Sizindemi panik atak anksiyeteiyi bir aile desteği ve iyi bir psıkolog şart bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizindemi panik atak anksiyeteiyi bir aile desteği ve iyi bir psıkolog şart bence.
İlk bebegim sezeryan oldum bende onceden yoktu hamilelikte basladi artarak geldi iste simdi mucadele veriyorumyok ben yaşamadım ama yaşayan çok arkadsım oldu doğumunuz zor olduysa ondan da olabılır
Bende arastiriyorum o yüzden terapide alıyorum. İnşallah duElecekAnladim ben cok arastiriyorum ilac icin hep kotu yorumlar yapiyolar zaten korkuyorum iyice panik oluyorum Allah yardım etsin hepimize ne diyelim![]()
Peki ilac duzeltiyoda ama dimi yani ilacinda faydasi oluyo deegilmi bide terapiyle oluncaBende arastiriyorum o yüzden terapide alıyorum. İnşallah duElecek
Bende anksiyete çoktu doktor terapiden önce seni rahatlatalim dedi. 3 hafta kullandım terapi aldim. 10 gün oldu iste. Bu hafta değil haftaya tekrar gidecem terapiye. Emzirdigim.icin ilaç düşük..bilmiyorum artarmi. 1 ay öncekine göre çok.sukur daha iyiyim ama daha var kaygilarim korkularim tam kesilmedi. BakalimPeki ilac duzeltiyoda ama dimi yani ilacinda faydasi oluyo deegilmi bide terapiyle olunca
Kızlaaaaaaaaar nasılsınız ne alemdesiniz kimsenin sesi yok herkes iyileştimi yoksa![]()
Bugün bende yemek bile yiyemedim ilaç içmem lazımdı atladım, nefes alcak yerim yok gibi dolanıyorum. Azcık uzanayım dedim çarpıntıdan geri kalktım, gecem zaten uykusuz geçti desem yeri. Ev istirahatide bunalttı, hava kapalı. Amma çok söylendim yaaa, kendimi dinlemek için en uygun ortam yaniKızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlarKızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar kızlar sırt ağrım başladı nefes darlığıyla ayyyyyyyyy daraldım haaaaaaaaaa![]()
![]()
Psikolojik nefes darlığı yaşayan bi tamıdığım var, her türlü tetkiki yapıldı sağlıklı ama bazen bunalınca veya durduk yere tıkanıyor, ilaç önermiş doktor psikiyatri falan oda onu kabul etmedi. Sende rutin kontrollerini yaptır tabi bi bakılsın, Arada bendede oluyor ben gebeliğe bağlıyorum umarım geçer doğumdan sonraN nilay984y4zy4qmurum Ya sormayın kızlar ya Rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün dışarıdayken baya yürüdüm sonra oturdum ay sırtıma bi ağrı sonra nefes darlığı ya bu nefes darlığı beni çok yoruyor ne yapsam bilmiyorum ya perşembe bakalım film çektiricem psikolojik nefes darlığı sizce bu kadar sürekli olurmu bide sırt ağrısıyla yani ayakta biraz fazla kalsam sırt ağrısı ile nefes darlığı dahada şiddetli onun dışında da çok yaşıyorum bu nefes darlığını yaaaaa
![]()
Canımin içi inşallah doğumdan sonra senin geçer valla ben ilkkez bu gebeliğimde nefes darlığı ile tanıştım tanışmaz olaydımPsikolojik nefes darlığı yaşayan bi tamıdığım var, her türlü tetkiki yapıldı sağlıklı ama bazen bunalınca veya durduk yere tıkanıyor, ilaç önermiş doktor psikiyatri falan oda onu kabul etmedi. Sende rutin kontrollerini yaptır tabi bi bakılsın, Arada bendede oluyor ben gebeliğe bağlıyorum umarım geçer doğumdan sonra![]()
Amin canım aminn inşallah. Bu ekleri hissetmeye bi kere alıştık ya tamam artık, normalde olması gereken ekatımlar bile tedirgin ediyor. Onun stresinden de olabilir karnındaki sertlik. Aynı şeyi şuan bende yaşıyorum, magnezyumda içtim ama halen aynı.Keşke iğleşsekOmas
Bugün bendede var biraz nefes alma güçlüğü, içerden birş tutuyor gibi :) hımm bende bide ek atım oluyor, bu gün okadar çok olduki sayamadım artık, altüst oldum. Karnımdakide taş gibi mübarek, allahım sağlıkla kavuştursun diye dua edip duruyorum. Devamlı dua ediyorum başka rahatlayamıyorum.
Aminnn inşallahhh kuzum. Ben panik atakta en çok odaklandığım şikayeti uzun süre yaşıyorum. Lise bittikten sonra yaşadığım o nefes darlığı beni halsiz uykusuz bırakacak raddedeydi. Her ihtimale karşı önce tetkik yapılması hem daha iyi senin için hem de psikolojik olduğunu kabullenmen bi tık daha kolay olur. Benim ilk hamileliğimin son ayında olmuştu tekrar ama doğum sonrası geçti. Oğlum kucak istediği dönemde o sırt ağrısıyla yine başlamıştı, en cok dısarı cıktıgımda tetikleniyordu. Bazen iki poşet taşısam nefes nefese kalıyodum.N nilay984y4zy4qmurum Ya sormayın kızlar ya Rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün dışarıdayken baya yürüdüm sonra oturdum ay sırtıma bi ağrı sonra nefes darlığı ya bu nefes darlığı beni çok yoruyor ne yapsam bilmiyorum ya perşembe bakalım film çektiricem psikolojik nefes darlığı sizce bu kadar sürekli olurmu bide sırt ağrısıyla yani ayakta biraz fazla kalsam sırt ağrısı ile nefes darlığı dahada şiddetli onun dışında da çok yaşıyorum bu nefes darlığını yaaaaa
![]()
Her nefes darlığında aynı şeyi düşünüyorum, doğuma böyle gidersem naparım bennn :) aynı önceden senin düşündüğün gibi.. bana bak kendini gör :))Valla psikolojik nefes darlığı ise bu yaşadığım zaten pesN nilay984 benim artık kol kaslarım çıktı tek başıma olmanın avantajları yakında baklavalarım da çıkıcak
Dediğin doğru
y4zy4qmurum bakalım baksın doktor en azından pskilojik deyip terapi ile çare arıycam inşallah bakalım ya Allah hepinize sağlık salim doğumlar nasip etsin inşallah dayanın bebekler doğduktan sonra aksiyon devam ediyor kalabalık nüfus ile çok şükür
![]()