Canım yanına birini ayarlaman mınkünse ayarla valla cok rahat edersin yada annen 1 ay kalsın benim annem 1 ay kalm~stı dedigin gibi esim aksamları yardımcı oluyodu anca sen dinleme o icindeki sesi bol bol dua et arkadasım insallah bi kolaylık verir rabbim
Ben bu sekilde anladim. Hic acimayan gogus uclarim bir anda sanki yaraymiscasina acimaya basladi. Cok kotuydum emzirirken.. simdi 12 haftalik gebeyim,uyurken 17 aylik kizimi emziriyorum o aci yok. Ilk zaman vardi. Ki o ilk zaman dedigimde 8 haftalik ogrendim :))Merhaba hanımlar
Emzirirken hamile kalınca belirtiler neler oluyor benim ilk bebeğimde goguslerim felaket aciyordu hormonlarim bozuldu sandım meğer hamileymisim şimdi oğlum 17 aylık ve neredeyse yeni doğduğu zaman emzirdigim gibi yara oldu canım aciyo meme istediği zaman aklım gidiyo çok canım aciyo başına gelen varmı normalmi
İnanmiyorummmm testte yok evde ins degilimdir yaaBen bu sekilde anladim. Hic acimayan gogus uclarim bir anda sanki yaraymiscasina acimaya basladi. Cok kotuydum emzirirken.. simdi 12 haftalik gebeyim,uyurken 17 aylik kizimi emziriyorum o aci yok. Ilk zaman vardi. Ki o ilk zaman dedigimde 8 haftalik ogrendim :))
Hayirlisi insallah bizede haber verin:)İnanmiyorummmm testte yok evde ins degilimdir yaa
İnanmiyorummmm testte yok evde ins degilimdir yaa
Ayyy Rabbim gönlüne göre versin canım sonucu alınca bizede haber verAdetime daha var o yüzden bekliyorum belki de disi ile ısırarak yara yapmıştır (inşallah öyledir)
Cok tesekkurler yanit icin :) bir hafta daha bekleyip oyle test yapayim diyorum sanki her an regl olacakmisim gibi geliyor cunku.Merhaba. Ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım bugün 10. gündü gecikmenin kan testi yaptırdım negatif. Ben de tereddütlü olsam da olmaması kesinleşince moralim bozulduTest yapın bence ama emzirirken adet düzeni şaşıyor benim gibi heveslenip hayal kırıklığına uğramayın. İnşallah gelir bebeler zamanında :)
Resmen aşerdim emzikli kadın aşerir mi bilmiyorum. 4 aylık bir oglum var henüz hiç adet olmadim. Kasıklarımda sancı var hafif ve akıntım da var iki gün önce gogsum tıkandı. Ha birde rüyamda gördüm hamileydim ve oğlan oluyordu ilk gebeliğim de de gormustimm. Siz nasıl anladınız?Merhaba inanılmaz bir göğüs ağrısı oluyor idrar koyulaşıyor oğlumu kucagımda tasıyınca kasıklarım ağrıyor. Oğlum suan 9 aylık. Diğer bebeğim 6 haftalık oldu.