Merhaba nasilsiniz terapi nasil gidiyor ilac devam ediyormusunuz fayda ettimi ilac doktor bisi dedimi ilac doz icin benim bebegim emmiyor artik meme reddi baslamis zorluyoruz ek mama basladik bakalim eger sutten kesilirse doktora gitcem sEvet 1 ay oldu kullanıyorum. Öncekine göre iç sıkıntım ve tansiyonum düzeldi. Çarpıntı oluyo bazen bide kendimi dinliyorum ama panik olmuyorum. İlaç dozu hala düşük geliyor sanırım 50 mg. Çocuk emiyo diye yükseltirmi bilmiyorum artık. 2 hafta kaldı 2. Terapiye. O zman ilaç dozunu ne yapar bilmiyorum
Nasil oldun acaba??iyimisinBenim 6 aylık bebeğim. Çok zorlanıyorum bu ara napcm bilmiyorum. Dr a gitmek istemiyorum: (
Canım çok çok geçmiş olsun, doğumun normalmiydi ssezeryanmı oldun. Baş dönmesi stresin etkileri arasında tabi bende çok yaşıyorum. Kbb ye gitmiştim iç kulakta sıvı ile alakalı sorun olduğunu söyledi, ama hamile oldupum için biley yapamadı doğumdan sınra gel dedi. Kan değerim düşük mesela oda baş dönmesi yaparmış. Sen bütün tetkiklerini yaptır mutlaka ona göre hareket edersin. Dahiliye kbb ve nöroloji. Tekrar çok çok geçmiş olsunEşimi Bebeğimi çok sevmeme rağmen bu sağlık problemimden bekâr halimi çok özledim . Gezip dolaşmak hayal olduevde bile kafam garip sürekli düşecek hissi heran .. gerçekten zorlanıyorum nöroloji ye gideceğim dua edin birsey çıkmasın. Eğer psikolojik ise terapiye başlayacam. Doğumdan sonra Kaynanam yanımda idi çok stresli geçti herseye karışti belki o yüzdendir
Canım geçmiş olsun. Bu kadar uzun sürmesi psikolojikte olabilir fizikselde ve en güzeli dediğin gibi tetkik yaptırıp ona göre hareket etmek. Vertigo tarzı bir sorunun olabilir belki. Çünkü bahsettiğin durumu ben dönemsel olarak yaşıyorum, vertigo da tuz biber oluyor. Baş dönmesini tetikleyen birçok sebep olabilir ama İnşallah bişey çıkmaz Allahın izniyle.Arkadaşlar çok dua bekliyorum o kadar sıkıldım ki. Belki sizin gün içerisinde ataklarıniz oluyor ben hamileliğim den beri (55gün oldu doğum yaptım) başım dönüyor kalkar kalkmaz başlıyor yatana kadar sersemlik ve vücudumda dengesizlik heran düşecek gibi hissediyorum . Ev işleri zorla yapıyorum dışarı çıkamıyorumbu hamilelik tüm eski yaşantımi çaldı benden.. sürekli aynı durumda olmak gerçekten çok zor.
çok teşekkür ederim canım . Normalle başladı doğum gerçekleşecei zaman bebeğin kafası gelmedi bide kakasini yaptı sezeryan a alındm hemenCanım çok çok geçmiş olsun, doğumun normalmiydi ssezeryanmı oldun. Baş dönmesi stresin etkileri arasında tabi bende çok yaşıyorum. Kbb ye gitmiştim iç kulakta sıvı ile alakalı sorun olduğunu söyledi, ama hamile oldupum için biley yapamadı doğumdan sınra gel dedi. Kan değerim düşük mesela oda baş dönmesi yaparmış. Sen bütün tetkiklerini yaptır mutlaka ona göre hareket edersin. Dahiliye kbb ve nöroloji. Tekrar çok çok geçmiş olsun
Allah razi olsun canım inşaallah birsey çıkmaz... dualarınızi bekliyorumCanım geçmiş olsun. Bu kadar uzun sürmesi psikolojikte olabilir fizikselde ve en güzeli dediğin gibi tetkik yaptırıp ona göre hareket etmek. Vertigo tarzı bir sorunun olabilir belki. Çünkü bahsettiğin durumu ben dönemsel olarak yaşıyorum, vertigo da tuz biber oluyor. Baş dönmesini tetikleyen birçok sebep olabilir ama İnşallah Ajjagbişey çıkmaz Allahın izniyle.
