- Konu Sahibi crab_mother
Ne kadar gitmiş canım
85 di canım 700 Gr sadece Bu hafta tam anlamıyla dikkat edeceğim. Seni tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunNe kadar gitmiş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar gitmiş canım
85 di canım 700 Gr sadece Bu hafta tam anlamıyla dikkat edeceğim. Seni tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsunNe kadar gitmiş canım
Yulaftan çok daha lezzetli ve çok tok tutuyorBaşarırız biz olsun hiç birşey için geç değil canım bu arada birşey sorabilir miyim? Granola hep merak ettim ama hiç denemedim tok tutuyor mu canım
Çok uzun süre aç kalıyoruz ya onu kahvaltı tercihi yap istersen ben hiç akşam için denemedimHemen alıp deniyorum acaba akşam yemeği yerine sadece onu yesem .
Tamam canımÇok uzun süre aç kalıyoruz ya onu kahvaltı tercihi yap istersen ben hiç akşam için denemedim
Aramıza hoş geldin ben de şu an kahvaltı yapıyorum 2 dilim tam buğday ekmeği omlet zeytin lor çay domates salatalıkGünaydın. Bu sabah ben de başladım.
11.00 de ilk öğünümü yaptım.
2 yumurta ile kaşar peynirli omlet, 1 adet çeri domates, 5 adet zeytin, 1 portakal yedim. 1 kupa yeşil çay içtim.
Teşekkür ederim Afiyet olsun, süt olsunAramıza hoş geldin ben de şu an kahvaltı yapıyorum 2 dilim tam buğday ekmeği omlet zeytin lor çay domates salatalık
Burası güncel mi arkadaşlar yeni kişiler eklenşyor mu
Tabiki gelebilirsiniz yeni başladık ben 9 Şubat'ta başladımBurası güncel mi arkadaşlar yeni kişiler eklenşyor mu
Merhaba. Ben birkaç gündür düzenli beslenemiyorum. Diyet, sağlıklı beslenme kafasında değilim ne yazık ki. Sabah başlasam öğlene bozuyorum. Hazırlayamadım kendimi. O yüzden yazmak da istemedim. Kendimi toparlar toparlamaz yazacağım. Takipteyim.