Aynen öyle doğum anında bebeğin kafası çıksın diye ikinma derdinde oldum ben ayyy varya dünyadaki herşeye değer bi gülüşleri yeter kız yalnız değilsin sen kendini inşallah sonraki rövanşa hazirla tek başına olursan kv annen gelmezse kolay gelsin bacimİnan hiiçbirini unutmuyorum o konustuklarımızın. Belkide aynı yoldan geçtiğimiz için bu kadar yer etti bende. Tek değilim diyorum çaresiz hissetmicem Allah büyük diyorum. Yenilmemek için uğraşıyorum anlıcağın. Allahın izniyle inşallah öyle su gibi bir doğum olur vaktiyle:)
İlkinde de bu çarpıntıyla nasıl yapıcam diyodum, doğuma giderken aklımın ucundan geçmedi. Bunda da ekatımlar ve nefes darlığı rövaçta, bakalım artık hayırlısı :)
Oyyyy o an tüm ağrı sancı bitiyor, sende yeniden doğuyosun ya.. varlıkları herseye bedel :)Aynen öyle doğum anında bebeğin kafası çıksın diye ikinma derdinde oldum ben ayyy varya dünyadaki herşeye değer bi gülüşleri yeter kız yalnız değilsin sen kendini inşallah sonraki rövanşa hazirla tek başına olursan kv annen gelmezse kolay gelsin bacim
Ne kadar tatlisiniz yaokurken heycanla okudum sora bi güldüm cok iyiydi Allahda sizi güldürsünKızlar bütün gece valiz hazırladım kayak setlerim eşofman takımları kar botları nasıl yoruldum nasıl yoruldum iki çocuğa ayrı hazırlık yaptım kendime ayrı eşime ayrı iki çocukla tatile çıkmak ne kadar zormuş Uludağa kayak yapmaya gidiyoruz diye bütün gecem valiz ile geçti ya neyseki Allah’tan rüyaymış ya gerçek olsaydı diye panik ile açtım gözümü bi bardak su içip uyudum aman bütün gece valiz topla sonra uyan ev temizlik yemek çocuk bak millet tatillerde kayak merkezlerinde kaysın biz evde bir birbirimize koyalım sözlü ha yanlış anlamayın
Kızlar bütün gece valiz hazırladım kayak setlerim eşofman takımları kar botları nasıl yoruldum nasıl yoruldum iki çocuğa ayrı hazırlık yaptım kendime ayrı eşime ayrı iki çocukla tatile çıkmak ne kadar zormuş Uludağa kayak yapmaya gidiyoruz diye bütün gecem valiz ile geçti ya neyseki Allah’tan rüyaymış ya gerçek olsaydı diye panik ile açtım gözümü bi bardak su içip uyudum aman bütün gece valiz topla sonra uyan ev temizlik yemek çocuk bak millet tatillerde kayak merkezlerinde kaysın biz evde bir birbirimize koyalım sözlü ha yanlış anlamayın
Aaaa çok fenasın yaaa, bende bu kız ne diyo ne tatili diye şaşkın şaşkın okuyorum. Avladın beniiiKızlar bütün gece valiz hazırladım kayak setlerim eşofman takımları kar botları nasıl yoruldum nasıl yoruldum iki çocuğa ayrı hazırlık yaptım kendime ayrı eşime ayrı iki çocukla tatile çıkmak ne kadar zormuş Uludağa kayak yapmaya gidiyoruz diye bütün gecem valiz ile geçti ya neyseki Allah’tan rüyaymış ya gerçek olsaydı diye panik ile açtım gözümü bi bardak su içip uyudum aman bütün gece valiz topla sonra uyan ev temizlik yemek çocuk bak millet tatillerde kayak merkezlerinde kaysın biz evde bir birbirimize koyalım sözlü ha yanlış anlamayın
Kız ben hayal kurunca bile inanamiyorum kendime kaldıki bu panik atakla bu havada tatilAaaa çok fenasın yaaa, bende bu kız ne diyo ne tatili diye şaşkın şaşkın okuyorum. Avladın beniiiyok yani tatile gidemiceğinden de değil, niye öyle bir izlenim oldu bende onuda anlamadım
Amin canım hepimizi güldürsün Rabbim ah ah işte nefes darlığı panik atak ile yazıyorum bende bacimOmas allahta seni güldürsün canım bu kafayla nasıl pa oldun anksiyete yaşıyosun dicem ama oluyor işte
Bi şekilde bu noktya geliyosun. İbrahi bilgenin kitabını aldım bende dün heme başladım. Adama para verip gşdemicemiz belli bari kitabından faydalanalım
Amin canım benim cümlemiziNe kadar tatlisiniz yaokurken heycanla okudum sora bi güldüm cok iyiydi Allahda sizi güldürsün
Amin canım hepimizi güldürsün Rabbim ah ah işte nefes darlığı panik atak ile yazıyorum bende bacimben o adama instagramdan ulaşıcam ya bi şekilde gidicem valla içime dert olur yoksa evdeki eşyaları satıcam beyaz eşyalar iyi para eder
İşte benim kafamdaki profilde öyleydi, bi an noluyoo dedim, sona gelesiye bi afalladımKız ben hayal kurunca bile inanamiyorum kendime kaldıki bu panik atakla bu havada tatil
Allahın izniyle yazın sana resim atıcam bodrumdan ama evin bodrumundan değilİşte benim kafamdaki profilde öyleydi, bi an noluyoo dedim, sona gelesiye bi afalladım
Ayy iyileşsinlerde yazmadıklarına kızdığımızla kalalım yeter kiii :)BuBayan sorunlu bide I ilknurdem kesin iyileşti ha ben söyliyim bak cvp bile yazmıyolar kaldık mı bizz
VoouuuvvvAllahın izniyle yazın sana resim atıcam bodrumdan ama evin bodrumundan değil
Aynen inşallahh ya valla Allahın izniyle iyi olucaz ya hepimiiizz Allah büyük ben inanıyorum Rabbim yardım ediyor edicekte yaza kadar bomba olucaz inşallahVoouuuvvv
Ay hadi inşallahhh.. bütün anksiyeteden panikten kurtulmuş bir şekilde olsun inşallahhh
Bence kampanya başlatalım ücretsiz seans yapsın bize babasının hayrınaAyy iyileşsinlerde yazmadıklarına kızdığımızla kalalım yeter kiii :)
Sen o adama ulaşabilirsen bizim gruptaki mesajları okut ki geldiğimiz son noktayı görünce belki acır halimize de insafa gelir fiyatta
Amin amin amin tüm duam hepimiz normale dönelim artık. Düzgünleşelim.Aynen inşallahh ya valla Allahın izniyle iyi olucaz ya hepimiiizz Allah büyük ben inanıyorum Rabbim yardım ediyor edicekte yaza kadar bomba olucaz inşallah
İnşallahhh aminnn..Aynen inşallahh ya valla Allahın izniyle iyi olucaz ya hepimiiizz Allah büyük ben inanıyorum Rabbim yardım ediyor edicekte yaza kadar bomba olucaz inşallah
Fikirlere gellBence kampanya başlatalım ücretsiz seans yapsın bize babasının hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?