Keşke canım çok güzel olurdu :) bu arada nergiscik nasıl iyidir inşallahAyrıca ben size çok alıştım kızlarinşallah birgün hepimiz bir arada oturur bir kahve içeriz
Üç gün iyi bir gün kötü şükür idare ediyoruz canım, sen nasılsın, bebeğin kontrol oldumu?Kızlar nasılsınız umarım herkes iyi;-)
Bir yaşına girecek kızım az kaldı emzirmeye devam, ama bu bahar havasındanmıdır bilmem hiç iyi değilim, devamlı çarpıntı dışarı çıkamıyorum korkuyorum çünkü bişey olursa diye, içimde hep bi sıkıntı ... canım sen bi ara bi karışımmı söylüyordun bitkisel içebileceğimiz sanki aklımda öyle kalmış, emzirme döneminde yaptığun bişey varmı? Sen nasılsın bu arada nadıl gidiyor?Kızlar herkes iyi inşallah kimse yazmıyor
Anksiyetem bu sıralar tavan yaptı . Ekstra atımlarımda fazlalaştı .Slm kızlar nasılsınız,
Bende aynı şekildeyim sürekli hastal8k kaygısı en ufak şeyde patlıyorAnksiyetem bu sıralar tavan yaptı . Ekstra atımlarımda fazlalaştı .
Merhaba biz arkadaşlarla whatsap grubu kurduk .kötü hissettiğimiz ve ekstrasistollerin bizleriçileden çıkardığı zamanlar da dertlesiyoruzAnksiyetem bu sıralar tavan yaptı . Ekstra atımlarımda fazlalaştı .
Buradaki arkadaşlarlar mu kurdunuz ben de tüp bebek tedavisi görüyorum bu ara ekstrosistol çok arttıMerhaba biz arkadaşlarla whatsap grubu kurduk .kötü hissettiğimiz ve ekstrasistollerin bizleriçileden çıkardığı zamanlar da dertlesiyoruz
Evet buradaki birkaç arkadaşla hala konuşuruz . Ekstrasistol bizlerde de çok var .ama ne kadar doktora gittysem hepsi de bir zararının olmadığını, kafami takmayacagimi soylediler.sizde öyle yapın . Yapmaya çalışınBuradaki arkadaşlarlar mu kurdunuz ben de tüp bebek tedavisi görüyorum bu ara ekstrosistol çok arttı
Ben de katılabilir miyimEvet buradaki birkaç arkadaşla hala konuşuruz . Ekstrasistol bizlerde de çok var .ama ne kadar doktora gittysem hepsi de bir zararının olmadığını, kafami takmayacagimi soylediler.sizde öyle yapın . Yapmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?