- 15 Temmuz 2024
- 102
- 30
- 33
Gebelikte testini cok ince gösteriyor at bakalım resm bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelikte testini cok ince gösteriyor at bakalım resm bi
Ay insallah ya ilk defa boyle bisey yasiyorumHamile olma ihtimaliniz vardır tabii ki yumurtlama gününden 12 gün sonra net çıkar belki de hamilesinizdir
Kaç dakikada cıktıEki Görüntüle 3504193 gorunmesi icin rengiyle biraz oynadim cunku normalde bile zor gorunuyor cinste zaten yumurtlama sonrasi 8. Gun belki ondan bu kadar incedir
İdrar dagilimiyla incecik cizgi belirdiKaç dakikada cıktı
İnşallah bebişin seninledir canm bekle bakalım bir iki gün daha olmadı tekrar yaparsın testİdrar dagilimiyla incecik cizgi belirdi
Senin gecikmen oldu mu canim insallah vardir ikimiz de deİnşallah bebişin seninledir canm bekle bakalım bir iki gün daha olmadı tekrar yaparsın test
Bende cok belirti yaşıyorum bu ay ma korkudan elim gitmiyor teste
Ben kaldim mi bilmiyorum ama bende sizin gibiyim merakla bekliyorumBenim reglim çok düzenlidir, 28 günde 1 olurum, ovulasyon denediğimde de buna uygun tam 14.günde yumurtlama görüyodum. Ovulasyon denemediğim bi ay adetime 10 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım. Geç mi yumurtladım o ay tesadüf yoksa yumurtlama dışı günde mi hamilelik oluştu bilmiyorum
Yok canm 3 gün var geç yumurtladım ben bu ay bakalım ne olacakSenin gecikmen oldu mu canim insallah vardir ikimiz de de
Hepimiz hayirli haberler alalim insallah canimYok canm 3 gün var geç yumurtladım ben bu ay bakalım ne olacak
İnşallah canm ya senin işk gebelikmiHepimiz hayirli haberler alalim insallah canim
Evet canim ilk gebelik olcak insallahİnşallah canm ya senin işk gebelikmi
Hadi bakalım hakkında hayırlısı gelişmelerden haberdar etEvet canim ilk gebelik olcak insallah
Ederim canım hayirlisi bakalimHadi bakalım hakkında hayırlısı gelişmelerden haberdar et
Test markan ne canim var gibi duruyor ama kirmizilik var mi testte?Sizce bende var mı
Kırmızı mı olması gerekiyorTest markan ne canim var gibi duruyor ama kirmizilik var mi testte?
Artimed yalanci pozitif veriyor canim guvenilir baska markayla tekrar dene istersenKırmızı mı olması gerekiyor
Kırmızı değil benim çok silik böyle bir çizgi
Artımed marka
Tamam canım teşekkür ederimArtimed yalanci pozitif veriyor canim guvenilir baska markayla tekrar dene istersen
Rica ederim canim insallah guzel haberler alirsinTamam canım teşekkür ederim