Ayyyy insan böyle stres oluyo valla akıntı hem yumurtlama belirtisi hemde gebelik senin bebeginde kücükmüs napıcaksın kan mı vericen bidaha mı test yapıcan bende bir haftadır doktoru bekliyodum yarın randevum icim rahatlasın artıkBenim daha 6 aylık midem kazınıyor çok acıkıyorum beyaz akıntım arttı
Tamam canım merak ederim ben haber verBurdan sonucu bildirelim
Ben kadın doğuma gideceğim çok korkuyorum istemiyorumAyyyy insan böyle stres oluyo valla akıntı hem yumurtlama belirtisi hemde gebelik senin bebeginde kücükmüs napıcaksın kan mı vericen bidaha mı test yapıcan bende bir haftadır doktoru bekliyodum yarın randevum icim rahatlasın artık
Evet canım aynı valla Canım istememek ne haddime ama benim icin daha erken bünyem kaldırmaz heralde oglum 11 aylıkken kızıma hamile kaldım simdi 34 aylık 15 aylık 2 evladım var ikiside sezeryan oldu bide kızım 4 aylıkken apandistim patladı bi ameliyat dahakarnımda 3 kesik var 51 kiloyum bi hamilelik daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum bide korunuyoduk bakamama gibi bi korkum yokta etrafımın laflarından bakıslarından utanırımSen istiyor musun ayy belirtilerimiz aynı gün boyu uyumak istiyorum
Sen istiyor musun ayy belirtilerimiz aynı gün boyu uyumak istiyorum
Ben kadın doğuma gideceğim çok korkuyorum istemiyorum
ayyyy git kuzum git bende yarın 2 de gidicem haber veririm sana ayyyy valla bel agrımda bal arada kasık agrımda oluyo ama belim daha cok agrıyo yaaa bende korkuyom vallaBelim de sızlıyor bel ağrım var mı
ayyyy niye öyle dedin kuzum simdi senSen hamile çıkacaktır bence
Ayyyy komedi gülek mi aglayak mı benim 3 senin kac olucak 2 mi gene iyiBi baktın ikimiz de hamile çıkmışız ayvayı yedik
Belirtilerin hamilelik kesinayyyy niye öyle dedin kuzum simdi sen
Olursa ikinci hı piyango vurdu biziAyyyy komedi gülek mi aglayak mı benim 3 senin kac olucak 2 mi gene iyi
Belirtilerin hamilelik kesin
ne diyelim nasip o kadar insan onsun diye ugrasıyoOlursa ikinci hı piyango vurdu bizi
Bende aynı karnım sisince ögrensinler ama 2.yi söylemistim ya kendimiz istedik beraber büyüsünler diye demistik ama gercekten oglumla kızım o kadar güzel anlasıyolar ki anlatamam hic kıskanclık yok aralarında bi yandandaiyiki olmusBen de asla kimseye söyleyemem çok utanıyorum
Evet canım kan testi yapıcam cünkü testin biri silik cizgi sonra ertesi gün yaptıgım negatif cıktı icim rahat etsinYarın sabah erken test yapıcam sen kan testi mi yapcan
Saol canım insallah hakkımızda hayırlısı olsun bebegin kücük ya canım belki ondan kanamaların degisik olmustur bide ignede kanama yapıyo diye duymustum bizim ebemizde kilo aldırabilor deyince vazgecmistim o yöntemden seninde hakkında hayırlısı olsunn ayyy ne zor valla islerimiz yaKizlarrr sessiz sessiz takip ediyom sizi..
Hayırlısı neyse o olsun hakkınizda..
Bende beş buçuk ay oldu doğum Yapalı, 35 gün surdu kanama, iki ay sonra falan kanama oldu ama adet gibi değil değişik.. Ondan beri tik yok..
Bende çok korkuyorum uç aylık iğne vurdurmuştum, bu ay bitiyor suresi napucam bilmiyorum..