Merhabalar canım ,yazdıklarını baştan sona okudum...Benim de 6 aylık bebeğim var..Ben de geçen çarşamba başladım diyete...Seni çok iyi anlıyorum...Emzirirken insanın iştahı aşırı açık oluyor...Doğumdan yaklaşık 2 hafta sonra bütün doğum kilolarımı vermiştim ama sonrasın da yediğim tatlılar,abur cuburlar sayesinde doğuma girdiğim kilonun bile üstüne çıktım...Kaçamaklarımız olsa bile en azından önceki yediğim gibi yemiyorum artık bende ...İnşallah verirsin kilolarını...Allah yardımcımız olsun inşallah...
Canım ben çarşamba 81,6 dım şu an 80,2 yim.yani dün tartıldıgımda öyleydi...Benim en büyük avantajım eşimle birlikte diyete başlamam oldu canım.....Eşim gözümün önünde yese tatlıları,cipsleri,çikolataları sanırım bende dayanamazdım...Artık eve abur cubur almıyoruz kesinlikle...Tatlı kirizlerim geldiğinde kuru üzüm atıştırıyorum bir de suyun içinde kabuk tarçını bekletip içiyorum iyi geliyor sanki...Günlüğünü takipteyim canım uğrarım yine...Yarını ben de merak ettim bak inşallah güzel haberlerini okurum canım burdan..Merhaba canım... Gerçekten emzirme dönemi riskli bir dönem.. Doğumda bir anda zayıflıyoruz.. Sonra çaktırmadan sütüm olsun diye yemeye başlıyoruz.. Kilolar bir anda fırlıyor.. Bende geçen Çarşamba başladım diyete.. Dediğin gibi daha az yiyorum ve tatlıyı azalttım... Sen kaç kilosun canım? Sayfama beklerim herzaman kilo verirken destek çok önemli oluyor... Ben burda bayaa gaza geldim.. Dilerim böyle gider...
Canım
Canım ben çarşamba 81,6 dım şu an 80,2 yim.yani dün tartıldıgımda öyleydi...Benim en büyük avantajım eşimle birlikte diyete başlamam oldu canım.....Eşim gözümün önünde yese tatlıları,cipsleri,çikolataları sanırım bende dayanamazdım...Artık eve abur cubur almıyoruz kesinlikle...Tatlı kirizlerim geldiğinde kuru üzüm atıştırıyorum bir de suyun içinde kabuk tarçını bekletip içiyorum iyi geliyor sanki...Günlüğünü takipteyim canım uğrarım yine...Yarını ben de merak ettim bak inşallah güzel haberlerini okurum canım burdan..
Tebrikler canım
Tebrik ederim cok güzel vermişsin masaallah. Umarim boyle devam eder saglikli hayırlı kilolara kavusursun. BasarilaÖğlen:
1 simit
1 çay
Akşam:
Şehriye Çorbası
Pırasa
2 dilim ekmek
Ara:
Biraz Fındık
3 hurma
Yedim...
Birazdan çayın yanında Çubuk kraker felan yerim
Sonrada meyve yicem
T
Tebrik ederim cok güzel vermişsin masaallah. Umarim boyle devam eder saglikli hayırlı kilolara kavusursun. Basarila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?