Emzirirken hamile kalmak sorunsalı?

Doktora sormuştum bu konuyu, emzirme döneminde de hamilelik belirtileri gibi belirti yaşayabiliyormuşuz. 3-4 defa gitmiştim belirti var diye 😂 Ama hamile kaldığım ay hiçbir belirti yaşamamıştım aksine, oğlum 9 aylıktı 40 günde bir adet oluyordum iki gün gecikince soğan suyu içmeden bir emin olayım diye test yapınca sürpriz diye yüzüme çarptı çift çizgi 😂

İyi ki icmemissiniz... Ben bugün eczaneden test alip yaptım negatif çıktı çok şükür 🙈🙈😄😄

9aylik bebegim var emziriyorum bnde 40mdan bi 40 sonra adet oldum 3 falan duzensizdi sonra bi 23 bi 26 günde hep oldum bu ay yine gecikti belim ve kasiklarim ağrıyor ama cooook az idrar zamanı akintim oluyo oda cok az test yapcam insallah deglmdr 2 kizim var baska düşünmüyorum

Ben ikinciye emzirirken hamile kaldim ama istenen bir bebekti. Süt korur diye düsünmeyin suphe varsa test yapin derim. Insallah sonuç gönlünüze gore çıkar

Ben ikinciye emzirirken hamile kaldim ama istenen bir bebekti. Süt korur diye düsünmeyin suphe varsa test yapin derim. Insallah sonuç gönlünüze gore çıkar
Baska düşünmüyorum bebegimde daha küçük umarim stres yüzündendr bu ay çok kasik ağrısı yasadm idrar yolu enfeksiyonu demsti doktor ama lökosit 5 yassı epitel 18 bakteri 1 çıkmadı panadol ağrı kesici varmsti oda gecikme yapabilirmi hic bilmiyorum cok tedirginim bakalm gece belli olur test yapicam

Baska düşünmüyorum bebegimde daha küçük umarim stres yüzündendr bu ay çok kasik ağrısı yasadm idrar yolu enfeksiyonu demsti doktor ama lökosit 5 yassı epitel 18 bakteri 1 çıkmadı panadol ağrı kesici varmsti oda gecikme yapabilirmi hic bilmiyorum cok tedirginim bakalm gece belli olur test yapicam
Normalde doğumdan sonra 1 yıl kadar duzensizlik yaşanıyor diye biliyorum. Stres yüzünden olabilir, emzirme de etkiliyor. Umarım yoktur istemiyorsanız. Her şey gönlünüzce olsun🙏

Allah'ım vnm her ay buraya yazacagim sanırım 😰😰. 19 aylık oglum var emziriyorum. Dogumdan bu yana iki kere adet oldum. Adetim düzensiz. Son adetimden bu yana 38 gün oldu. Mide bulantım var. Ne yapacağım Rabbim inşallah isteyenlere olmayanlara nasip etsin 🙏

Buraya yazdiktan sonra adet oldum Allah'ıma şükürler olsun. Mide bulantım hala cok fazla. Adet dönemlerinde hiç bulantım olmazdi.

Allah'ım vnm her ay buraya yazacagim sanırım 😰😰. 19 aylık oglum var emziriyorum. Dogumdan bu yana iki kere adet oldum. Adetim düzensiz. Son adetimden bu yana 38 gün oldu. Mide bulantım var. Ne yapacağım Rabbim inşallah isteyenlere olmayanlara nasip etsin 🙏
Yazmisiniz oldum diye ama şüpheli iliski yoksa cok gerilmeyin dogumdan sonra oluyor adet duzensizligi vs. Ben ikinci oglumda 1 yasina geldiginde ilk adet olmuştum

Yazmisiniz oldum diye ama şüpheli iliski yoksa cok gerilmeyin dogumdan sonra oluyor adet duzensizligi vs. Ben ikinci oglumda 1 yasina geldiginde ilk adet olmuştum

Evet ben de 1.5 yas civarı ancak adet oluyorum. Korkmam da cok normal 2 numsra biraz supriz oldu bize. Ben mide bulantısından cok korktum. Normalde adet oncesi oyle bir belirtim olmadi hic. Çok şükür kurtuldum. Çünkü bünye olarak eşimde ben de hazir değiliz. Yeni yeni rahata erdik biraz. Rabbim tüm isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin

Benim bebegimde 4 aylik mide bulantim bel agrim var sanki adet olacakmisim gibi 40.gun adet opdum sonra 15 gun sonra adet oldum test yaptim negatif insallah degil8mdir bu ucuncu cocugum Rabbim isteyenlere versin insallah kan testi yaptirsammi diye dusunuyorum

X