Bunlrın bebeğe bi zararı olmaz demi? Emzirirken yani eminsiniz? Aklımda bulundun benimde bu arada teşekkür ederim@serra1982 aklında bulunsun anason kimyon tohumu rezene anti depresan kadar etkiliymiş seneye kere var ayrıca süt yapıyor istersen iyi hissediyorsan ilacı bırakıp denemenizi tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor bu hastalıkla mücadele eden kaç kişi içmiş ve faydasını görmüş emzirincede zararı yok ölçü bir çay kaşığı anason bir çay kaşığı kimyon tohumu bir tatlı kaşığı rezene
Yok canım aksine faydası var ayrıca süt yapıyor ve anne bebek için çok faydalı tabi abartmadsn bir iki bardakBunlrın bebeğe bi zararı olmaz demi? Emzirirken yani eminsiniz? Aklımda bulundun benimde bu arada teşekkür ederim
Seninde az kalmış Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin dua et senin duan kabul olur Allah'ın izniyle benim içinde dua istiyorum sağlık ve iman için çocuklarında dua edin Allah hak yolundan şaşırmasın ve sağlık versin onlaradaBunlrın bebeğe bi zararı olmaz demi? Emzirirken yani eminsiniz? Aklımda bulundun benimde bu arada teşekkür ederim
Amin amin canım allah razı olsun. Günümüz dusyla geçiyor zaten yoksa bu hastalıkla nasıl başedicez. Karnımda sertleşme çok sık oluyor bugün 20 kez falan oldu. Karnım top gşbi oluyor, korkuyorum.... kısa sürüyor şükürSeninde az kalmış Allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin dua et senin duan kabul olur Allah'ın izniyle benim içinde dua istiyorum sağlık ve iman için çocuklarında dua edin Allah hak yolundan şaşırmasın ve sağlık versin onlarada
Bende çok oluyordu sertleşme korkma ben kırk haftadan sonra bebek gelmediği için sezeryanla oldum çok yorma kendini bol su içAmin amin canım allah razı olsun. Günümüz dusyla geçiyor zaten yoksa bu hastalıkla nasıl başedicez. Karnımda sertleşme çok sık oluyor bugün 20 kez falan oldu. Karnım top gşbi oluyor, korkuyorum.... kısa sürüyor şükür
Çok şükür ablacm daha iyiyim elhamdülillah tabiki öperim:) sizler nasilsinizCanım nasılsın bebişoyu öp benim yerime
İyiz çok şükür Allah bu günleri aratmadı inşallahÇok şükür ablacm daha iyiyim elhamdülillah tabiki öperim:) sizler nasilsiniz
Canım benim lohusaligin son günlerinde adet oldum (yanlış hatırlamıyorsam doğumdan 36 gün sonra) daha daha sonra da bir kez daha oldum suan bebeğim 76günlükHerkese hayırlı akşamlar canlar nasılsınız benim aklım hep sizde yay4zy4qmurum N nilay984 F Fatmae20 E Eslem 23 Rabbim sağlikli bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin beni de dualarınızda unutmayın nasılsınız hepiniz inşallah iyisinizdir artık az kaldı hadi az kaldı kızlar Allahın izniyle. Bu arada doğum yapan arkadaşlar adet görmeye başladınız mı ve ne zaman başladınız doğumdan sonra ?...
Hayırlı akşamlar canım. İyiyiz çok şükür. Ben 30. Oldum şükür. Daha bugün suyumun geldiğini düşünerek doktoruma gittim, çünkü on günden fazladır karnımda sertleşmeler oluyordu. Şükür su felan değil sanırım altıma kaçırıyormuşum ara sıraHerkese hayırlı akşamlar canlar nasılsınız benim aklım hep sizde yay4zy4qmurum N nilay984 F Fatmae20 E Eslem 23 Rabbim sağlikli bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin beni de dualarınızda unutmayın nasılsınız hepiniz inşallah iyisinizdir artık az kaldı hadi az kaldı kızlar Allahın izniyle. Bu arada doğum yapan arkadaşlar adet görmeye başladınız mı ve ne zaman başladınız doğumdan sonra ?...