İyi gidiyo şimdilik. Bikacgun dur daha iyiyim. Doz artırmadik henüz 50 de devam ediyorum. Hatta az önce avm den geldim.4 saat orda kaldım. Enteresan ama sıkılmadım. Huzursuz olmadım çok şükür. Sanırım fayda etmeye başladı. Bebegimde emiyo. 4. Ayın içindeyiz. İlaçla birlikte yemem duzeldi. Buna bağlı olarak sütüm de iyi şimdilik. Haftayada terapim var. Bakalım atlaticam inşallah.Merhaba nasilsiniz terapi nasil gidiyor ilac devam ediyormusunuz fayda ettimi ilac doktor bisi dedimi ilac doz icin benim bebegim emmiyor artik meme reddi baslamis zorluyoruz ek mama basladik bakalim eger sutten kesilirse doktora gitcem s
Pes etme sakın canım. Nefes egzersizi yap. Daha öncede söylemiştim sende faysanı görmüyorum demiştin ama yap nefes egzersizi. Doğumda da allah yardımcı olacak göreceksin. Hiç sıkıntısız geçicek inşallah.Ben artık ağlıcak hale geldim resmen ve daha 35.haftama yeni girdimkasılma sırasında boğuluyorum ya,ilkinde hiç hissetmiyodum bile. Tmm doğuma hazırlanıyor beden ama doğumda daha şiddetlisi olacak o zaman nasıl nefes alıcam ki.. çok gerginim, midemin yanması hiç gecmiyor artık iyice acı veriyor. Şikayet etmekte istemiyorum ama sorunlar arttıkça psikolojim dibe çöküyor.
İnşallah ya inşallah, kapana kısılmış gibi hissediyorum bazen istemeden. Şükür bugüne geldik, bundan sonrasında da Allah yardımcımız olsun inşallahPes etme sakın canım. Nefes egzersizi yap. Daha öncede söylemiştim sende faysanı görmüyorum demiştin ama yap nefes egzersizi. Doğumda da allah yardımcı olacak göreceksin. Hiç sıkıntısız geçicek inşallah.
Valla ne nefes egzersizi ne başka bişey o an gelince nefes almayı unutuyorsun çünkü o panik anı sana nefes aldırıyor öyle bir hikmet var işte hiç korkma ben sancıdan arabada nefes alamıyodum ama panik olamıyosun o an biliyomusun çünkü mecbur o bebek doğacak olduğu için Rabbim güç veriyor şimdilik mecbur çekeceksin nefes darlığını başka çare yok ben aç geziyordum artık nefes darlığından ne çok ağladım bu sefer yine panik olup nefes alamıyodumİnşallah ya inşallah, kapana kısılmış gibi hissediyorum bazen istemeden. Şükür bugüne geldik, bundan sonrasında da Allah yardımcımız olsun inşallah
Nefes egzersizi atak anında etki etmiyor çoğunlukla o doğru canım ama normal doğuma katkısı olduğunu düşünüyorum. Bende birkaç teknik okudum. Videolarını dikkatli bir şekilde izlicem. En azından doğum anında ihtiyaç duyduğumda faydasını görsem o da yeter.
