Erken gebelik testime bakar misiniz

Kızlar merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi gölge gibi belirtmişti yaparken 5. Dakikada bu şekilde oldu heveslenmek de istemiyorum daha önce bikac defa yalancı pozitif gördüm bu sefer başka denemediğin bi testle yaptım buda böyle çıktı sizce hamilelik var mı henüz adetime 1 hafta var dayanamadım erken yaptım biraz ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmi
Kızlar bugün kan testi yaptırdık sonuç maalesef negatif :

Artımed testlerine asla güvenmeyin
O marka ve 3 farklı marka yaptım hatta normal kaset test bile yaptım onda da silik çıktı kendimi çok hazırlamıştım ama olmadı maalesef bundan sonra hiçbir teste guvenmicem bi tek prodictor erken gebelik testi aldım 280 tl onda hicbisey çıkmadı güvenilir marka ama biraz pahalı

Kızlar merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi gölge gibi belirtmişti yaparken 5. Dakikada bu şekilde oldu heveslenmek de istemiyorum daha önce bikac defa yalancı pozitif gördüm bu sefer başka denemediğin bi testle yaptım buda böyle çıktı sizce hamilelik var mı henüz adetime 1 hafta var dayanamadım erken yaptım biraz ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmi
Merhaba bende aynı şekilde paylaştım az önce aynı marka benim de bu şekilde çıktı🥺

Ben aşılamamın 13. Günümde yaptım artımedle ve silik çıktı çok umutlandık gittim sabah test verdim kocaman 1.20 o kadar üzüldümki nefret olsun bu teste

Mrb hanimlar bu ay 9zunda iliski yasadim 10da yumurtlama gunumdu 11de kasik ve bel ve sırt agrim basladi surekli devam etti 4gun once gogus agrim alti ve yanlari ozellikle sabah uyaninca gogus agrim yok aradan 2saat gecince yine basliyor dun adet olucakmis gibi gun boyu hic bitmeyen kasik agrisi alt karında şişlik dün fark ettim bu sabahta bel sgrisiyla uyandim arada bir kasik agrisi oluyor yarin adet günüm bu arada 3gun once test yaptim negatif sizce hamilelik olabilit mi tekrar yapip hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum

kızlar selammmm

ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.

X