• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren annelerle diyet yapalım

crab_mother

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2007
549
359
648
Merhaba kızlar 1 aylık bebeğim var. Zaten kiloluydum ve doğumla birlikte 10 kilo daha fazlalığım oluştu. Benimle birlikte diyet yapıp motivasyon grubuna dahil olmak isteyen emziren annelerimizi bekliyorum. Hep birlikte diyet yapıp birbirimize destek olalım :halay::halay::halay:

Öğlen 12de ilk öğünümü yapıyorum arda badem ceviz gibi ürünler tüketiyorum son öğünümü de akşam 20de yapıyorum ertesi gün öğlen 12ye kadar kalori içeren hiç bir şey tüketmiyorum

Bebişin çok minnak daha kiloyu çok kafaya takmadan bebişini sev kokla bol bol öp anın tadını çıkar canım . Benim ilk doğum yaptığım aylarda tatlı krizlerim olmustu seninde oluyor mu ? Ben durduramadim kendimi ağzıma kilit vurmak gerek tek çare 🙈

Bebişin çok minnak daha kiloyu çok kafaya takmadan bebişini sev kokla bol bol öp anın tadını çıkar canım . Benim ilk doğum yaptığım aylarda tatlı krizlerim olmustu seninde oluyor mu ? Ben durduramadim kendimi ağzıma kilit vurmak gerek tek çare 🙈
Kuzum benimde tatlı krizleri oluyor tabi ki ama su içerek baskılıyorum sonuçta yediğim o tatlının bebeğe de bana da faydası yok. Ama yediğim yulafın sütümün artmasına faydası var. Yani ben diyet yapıyorum mantığına girmiyorum ki strese sebep olmasın. Sağlıklı besleniyorum şeklinde psikolojimi ayarlıyorum

Maşallah sana canım keşke bende becerebilseydim kesinlikle önemli olan sağlıklı beslenmek dediğin gibi diyet kafasında olunca bir gün abur cubur yemesemde ertesi günü kendimi mutfakta tatlı yerken buluyorum.

O zaman başlıyoruz medihacım :KK76:benim boy 170 kilo şuan 102 yaş 37 hedef 65 sende yazarsan birbirimiz takip edip motive olabiliriz pazartesi günleri de tartışıp eksilerimizi görürüz :halay::KK76:

Tamamdır başlıyoruz canım benim 😍boy 158 bücurixim biraz :) senin boy iyiymiş kız masallah 😍 şu anki kilom 85 kilo
Hedef kilom 65
Yaş 31
kuzum buraya mı atıyoruz tartı resmini peki

Hatta günlük ne yediğinizi de yazarsak daha motive oluruz ben kahvaltıda 1 dlim ekmek yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık yedim akşamı da tekrar bildiririm

Tamam Canım bebiş den dolayı pek elime telefonu alamıyorum diş geliyor sanırım çok huysuz bu aralar . Ama çok dikkat ediyorum yediklerime.

Merhabalar. Bebeğim 17 aylık. Hâlâ emiyor. (Başlığa uygunum sanırım 😊 ) Doğumdan 7 ay sonra dyt eşliğinde aralıklı oruç ile çok güzel kilo verdim ama sonra hem rehavete kapıldım, hem de stres kaynaklı gereğinden fazla yemeye başladım. Sonuç olarak kilolar geri geldi. Aralıklı oruçla beslendiğim zamanlarda daha mutlu olduğumu düşünüyorum. Beni mutlu etmesi için yediğim yemekler hiç tat vermiyor artık ve rahatsız ediyor.
Çok şiş görünen bir karnım oldu yeniden. Tam eski kıyafetlerime sığdım derken yine sığamaz oldum. Bu durum beni çok üzüyor.

Bildirim yapmak daha sorumlu hissettiriyor. O yüzden ben de burda öğünlerimi paylaşmak istiyorum.

Pazar sabahı tartı günüm.
Boyum1,57. Kilom 63,7. Hedef kilom şu an 55. Verebilirsem birkaç kilo daha vermeyi isterim tabi.

Kızlar ben bu akşam saçmaladım 1 poğaça 1 börek yedim ne yazık ki yarın sabah herkes kilo bildirirse haftalık eksilerimizi görürüz bakalım en çok kim vermiş 😂😂😂

Bende çok fena kaçırdım ucunu bı rehavete kapılıp haftaya pazartesiye bol eksiler inşallah 🙈😀

Kahvaltım 1 kase muzlu bademli granola

Eklentiler

• IMG20230220121351.jpg
    IMG20230220121351.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 52
Back