Hadi sen yemek yemedin kilo almadın. Ben adam akıllı öğün bile yapmıyorum ama kilo aldı basını gidiyor. Dr.un da bi açıklaması yok. Bebekte kg olarsk bir hafta geriydi. Hastaneden cıktım cıkalı mecbur beslicek seyler yiyorum ve harekette etmeyince 1 haftada 1,5 almışım. Dısardan görünen yok ama ben kabıma sıgamıyorum işte. Allahın izniyle az kaldı sabır..Valla ne nefes egzersizi ne başka bişey o an gelince nefes almayı unutuyorsun çünkü o panik anı sana nefes aldırıyor öyle bir hikmet var işte hiç korkma ben sancıdan arabada nefes alamıyodum ama panik olamıyosun o an biliyomusun çünkü mecbur o bebek doğacak olduğu için Rabbim güç veriyor şimdilik mecbur çekeceksin nefes darlığını başka çare yok ben aç geziyordum artık nefes darlığından ne çok ağladım bu sefer yine panik olup nefes alamıyodumbak şimdi hala geçmedi o da ayrı bir konu
Cok sevindim sizin adiniza neguzl fayda etmis ilac benim bebegim sutum olmasina ragmen emmiyor mama basladik doktor zorla dedi emmesi icinbakalim ya neden meme reddi basladi anlamadimİyi gidiyo şimdilik. Bikacgun dur daha iyiyim. Doz artırmadik henüz 50 de devam ediyorum. Hatta az önce avm den geldim.4 saat orda kaldım. Enteresan ama sıkılmadım. Huzursuz olmadım çok şükür. Sanırım fayda etmeye başladı. Bebegimde emiyo. 4. Ayın içindeyiz. İlaçla birlikte yemem duzeldi. Buna bağlı olarak sütüm de iyi şimdilik. Haftayada terapim var. Bakalım atlaticam inşallah.
Canım onun seninle bi alakası yok bazı bebekler reddeder memeyi, emmek yorar çünkü.Cok sevindim sizin adiniza neguzl fayda etmis ilac benim bebegim sutum olmasina ragmen emmiyor mama basladik doktor zorla dedi emmesi icinbakalim ya neden meme reddi basladi anlamadim
Canım antibiyotik kullanmış mıydın? Bir de fitil (6 7 günlük olanlardan)? Benim o sayede hafifledi ama halen devam ediyor. Dr sadece su dedi tekrarlamıcaz antibiyotiği dedi. Kiii düşün 1000liklerden 2 tane içiyodum günde. Benimde canımı sıkıyo bu durum tamda doğuma yaklaşmışken tetiklicek diye. Ama başka bişey yapmıyolarKızlar nolur bi akıl verin idrar yolu enfeksiyonum geçmemiş aksine artmış, ne yapıcam ya çok moralim bozuldu..
Yok cnm yine suda eriyen tek kullanımlık tozdan verdi. Erken doğumu tetiklemese takmıcam allah korusun ya hangi fitil kullandın adı neydiCanım antibiyotik kullanmış mıydın? Bir de fitil (6 7 günlük olanlardan)? Benim o sayede hafifledi ama halen devam ediyor. Dr sadece su dedi tekrarlamıcaz antibiyotiği dedi. Kiii düşün 1000liklerden 2 tane içiyodum günde. Benimde canımı sıkıyo bu durum tamda doğuma yaklaşmışken tetiklicek diye. Ama başka bişey yapmıyolar
Canım sen takılma zaten, benim durumum biraz farklıydı takılmamın sebebi o. Ben kendimi bildim bileli bu sorun var bende. Hiç ilgilenilmemiş hiçbir sorunumla zamanında demiştim ya.. sürekli artıyosa antibiyotik kullanman daha iyi değil mi ki, kadın doğumcu mu verdi tek kullanımlık olanı? Fitili ilk defa farklı bişey vermiş, kutusunu attım bitince adını hatırlayamadımYok cnm yine suda eriyen tek kullanımlık tozdan verdi. Erken doğumu tetiklemese takmıcam allah korusun ya hangi fitil kullandın adı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?