700tl canım benimNe kadar ücret acaba
Aynen öyle canım malesef bazen hatta naz yaptımığı bile düşünüyoBizim sorunlarımız yaşamayan herkes için genellikle hayal ürünü, herşeyi elimizde sanıyorlar malesef. Çok evhamlıyız, çok takıyoruz, inancımız yok hep bunlar konuyor önümüze. Bunları bizde biliyoruz kendimizi ölçüp tartıyoruz sonuçta. Ama bilmek değil bunlarla başedebilmeyi öğrenmek önemli olan ve malesef bunu her zaman yapamıyoruz. Bunun için yardıma ihtiyacımız var. Başkalarının da bu çizgiyi anlamasını beklemek vakit kaybından başka birşey değil.
Valla Türkiye'nin psikolojisi bozuk bence böyle iyi doktorlar hatta bütün doktorlar ücret konusunda aynı olsa ne güzel olurdu en azından mutlu bir türkiyede yaşanırdı bu kadar mutsuzluk içinde aslında biz normaliz valla herkes hasta kimse kabullenmiyor, biz en azından biliyoruz tedavi ihtiyacımızın olduğunu.Aynen öyle canım malesef bazen hatta naz yaptımığı bile düşünüyoBaşına gelmeyen bilemez işte. İşini hakkıyla yapan gerçek çözümler bulan doktorlarda çok pahalı, ben gibi tek maaşla İstanbul da kirada geçinmeye çalışanlar için tedavi yok malesef çok üzücü
Giden arkadaş varsa ordan öğrendiklerini bizimlede oaylaşabilirmi acaba @Omas gidiyormusun sen bu adama burda giden varmı
Valla ben gitmedim benide parası aşıyor açıkcası ama gitmeyi çok istiyorum çünkü ilaçlık olan en kötü vakaları bile ilaçsız başetemeyi öğretmesi beni çok cezbediyor adamın gülüşü bile güven veriyor banaBenim ev kirama yakın nerdeyse.. gidebilen arkadaş olursa bilgileri bizlede paylaşır inşallah. Nasıl başedicez bilmiyorum
Valla Türkiye'nin psikolojisi bozuk bence böyle iyi doktorlar hatta bütün doktorlar ücret konusunda aynı olsa ne güzel olurdu en azından mutlu bir türkiyede yaşanırdı bu kadar mutsuzluk içinde aslında biz normaliz valla herkes hasta kimse kabullenmiyor, biz en azından biliyoruz tedavi ihtiyacımızın olduğunu.
İnşallah sıkıntılarin geçer canim bende iyi değilim carpinti mutsuzluk korku var
B
Valla ben gitmedim benide parası aşıyor açıkcası ama gitmeyi çok istiyorum çünkü ilaçlık olan en kötü vakaları bile ilaçsız başetemeyi öğretmesi beni çok cezbediyor adamın gülüşü bile güven veriyor banaolurda gidersem ilk burda zaten sizinle paylaşacağım
İbrahim bilgenCanım hangi Dr dan bahsediyorsunuz kaçırdım konuşmayı
700 tl miymişİbrahim bilgen
Omas öğrenmiş sanırım, 700 tl imiş fiyat. Çok pahalı benim için. Bu doktoru ekranlardan tanıyorum alanında bir numara tabi ama fiyat bana çok700 tl miymiş
Omas öğrenmiş sanırım, 700 tl imiş fiyat. Çok pahalı benim için. Bu doktoru ekranlardan tanıyorum alanında bir numara tabi ama fiyat bana çok
Çok faydalı bir bitki doktor önermişse kılan birde bol bol c vitaminiHeryerim dökülüyor gözlerim yasariyor öksürüken goğsüm acıyor napmaliyim Dr ilaç vermedi.ekinezya ıhlamur iç dedi.ekinezya kullanan varmi
Canım arkadaşım benim, sanada bir huni şart olduMüge anlıya çıkıp dicem ibrahim bilgen benim öz amcam ama beni kabul etmiyor belki o arada terapi tedavi uygular bana ben kendimi kurtardım hadi siz düşünün
Bende zahideye çıkıyım diye düşünüyordum iki ağlardım ücretimi onlar karşılarlardı hazır zahidede hamile kalmış dayanamazdı kesinnnnMüge anlıya çıkıp dicem ibrahim bilgen benim öz amcam ama beni kabul etmiyor belki o arada terapi tedavi uygular bana ben kendimi kurtardım hadi siz düşünün
Hahaha seninki daha garantiymiş. Bende bi yer araştırayım bari olmaz böyleBende zahideye çıkıyım diye düşünüyordum iki ağlardım ücretimi onlar karşılarlardı hazır zahidede hamile kalmış dayanamazdı kesinnnn
Gel beraber çıkalım arkadaşım napalım böyle yapıcaz artık başka çaresi yokHahaha seninki daha garantiymiş. Bende bi yer araştırayım bari olmaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?