- 30 Mart 2024
- 164
- 26
adetiniz geçti mibenimde böyleydi baska markadan yaptım hiç çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetiniz geçti mibenimde böyleydi baska markadan yaptım hiç çıkmadı
yok daha 7 gün var benim çok kasık ağrım var dayanamadım yaptım amaadetiniz geçti mi
Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman bekleyeceğiz mecburyok daha 7 gün var benim çok kasık ağrım var dayanamadım yaptım ama
biraz daha bekleyelim canımHakkımızda hayırlısı olsun o zaman bekleyeceğiz mecbur
bence si kan verin var gibi ben göryorum yaniBende adetime 5 gün kala test yaptım gün aralıklarla testlerim bu şekilde çıktı bgn adet günüm tekrar yaptım sanki var gibi de yok gibi de yani anlamadım hiç bisi
Bgn adet günüm ve negatif çıktı ama o neden olabilirbence si kan verin var gibi ben göryorum yani
kan testi verdnz miBgn adet günüm ve negatif çıktı ama o neden olabilir
Yok hayır evde kaset test yaptımkan testi verdnz mi
belkide kanda cıkarYok hayır evde kaset test yaptım
Negatife sonuç almaktan korkuyorumbelkide kanda cıkar
bence si kan verin var gibi ben göryorum yanAyl
Ayy inşallah canım yarın gidip kan vericembence si kan verin var gibi ben göryorum yani
haber ver canım inşallah çıkarAyy inşallah canım yarın gidip kan vericem
Ederim tabiki inşallahhaber ver canım inşallah çıkar
Göremedim gibi ama telefondan da belli olmayabilirKızlar bakar mısınız
Bende adetime 5 gün kala test yaptım gün aralıklarla testlerim bu şekilde çıktı bgn adet günüm tekrar yaptım sanki var gibi de yok gibi de yani anlamadım hiç bisi
Kuruma çizgisi olabilir mi kaçıncı dakikada çıktı?Bgn adet günüm ve negatif çıktı ama o neden olabilir
Ben de göremiyorum kaç gün var bata?Kızlar bakar mısınız
Yok değil benceKuruma çizgisi olabilir mi kaçıncı dakikada çıktı?