• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren annelerle diyet yapalım

Çok teşekkür ederim canım bende bu hafta 2 gün dikkat ettim ama sağlıklı şeyler yiyemedim ne yazık ki

Başarırız biz olsun hiç birşey için geç değil canım bu arada birşey sorabilir miyim? Granola hep merak ettim ama hiç denemedim tok tutuyor mu canım

Günaydın. Bu sabah ben de başladım.
11.00 de ilk öğünümü yaptım.
2 yumurta ile kaşar peynirli omlet, 1 adet çeri domates, 5 adet zeytin, 1 portakal yedim. 1 kupa yeşil çay içtim.

Günaydın. Bu sabah ben de başladım.
11.00 de ilk öğünümü yaptım.
2 yumurta ile kaşar peynirli omlet, 1 adet çeri domates, 5 adet zeytin, 1 portakal yedim. 1 kupa yeşil çay içtim.
Aramıza hoş geldin ben de şu an kahvaltı yapıyorum 2 dilim tam buğday ekmeği omlet zeytin lor çay domates salatalık

Kahvaltı: 11.00
2 yumurta ile kaşar peynirli omlet,
1 adet çeri domates, 5 adet zeytin, portakal
Yeşil çay
Ara: 14.00
Şekersiz Türk kahvesi, 1 adet fıstık ezmeli hurma, 7 adet çiğ badem
Akşam: 19.00
3 yk pirinç pilavı, 4 yk tavuk sote, salata

Bugün öğünlerim böyleydi. Biraz atistirmaligim oldu, ilk gün çok zorlamak istemedim kendimi. Çok sıkarsam, yapamıyorum diye tümden bırakıyorum çünkü. Onları motivasyonu düşürmemek için yazmıyorum.

Dün çok kaçırdığı için bugüne fren yaptım 😂😂😂
Kahvaltı granola
Akşam yoğurt yulaf elma püresi karışımı

Kahvaltı menemen 1 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin peynir salata

Akşam ıspanak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği salata

Sabah yulaf bowl (yulaf süt badem muz keten tohumu)
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası haşlama karnabahar yoğurt salata 1 dilim tam buğday ekmeği

Bende yeni doğum yaptım 83 kilo ile doğum yaptım sonra 74 kilo düştüm emzririken acayip kilo almaya başladım şuan 80 kiloya çıktım söze katılıp motive olmak isterim. Bebeğim 4 aylık tavsiyeleriniz nelerdir

Back