Canımmm şükür dayanmaya çalışıyorum bende. Acayip türde sancılarım var kiii bazen yerimde oturamıyorum bazen de ayakta duramıyorum. Banada senin gibi 3 4 cm açılman var dese keşke kontrolde diye hayal ediyorum ama hayırlısı tabi :)) 37 bitiyor bugün Allahın izniyle. Bugün mü yarın mı diye gün bekliyorum, Allah hepimizi sağ salim kurtarsın, hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşaallah :) sen neler yapıyosun, çocuklar nasıl? Dr.a gittin mi?Herkese hayırlı akşamlar canlar nasılsınız benim aklım hep sizde yay4zy4qmurum N nilay984 F Fatmae20 E Eslem 23 Rabbim sağlikli bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin beni de dualarınızda unutmayın nasılsınız hepiniz inşallah iyisinizdir artık az kaldı hadi az kaldı kızlar Allahın izniyle. Bu arada doğum yapan arkadaşlar adet görmeye başladınız mı ve ne zaman başladınız doğumdan sonra ?...
Bende bunda geç oldum bi ara hamileyim sandim desem yeridirCanım benim lohusaligin son günlerinde adet oldum (yanlış hatırlamıyorsam doğumdan 36 gün sonra) daha daha sonra da bir kez daha oldum suan bebeğim 76günlük
Ayy inşallah istediğin gibi bir doğum olur hayırlısıyla ve hayırlı değilsede Allah hayırlara çevirsin inşallah öyle nasip etsin artık çok normal o sancılar belki baktık 3gun sonra yazdin buraya kızlar sancim tuttu 3cm açılma var doğum başladı diye:))) benim elhamdülillah canım iki minik ile uğraşmaya devam panik atak anksiyete devam zaten dua ile Rabbimin yardımı ile yaşıyoruz. Doktora her hafta randevu alıp gitmiyorum desem inanirmisin bi gün yağmur sel bi gün fırtına lodos bi gün araba olmaz birgün misafir olur bigün bigun diye diye yani gidicem inşallah çünkü nefes darlığı devam ediyo bende bazen panik atak ile tutuyor daha fena oluyo tabi öyle işte canım benim anksiyete panik atak için terapi alıcam ama oda gerçekten çocuklar ile tek olunca herşey hep beklemede kalıyo canım yaCanımmm şükür dayanmaya çalışıyorum bende. Acayip türde sancılarım var kiii bazen yerimde oturamıyorum bazen de ayakta duramıyorum. Banada senin gibi 3 4 cm açılman var dese keşke kontrolde diye hayal ediyorum ama hayırlısı tabi :)) 37 bitiyor bugün Allahın izniyle. Bugün mü yarın mı diye gün bekliyorum, Allah hepimizi sağ salim kurtarsın, hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşaallah :) sen neler yapıyosun, çocuklar nasıl? Dr.a gittin mi?
