Benimde 45 günlük bebeğim var başa çıkmak çok zor.ilaclari 2 ay önce biraktim bebekle ilgileniyorum.senin bebek varmiydiSen nasıl başa çıkıyorsun canım. İlaç kullanıyor musun hepimiz iyi olalım ya
Birazcıktan bişey olmazGel beraber çıkalım arkadaşım napalım böyle yapıcaz artık başka çaresi yokçirkefe bulaşcaz birazcıkkk
Tuzlu ayran iç ayaklarını yukselt canim birsey olmaz Allahın izniyleTansiyonum az önce ölçtüm 8-5 çıktı niye buladar düştüki. İlaçlar yaparmı kızlar. Kafamın üstü yanıyo resmen birde biraz dönüyo. Zaten benim normalim hep 10-6 falandır. Bişey olmaz demi kızlar.
Evet 1 ay oldu kullanıyorum. Öncekine göre iç sıkıntım ve tansiyonum düzeldi. Çarpıntı oluyo bazen bide kendimi dinliyorum ama panik olmuyorum. İlaç dozu hala düşük geliyor sanırım 50 mg. Çocuk emiyo diye yükseltirmi bilmiyorum artık. 2 hafta kaldı 2. Terapiye. O zman ilaç dozunu ne yapar bilmiyorum
Bnm de hep 10/6dır. Ya da 9/6. Hamileliğimin basından beri sabit 8/5 cıkıyor. Nadiren 9 6 oluyor. Dr hiç önemi yok dedi. Kendime ayran serumu yapıp öyle mi dolaşsam dedim :)) istediğin kadar iç ama bol su içmeden tansiyon ayarlanmaz demişti. Sen içiyo musun en azından 2.5 lt?Tansiyonum az önce ölçtüm 8-5 çıktı niye buladar düştüki. İlaçlar yaparmı kızlar. Kafamın üstü yanıyo resmen birde biraz dönüyo. Zaten benim normalim hep 10-6 falandır. Bişey olmaz demi kızlar.
Tansiyonun kaç oluyordu canim.birde cocukta uyku hali falan oluyormu ben 2 gündür Amoklavin kullanıyorum cocuk gözlerini açamıyor uykudanEvet 1 ay oldu kullanıyorum. Öncekine göre iç sıkıntım ve tansiyonum düzeldi. Çarpıntı oluyo bazen bide kendimi dinliyorum ama panik olmuyorum. İlaç dozu hala düşük geliyor sanırım 50 mg. Çocuk emiyo diye yükseltirmi bilmiyorum artık. 2 hafta kaldı 2. Terapiye. O zman ilaç dozunu ne yapar bilmiyorum
Tansiyonumuz bile aynı ikizim :) ya bugün aslında o his gelince tesadüfen ölçtüm tansiyonumu okadar düşük çıktığını görünce bir an tedirgin oldum. Sonra koccaman bi ayranı içtim. Dediğin doğru iki gündür pek su içmiyorum. Bundan sonra daha fazla suuuu :) seninde bugün kontrolün olacak sanırım perşembe diyordun. Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah.Bnm de hep 10/6dır. Ya da 9/6. Hamileliğimin basından beri sabit 8/5 cıkıyor. Nadiren 9 6 oluyor. Dr hiç önemi yok dedi. Kendime ayran serumu yapıp öyle mi dolaşsam dedim :)) istediğin kadar iç ama bol su içmeden tansiyon ayarlanmaz demişti. Sen içiyo musun en azından 2.5 lt?
Hiç korkma, biraz daha düşünce alev çıkıyo benden de, özellikle saç diplerimden. Bi fenalık geliyo, bişiler atıştırsam içim almıyo felan.
