Canim kac kiloydun tam olarak , bence erken degil yaptigimiz diyet degil sadece yemegi azaltmak ben keske dogumdan hemen sonra baslasaydim simdi kendi kiloma gelmistim cokdan allah dan kizimin 6 aylik olmasini beklemedim yoksa 100 ü tamamlardim o sekilde yemege devam etseydim. Tabi yine sen bilirsin ama kendini salma bi cizgiyi asarsan vermesi cok daha zor olur.kahvaltin falan gayette doyurucu aslinda neden basin dönüyor ki
gayet iyi gidiyorsun canım.. o kadar kaçamak olur yaa..ben de bu hafta dediginiz gib yaptim.Cok siki rejim degil de yediklerimden yavas yavas kistim.cok canim istemedikce tatli yememeye calistim.sabah kahvaltiyi iyi yaptim,oglen de düzenli yemeye calistim ki aksama kurt gibi acikmayayim ya da arada abur cabura dadanmayayim diye.aksamlari hafif ve erken yemeye calistim.bir de leslie.ye devam.bakalim yarin sabah kac kilo gösterecek ibre?:) ama bugun yemege gitmistik,dayanamadim,bir sufleyi kizimla güzelce götürdüm
hoşgeldinnn.. birçoğumuz sadece porsiyon küçültüp tatlıdan uzak durarak veriyor kilocuklarını.. eğer istersen geçmiş sayfalarda benim diyetisyenden aldığım liste var.. 2.5 aylıkken gitmiştim sütümü azaltmayacak bir liste..Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum . Bir yandan kilo vermek istiyorum bir yandan da korkuyorum 2.5 aylık bebeğim var sütün kalitesi düşmeden nasıl yaparım diye. Bugün kaynana dan da lafı yedik yavaştan vermeye başlasam iyi olur. 75 kiloyum . Yardım edin kızlar sütün kalitesi ni düşürmeden nasıl verebilirim
bugün tartıldın mı merak ettim.. ayrıca boyuna göre çook kilolu değilsin.. 2-3 ayda gider fazlalıkların diyet için acele etme ..bakalim aksam biraz yedim ama tatli ye.edim .
tansiyonum dusuyor sanirim.benim tansiyonum genelde dusuktur zaten 8-6 9-6 cikar .sanirim benim de profosyenel yardim almam gerek en azindn doyetisyene gideyim..
bakalim sehre ne zaman inersek malum koy gibi bi ilce .
84 kilo doguma giris sezaryen
baslangic carsamba basladim 70.9
boyum1.68
optum cok
harikasın tatlımmmm..bravo sanaaaGunaydinnn...
Net olarak 1,9 kiloyu bir haftada vermis sekilde karsinizdayimm.. mutluyummm...
96,5 baslangicti
94,6 buguku kilom
çok iyi vermişsin canımm.. tebrikleeerrrrGünaydın fistiklar
59.2 geldim 500 g vermisim bu hafta da. Şöyle özetlersem 61le başladım 3 haftada 2 kg fena değilsizin sonuçları da bekliyorum merakla
tamam canım bakayım.. ben de öyle düşünüyorum ayda 2 kilo ,, benimki de 3 ay 4 günlük..İSPANYOL bulamadım ben sana zahmet hangi sayfada olduğunu yazarmısın
bu arada 75.6 kilo olmuşum bende aranıza katılayım ayda 1 kilo versem bile yeter bebeğim daha çok küçük
Allah razı olsun cnm gönlündeki kiloya ulaşırsın inşallahtamam canım bakayım.. ben de öyle düşünüyorum ayda 2 kilo ,, benimki de 3 ay 4 günlük..
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek, 1 kaşık lor, 1 dilim beyaz peynir, domates salatalık derotu, 25 gr helva, sucuklu yumurta , 3 zeytin
öğle: yoğurt içinde nesfit+müsli
akşam: et sote 1 tane de incecik lavaş
ara: 10 fındık 3*4 kuru kayısı
su 3 lt
spor: pump it up yapayım dedim 25 dk yapabildim
Vahayyy süpersin canım gitme yaa verelim işte beraber kilolariçarşamba başladım 5gün oldu
70.9 başlangıç
69.6
1.3 kg gitmiş :)
Hahaha çok hossun canımbenimkini merak ediyorsanız söyliimm
38..evet 38. . cuma günü 77 ydim hala..pili azaldı herhalde tartımın..eşimi aradım gelirken alacak yarın tartılırım artık
çok güzeeeelllll.. bak çok iyi gitmiş kilooçarşamba başladım 5gün oldu
70.9 başlangıç
69.6
1.3 kg gitmiş :)
harikasın canımm maaşşallahGunaydin guzel anneler
Herkesi tebrik ederim..
Ben de tartildim: 67.4 Cok mutlu oldum.
Gecen hafta 68.6 cikmistim. 1.2kg vermisim. Toplamda 2 haftada 2.7 kg zayifladiimmm :)))
hahhaaaa güzelmiş..bence haklısın.. ben zaten kıroliçeyim kii..eşimde haskıro..hele bir de küçük çatalla yersek daha iyi..arkadaşlar birşey farkettim yemeğimizi kibar yediğimizde(çatal bıçakla) daha çok doygunluk hissi veriyo benden söylemesi sanki yemeğinizi kocanızla değilde kraliyet ailesiyle birlikte yiyor gibi düşünün :))) kahvaltıyı bile
sorma yaaa.. kaç kez çıktım tartıya allah bilir..şimdi de baktım lo yazıyor.. lo çıkma artık üstüme loooooHahaha çok hossun canımhadi tartil bekliyorum m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?