cok iyi anlıyorum canım seni benimde oglum sezeryanla oldu oglum 4 aylıkken apandistim patladı bidaha ameliyat oldum 11 aylıkken hamile kaldıgımı ögrendim rabbime sükür bulantılarım felan olmadı 3 ay hamileykende emdirdim oglumu sonra ayagımda salladıgım icin düsük tehlikem oldu ilaca igneye baslayınca birden kestim emdirmeyi ama rabbim güc kuvvet verdi hic oglumu ihmal etmedim 9 ay boyunca kosusturmadan 8 kilo aldım dogumum yine sezeryanla oldu 13 gün erken sezeryana alındım cok sükür ki erken dogdugu halde ve 8 kilo aldıgim halde 3.650 gr dogdu kızım ve araları az olunca sütüm cok bol oldu saolsunsun esimde cok yardımcı hastanede annem yardımcı oldu evde esim ogluma baktı saolsun ilk cok az kıskanclık oldu ama araları az olunca o kadar güzel anlasıyolar ki anlatamam ikisi cok iyi arkadas kardes birbirlerinin kahkaha sebebleri oglum kavga bile etmeye basladılar oyuncak bölüsemiyolar oglum kardesini kız~m diye sever ben ikisiyle rahat dısarı cıkmak icin ikiz bebek arabası aldım görenlerde hep ikiz sanıyolar sen hic üzülme canım rabbim kolaylıgını verir esin ve annen varsa dahada iyi söyle düsün o kadar cok evlat isteyen insan var ki tedavi gören rabbim sana bu güzel seyi hic aratmadan ugrasmadan vermis ne mutlu vard~r bundada bi hayır de ve hamililigin keyfini yasa