Peki sicak basmasi oluyomu sizde böyle birden ter bosaliyo gibi bide istah normale dondumu.ilaç artisi olmak zorundami peki 100mg cok fazla olur bebek icin bide artmasa sikinti artsa sikinti Allah yardim etsin hepimize ay napcam bilemiyorum cok zorluo beni bu hastalikEvet 1 ay oldu kullanıyorum. Öncekine göre iç sıkıntım ve tansiyonum düzeldi. Çarpıntı oluyo bazen bide kendimi dinliyorum ama panik olmuyorum. İlaç dozu hala düşük geliyor sanırım 50 mg. Çocuk emiyo diye yükseltirmi bilmiyorum artık. 2 hafta kaldı 2. Terapiye. O zman ilaç dozunu ne yapar bilmiyorum
Benimde 45 günlük bebeğim var başa çıkmak çok zor.ilaclari 2 ay önce biraktim bebekle ilgileniyorum.senin bebek varmiydi
Başımın tepesi benim de yanıyo çok kötü bir durum yaTansiyonum az önce ölçtüm 8-5 çıktı niye buladar düştüki. İlaçlar yaparmı kızlar. Kafamın üstü yanıyo resmen birde biraz dönüyo. Zaten benim normalim hep 10-6 falandır. Bişey olmaz demi kızlar.
Evet birbirimize benzemeyen yönümüz kaldı mı acaba :)) bende öyle yapıyorum bazen bi an ölçme ihtiyacı hissedip bakıyorum kesin düşük çıkıyor. Ama alıştım dr.da yüklselmesinden çok daha iyi dedi. Bazen rutin belirtiler dışında gözümde simler uçuyo gibi oluyo, başım boşlukta gibi, gereksiz bir huzursuzluk felan yapıyo.Tansiyonumuz bile aynı ikizim :) ya bugün aslında o his gelince tesadüfen ölçtüm tansiyonumu okadar düşük çıktığını görünce bir an tedirgin oldum. Sonra koccaman bi ayranı içtim. Dediğin doğru iki gündür pek su içmiyorum. Bundan sonra daha fazla suuuu :) seninde bugün kontrolün olacak sanırım perşembe diyordun. Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah.
Ohh çok şükür canım gözün aydın olsun, aferin ikinizede böyle devam kızlar :) sen dinlenmene devam et cnm aman yorma kendini.Evet birbirimize benzemeyen yönümüz kaldı mı acaba :)) bende öyle yapıyorum bazen bi an ölçme ihtiyacı hissedip bakıyorum kesin düşük çıkıyor. Ama alıştım dr.da yüklselmesinden çok daha iyi dedi. Bazen rutin belirtiler dışında gözümde simler uçuyo gibi oluyo, başım boşlukta gibi, gereksiz bir huzursuzluk felan yapıyo.
Ben kontrole gittim geldim kuzum şükür suyumuzda azalma yok. Bebiş canavar gibi hareketli dedi:) ev istirahatine devam, Allahın izniyle 2 hafta sonra tekrar gidicez. İğnelere devam, rahimde açılma yok şükür:)
Yok canım gebelikte kullanılan kan hapı magnezyum felan.Başımın tepesi benim de yanıyo çok kötü bir durum yailaç kullanıyor musunuz,
Oluyor canım. Hemde ne. Göğsümden sırtımdan akıyordu. İlaçla biraz duEldi. 100 e çıkmaz. Belki 75 felan yapar bilmiyorum. Etkisi çok yok. Varda tamamen duElmedeim. İştahım sabahları yok. Onun dışında iyi yiyorum.Peki sicak basmasi oluyomu sizde böyle birden ter bosaliyo gibi bide istah normale dondumu.ilaç artisi olmak zorundami peki 100mg cok fazla olur bebek icin bide artmasa sikinti artsa sikinti Allah yardim etsin hepimize ay napcam bilemiyorum cok zorluo beni bu hastalik
Sağol kuzumOhh çok şükür canım gözün aydın olsun, aferin ikinizede böyle devam kızlar :) sen dinlenmene devam et cnm aman yorma kendini.
Anladim ben cok arastiriyorum ilac icin hep kotu yorumlar yapiyolar zaten korkuyorum iyice panik oluyorum Allah yardım etsin hepimize ne diyelimOluyor canım. Hemde ne. Göğsümden sırtımdan akıyordu. İlaçla biraz duEldi. 100 e çıkmaz. Belki 75 felan yapar bilmiyorum. Etkisi çok yok. Varda tamamen duElmedeim. İştahım sabahları yok. Onun dışında iyi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?