Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyi;-)
Üç gün iyi bir gün kötü şükür idare ediyoruz canım, sen nasılsın, bebeğin kontrol oldumu?
Ben hamilelikteki kadar olmasamda yine arada çok vuruyo, bu aralarda nefesim baskılanıyo sanki, ne biliyim öyle işte. Senin nasıl pa ile aran ?

Ben bu hastalık sayesinde çok daha güçlü oldum benim durum farklı acı çekince güç oluyor sanki kontrol altında iki ay sonra tekrar gideceğiz ayrıca yumurtalıklarında kist çıktı senin Nebil kaç aylık oldu

Bebiş iyi şükür büyüyorlar valla, kendimizle uğraşıyoruz işte. Kimi zaman iyi kimi zaman kötü şükür bu güne

Kızlar herkes iyi inşallah kimse yazmıyor
Bir yaşına girecek kızım az kaldı emzirmeye devam, ama bu bahar havasındanmıdır bilmem hiç iyi değilim, devamlı çarpıntı dışarı çıkamıyorum korkuyorum çünkü bişey olursa diye, içimde hep bi sıkıntı ... canım sen bi ara bi karışımmı söylüyordun bitkisel içebileceğimiz sanki aklımda öyle kalmış, emzirme döneminde yaptığun bişey varmı? Sen nasılsın bu arada nadıl gidiyor?

Buradaki arkadaşlarlar mu kurdunuz ben de tüp bebek tedavisi görüyorum bu ara ekstrosistol çok arttı
Evet buradaki birkaç arkadaşla hala konuşuruz . Ekstrasistol bizlerde de çok var .ama ne kadar doktora gittysem hepsi de bir zararının olmadığını, kafami takmayacagimi soylediler.sizde öyle yapın . Yapmaya çalışın

Ben de katılabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…