kesinlikle var canımBu sabah tekrarladığımda daha da koyulaşmış dün adet olmam gerekiyordu hemen yapar yapmaz böyle çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle var canımBu sabah tekrarladığımda daha da koyulaşmış dün adet olmam gerekiyordu hemen yapar yapmaz böyle çıktı
hayırlı olsunkesinlikle var canım
Çok teşekkür ederrimmmhayırlı olsun
Kaset test erken gebelik testine göre daha güvenilir canım bence hamilesin bi kan testiyle netleştir derim hayırlı olsunBu sabah tekrarladığımda daha da koyulaşmış dün adet olmam gerekiyordu hemen yapar yapmaz böyle çıktı
TeşekkürlerKaset test erken gebelik testine göre daha güvenilir canım bence hamilesin bi kan testiyle netleştir derim hayırlı olsun
Hayırlı olsun var bence kan verin mutlaka çıkarBu sabah tekrarladığımda daha da koyulaşmış dün adet olmam gerekiyordu hemen yapar yapmaz böyle çıktı
Kızlar bugün kan testi yaptırdık sonuç maalesef negatif :Kızlar merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi gölge gibi belirtmişti yaparken 5. Dakikada bu şekilde oldu heveslenmek de istemiyorum daha önce bikac defa yalancı pozitif gördüm bu sefer başka denemediğin bi testle yaptım buda böyle çıktı sizce hamilelik var mı henüz adetime 1 hafta var dayanamadım erken yaptım biraz ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmi
O marka ve 3 farklı marka yaptım hatta normal kaset test bile yaptım onda da silik çıktı kendimi çok hazırlamıştım ama olmadı maalesef bundan sonra hiçbir teste guvenmicem bi tek prodictor erken gebelik testi aldım 280 tl onda hicbisey çıkmadı güvenilir marka ama biraz pahalıArtımed testlerine asla güvenmeyin
Merhaba bende aynı şekilde paylaştım az önce aynı marka benim de bu şekilde çıktıKızlar merhaba bu sabah erken gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi gölge gibi belirtmişti yaparken 5. Dakikada bu şekilde oldu heveslenmek de istemiyorum daha önce bikac defa yalancı pozitif gördüm bu sefer başka denemediğin bi testle yaptım buda böyle çıktı sizce hamilelik var mı henüz adetime 1 hafta var dayanamadım erken yaptım biraz ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmi
Evet bende hiç güvenmiyorum artık maalesefBen aşılamamın 13. Günümde yaptım artımedle ve silik çıktı çok umutlandık gittim sabah test verdim kocaman 1.20 o kadar üzüldümki nefret olsun bu teste
Kesinlikle katılıyorum ama yinede dayanamıyoruz maalesefEn güzeli adet gününün geçmesini beklemek sonra kan testi
tebrikleeerrrrrrr bence hamilesin ya kan ver canımBu sabah tekrarladığımda daha da koyulaşmış dün adet olmam gerekiyordu hemen yapar yapmaz böyle çıktı
7+1 haftaya kalp atisini dinlemek için çağırdı doktor teşekkürlertebrikleeerrrrrrr bence hamilesin ya kan ver canım