2çıktı canım Canan Karatay 100un üzerinde olmasını savunuyor türkiyede bazı değerler asagida tutuluyor umarım düzelir

Benim 2çıktı canım Canan Karatay 100un üzerinde olmasını savunuyor türkiyede bazı değerler asagida tutuluyor umarım düzelir
Türkiyedeki kadınların %90 ortak sorunuymuş bu zaten. Şuan yoldan birini çevirip tahlil istesek, gayet sağlıklıda olsa inan düşük çıkar dedi hemşire. O kadar alışmış..

S serra1982 sizi rahatsiz ediyrum kusra bakmayin da emzirirken ilac kullanan bi siz varsiniz size danismak istiyorum benim korkularim kaygilarim gecmedi ben son 1yilda yakalandim bu hastaliga önceden yoktu şimdi doktora gidip ilac kullanmayada korkiyorum emziriyorum die sizin ölüm korkunuz gectimi ya ilac ile ben sürekli ölüm korkusu bebegime bise olucak korkusu yasiyorum napsam bilmiorum artik korku istahimi bile kapatti

Canım ölüm korkusu herkeste var ama biz yoğun yaşıyoruz ve o çok yoğun korku vesvese vesveseyi küçültmek elimizde bende sizin gibi olmuştum iştahsızlık bir yana lokma ağzımda kalıyordu miyde bulantısı oluyordu bu iki hafta bende de öyle korku oluyordu bende sürekli okuyup bu bir vesvese deyip geçiyorum korku gelince o korkunudan kaçma sonra gidiyor zaten

2 ay oldu.gaydasi oldu ilacın. Şu an daha iyiyim. Az çok var ama çok şükür. Evde durabiliyorum yanliz. Yanliz otobüse biniyorum.. iştahım.kapandigi için başlamıştım ben ilaca . Sütüm azaldı diye. Şu an iyiyiz. 4 ayımız bitti. İşe başladım. Süt sagip bırakıyorum. Çok şükür halimize

İlac sute gecmıyormu acaba yan etkısı olmuyrmu

O zaman yan etkısı yoktr bebege kendnı dahamı ıyı hısedıyon hemen dogmdan sonramı basladn
Hayır canım bebek 2 aylık ti basladigimda. 2 şeydir kullanıyorum. Bebeğe görünürde bi etkisi yok. Uykusu ve kilo alımı normal. O rahat ben daha rahat. En azından karnı süt le doyuyor.

Hayır canım bebek 2 aylık ti basladigimda. 2 şeydir kullanıyorum. Bebeğe görünürde bi etkisi yok. Uykusu ve kilo alımı normal. O rahat ben daha rahat. En azından karnı süt le doyuyor.
Ne guzel ya zaten dr kafadan vermıyor yan etkı olsaydı zaten soylerdı pekı sen dahamı ıyı hısedıyon kendını bebegın suan me kadrlk

Bende kaygilarim yüzünden ağzımı açmak istemiyorum. Gün geçtikçe temelli alt üst olmaya başladım. Cok zor gerçekten, düşünmemek elde değil çünkü fiziksel olarak yansiyor..
Allah'ım bizleri de sağlıcakla kolaylıkla kurtarsın, evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.

Ya demekki etki saglamis siz isten bile cikmayi dusunuyodunuz dimi öle yazmistiniz hatirliyorm ne guzel böyle ilacin fayda sagladigini duyunca bana umut oluyor ama bide yanetkisi olursa diye dusunmekten ilaca baslamaya korkiyorum annem babam yuzunden gelemiyo kv görümcem dogum yapcak oraya gidicek istanbula gelemiyo nasil yapsam etsem bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…