Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Peki ilac duzeltiyoda ama dimi yani ilacinda faydasi oluyo deegilmi bide terapiyle olunca
Bende anksiyete çoktu doktor terapiden önce seni rahatlatalim dedi. 3 hafta kullandım terapi aldim. 10 gün oldu iste. Bu hafta değil haftaya tekrar gidecem terapiye. Emzirdigim.icin ilaç düşük..bilmiyorum artarmi. 1 ay öncekine göre çok.sukur daha iyiyim ama daha var kaygilarim korkularim tam kesilmedi. Bakalim

Kızlaaaaaaaaar nasılsınız ne alemdesiniz kimsenin sesi yok herkes iyileştimi yoksa

Kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlarKızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar sırt ağrım başladı nefes darlığıyla ayyyyyyyyy daraldım haaaaaaaaaa

Kızlaaaaaaaaar nasılsınız ne alemdesiniz kimsenin sesi yok herkes iyileştimi yoksa

Kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlarKızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar sırt ağrım başladı nefes darlığıyla ayyyyyyyyy daraldım haaaaaaaaaa
Bugün bende yemek bile yiyemedim ilaç içmem lazımdı atladım, nefes alcak yerim yok gibi dolanıyorum. Azcık uzanayım dedim çarpıntıdan geri kalktım, gecem zaten uykusuz geçti desem yeri. Ev istirahatide bunalttı, hava kapalı. Amma çok söylendim yaaa, kendimi dinlemek için en uygun ortam yani

Keşke iğleşsek Omas
Bugün bendede var biraz nefes alma güçlüğü, içerden birş tutuyor gibi :) hımm bende bide ek atım oluyor, bu gün okadar çok olduki sayamadım artık, altüst oldum. Karnımdakide taş gibi mübarek, allahım sağlıkla kavuştursun diye dua edip duruyorum. Devamlı dua ediyorum başka rahatlayamıyorum.

N nilay984 y4zy4qmurum Ya sormayın kızlar ya Rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün dışarıdayken baya yürüdüm sonra oturdum ay sırtıma bi ağrı sonra nefes darlığı ya bu nefes darlığı beni çok yoruyor ne yapsam bilmiyorum ya perşembe bakalım film çektiricem psikolojik nefes darlığı sizce bu kadar sürekli olurmu bide sırt ağrısıyla yani ayakta biraz fazla kalsam sırt ağrısı ile nefes darlığı dahada şiddetli onun dışında da çok yaşıyorum bu nefes darlığını yaaaaa

Psikolojik nefes darlığı yaşayan bi tamıdığım var, her türlü tetkiki yapıldı sağlıklı ama bazen bunalınca veya durduk yere tıkanıyor, ilaç önermiş doktor psikiyatri falan oda onu kabul etmedi. Sende rutin kontrollerini yaptır tabi bi bakılsın, Arada bendede oluyor ben gebeliğe bağlıyorum umarım geçer doğumdan sonra

Canımin içi inşallah doğumdan sonra senin geçer valla ben ilkkez bu gebeliğimde nefes darlığı ile tanıştım tanışmaz olaydım benim doğumdan sonrada geçmedi anam hâlâ hamile gibi sırt ağrısı nefes darlığı yaşıyorum kız vallahi anlamadım ne pskilojisi bu türkiyenin psikolojisi bozuk anam kalan dünyayı biz kurtarıcaz kafasındayız o tanıdığına selam olsun benim yolum zaten hep pskiytre çıkıyor Allah bizi şaşırtmasın

Omas Bebişi emziriyorsan sırt ağrılarıının sebebi olabilir. Ben ilk doğumdan sonra hep yanlış durmaktan emzirirken bütün sırtım kulunç olmuş. Dolayısıyla hala ağrıyor altı yıl geçti bu arada alışıyosun ya zamanla bunlarla yaşamaya, çünkü yapışıyor yakana bir türlü gitmiyo, sen ona uyum sağlamayı öğreniyosun

Amin canım aminn inşallah. Bu ekleri hissetmeye bi kere alıştık ya tamam artık, normalde olması gereken ekatımlar bile tedirgin ediyor. Onun stresinden de olabilir karnındaki sertlik. Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum, magnezyumda içtim ama halen aynı.
Aminnn inşallahhh kuzum. Ben panik atakta en çok odaklandığım şikayeti uzun süre yaşıyorum. Lise bittikten sonra yaşadığım o nefes darlığı beni halsiz uykusuz bırakacak raddedeydi. Her ihtimale karşı önce tetkik yapılması hem daha iyi senin için hem de psikolojik olduğunu kabullenmen bi tık daha kolay olur. Benim ilk hamileliğimin son ayında olmuştu tekrar ama doğum sonrası geçti. Oğlum kucak istediği dönemde o sırt ağrısıyla yine başlamıştı, en cok dısarı cıktıgımda tetikleniyordu. Bazen iki poşet taşısam nefes nefese kalıyodum.

Valla psikolojik nefes darlığı ise bu yaşadığım zaten pes N nilay984 benim artık kol kaslarım çıktı tek başıma olmanın avantajları yakında baklavalarım da çıkıcak Dediğin doğru y4zy4qmurum bakalım baksın doktor en azından pskilojik deyip terapi ile çare arıycam inşallah bakalım ya Allah hepinize sağlık salim doğumlar nasip etsin inşallah dayanın bebekler doğduktan sonra aksiyon devam ediyor kalabalık nüfus ile çok şükür

Her nefes darlığında aynı şeyi düşünüyorum, doğuma böyle gidersem naparım bennn :) aynı önceden senin düşündüğün gibi.. bana bak kendini gör :))
Allahım inşallah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip eder hepimize.. normal isteyenlere suni sancıya, ek müdehaleye gerek kalmadan
İnşallah güzel haberlerle dönersin dr.dan, en azından bir netliğe kavuşur kuzum

Oyy o korkunu dibibe kadar yaşadım hiç korkma Rabbim bir güç veriyor varya sen bile şaşiyorsun ben az mı ağladım bide etrafimdakilere sezaryen olabilir belki deyince istekli olduğum anlaşılıyordu herkes nasıl kızıyordu bunu düşünmemdeki sebepde nefes darlığı korkusuydu iyikide üstüne gidip normal doğum dedim ikincide sendebana bak kendini gör inşallah benim gibi olur doğumun sugibi geçer kendi sancin ile tek ikinmada Rabbim sana ve tüm hamilelere yardım etsin canlar hepimize Allah sağlık sıhhat versin Allah var gam yok Rabbim bizimle olsun inşallah

İnan hiiçbirini unutmuyorum o konustuklarımızın. Belkide aynı yoldan geçtiğimiz için bu kadar yer etti bende. Tek değilim diyorum çaresiz hissetmicem Allah büyük diyorum. Yenilmemek için uğraşıyorum anlıcağın. Allahın izniyle inşallah öyle su gibi bir doğum olur vaktiyle:)
İlkinde de bu çarpıntıyla nasıl yapıcam diyodum, doğuma giderken aklımın ucundan geçmedi. Bunda da ekatımlar ve nefes darlığı rövaçta, bakalım artık hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…