Doktora sormuştum bu konuyu, emzirme döneminde de hamilelik belirtileri gibi belirti yaşayabiliyormuşuz. 3-4 defa gitmiştim belirti var diyeAma hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamamıştım aksine, oğlum 9 aylıktı 40 günde bir adet oluyordum iki gün gecikince soğan suyu içmeden bir emin olayım diye test yapınca sürpriz diye yüzüme çarptı çift çizgi
Baska düşünmüyorum bebegimde daha küçük umarim stres yüzündendr bu ay çok kasik ağrısı yasadm idrar yolu enfeksiyonu demsti doktor ama lökosit 5 yassı epitel 18 bakteri 1 çıkmadı panadol ağrı kesici varmsti oda gecikme yapabilirmi hic bilmiyorum cok tedirginim bakalm gece belli olur test yapicamBen ikinciye emzirirken hamile kaldim ama istenen bir bebekti. Süt korur diye düsünmeyin suphe varsa test yapin derim. Insallah sonuç gönlünüze gore çıkar
Normalde doğumdan sonra 1 yıl kadar duzensizlik yaşanıyor diye biliyorum. Stres yüzünden olabilir, emzirme de etkiliyor. Umarım yoktur istemiyorsanız. Her şey gönlünüzce olsunBaska düşünmüyorum bebegimde daha küçük umarim stres yüzündendr bu ay çok kasik ağrısı yasadm idrar yolu enfeksiyonu demsti doktor ama lökosit 5 yassı epitel 18 bakteri 1 çıkmadı panadol ağrı kesici varmsti oda gecikme yapabilirmi hic bilmiyorum cok tedirginim bakalm gece belli olur test yapicam
Çok teşekkür ederim umarim..Normalde doğumdan sonra 1 yıl kadar duzensizlik yaşanıyor diye biliyorum. Stres yüzünden olabilir, emzirme de etkiliyor. Umarım yoktur istemiyorsanız. Her şey gönlünüzce olsun
Yazmisiniz oldum diye ama şüpheli iliski yoksa cok gerilmeyin dogumdan sonra oluyor adet duzensizligi vs. Ben ikinci oglumda 1 yasina geldiginde ilk adet olmuştumAllah'ım vnm her ay buraya yazacagim sanırım. 19 aylık oglum var emziriyorum. Dogumdan bu yana iki kere adet oldum. Adetim düzensiz. Son adetimden bu yana 38 gün oldu. Mide bulantım var. Ne yapacağım Rabbim inşallah isteyenlere olmayanlara nasip etsin
Yazmisiniz oldum diye ama şüpheli iliski yoksa cok gerilmeyin dogumdan sonra oluyor adet duzensizligi vs. Ben ikinci oglumda 1 yasina geldiginde ilk adet olmuştum