Normal canım benimde öyleydi ama dikkat et akıntı su gibi olunca enfeksiyon da çok oluyo bol bol su iç fazlada yorma kendini 35olana kadar en azından yorma yürüme fazla inşallah çok güzel istediğin gibi doğum olur Allahım hepinize tüm hamilelere yardım etsin canlar. Benim iki minikler ile koşturmaya devam ev iş yemek çocuklar ile ilgilen bakım vs.derken akşam kendimi atacak yer arıyorum uzanmak için bi bakıyorum her koltukta biri bidaha atıyorum yere kendimiHayırlı akşamlar canım. İyiyiz çok şükür. Ben 30. Oldum şükür. Daha bugün suyumun geldiğini düşünerek doktoruma gittim, çünkü on günden fazladır karnımda sertleşmeler oluyordu. Şükür su felan değil sanırım altıma kaçırıyormuşum ara sıraVeya akıntıda olailirmiş. Son ayların gerginliğide başka oluyormuş valla. Ama buna şükür diyelim. Zamanımızı bekliyoruz. Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor uykusuz geceler
Amin kuzum hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah hepimize.Ayy inşallah istediğin gibi bir doğum olur hayırlısıyla ve hayırlı değilsede Allah hayırlara çevirsin inşallah öyle nasip etsin artık çok normal o sancılar belki baktık 3gun sonra yazdin buraya kızlar sancim tuttu 3cm açılma var doğum başladı diye:))) benim elhamdülillah canım iki minik ile uğraşmaya devam panik atak anksiyete devam zaten dua ile Rabbimin yardımı ile yaşıyoruz. Doktora her hafta randevu alıp gitmiyorum desem inanirmisin bi gün yağmur sel bi gün fırtına lodos bi gün araba olmaz birgün misafir olur bigün bigun diye diye yani gidicem inşallah çünkü nefes darlığı devam ediyo bende bazen panik atak ile tutuyor daha fena oluyo tabi öyle işte canım benim anksiyete panik atak için terapi alıcam ama oda gerçekten çocuklar ile tek olunca herşey hep beklemede kalıyo canım ya
İbrahim bilgen geçenlerde bi tv programına konuktu ve aynen şunu dedi"ölene dek ilaç kullanmaktansa lütfen birkez olsun deneyin ilaçsız üstüne gidin terapiler ile çok güzel panik atak ve anksiyetenizi yeniceksiniz " demişti ordada bi kadın vardı ilaç kullanıyodu ama 2yil olmasına rağmen daha tam iyilesmemis böyle bakıyorum diyorum mutlaka Allahın izniyle bi tedavisi olmalı o da kesinlikle dua yani ilaç ile terapi ile yine tam kurtulan yok bazen diyorum elbet Rabbimin bildiği var inşallah dediğin gibi geçer gider Allah var gam yokAmin kuzum hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah hepimize.
Bazen tek çocukta bile dışarı çıkmak zorluyoken, iki taneyle böyle olması normal canım. Bunda da vardır bi hayır. Benim sende farkettiğim rutin şekilde ilerliyor olması, şimdi panikle birlikte de tutmaya başladıysa son vuruşlarını yapıyor olabilir diye düşünüyorum. Hani diyodum ya hangi belirtiye takarsan uzun bir süre o oluyor tavan yaparak ilerleyip sonunda bitiyor ve başka belirti patlak veriyor. Bu da öyle geldi bana, hayırlısı olsun. Umarım biter gider artık. Gerçi bende ekatımlarla cebelleşiyorum, doğum yaklaştıkça kafamda senaryolar dönmeye çalışıyor, elimden geldiğince kışkışlıyorum :))
Çok güzel söylemiş. Korkan bir insana bunu kabullendirmek çok zor ama biraz farkındalıktan sonra kabullenmek daha kolay geliyor. En basiti grip oluyoruz geçiyor ama yine olabiliyor. Bu biraz da yapı meselesi ve açıkcası yapıyıda sadece ilaçla onarmaya çalışmak pek mümkün gelmiyor bana. Mutlaka yanında destek gerek. Ben geçecek geçmicek gözüyle de bakmıyorum. Sonuç itibariyle zor bile olsa Allahın izniyle bi şekilde idare ediyoruz. Bize verilen hayatı kabullenmek gerek, vardır Rabbimin bir bildiği. Halimize binlerce şükür olsun :)İbrahim bilgen geçenlerde bi tv programına konuktu ve aynen şunu dedi"ölene dek ilaç kullanmaktansa lütfen birkez olsun deneyin ilaçsız üstüne gidin terapiler ile çok güzel panik atak ve anksiyetenizi yeniceksiniz " demişti ordada bi kadın vardı ilaç kullanıyodu ama 2yil olmasına rağmen daha tam iyilesmemis böyle bakıyorum diyorum mutlaka Allahın izniyle bi tedavisi olmalı o da kesinlikle dua yani ilaç ile terapi ile yine tam kurtulan yok bazen diyorum elbet Rabbimin bildiği var inşallah dediğin gibi geçer gider Allah var gam yoksende kışkışla Allah yardım ediyo o an zaten biliyoruz yeterki uygulayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?