Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kahvalti da ki nutellayi cikarsan mi artik bal ve helva var sonucda :) ya da kahvenin yaninda ki cikolatayi mi kessen :) cok az yiyorsun aslinda ama iste cikolatalar fazla kaloriliKizlaaaar yediklerim
2 dilim ekmek
1.5 yumurtali omlet
2 dilim dana jambon
2 parmak büyüklüğünde peynir
1 tatlı kaşığı nutella
1 tatlı kaşığı kaymak ve bal
1 parmak büyüklüğünde tahin helvası
1 fincan mocha
1 küçük çikolata
10 sıkma cigköfte
bol yesillik
ve meyve yerim. Baya az yemisim
Ve 3 km yürüdüm
Aynen canım nutellanin dibi geldi zaten ve almicam artık kahvenin yanındaki cikolatayi kesemeeeem hayata bagliyo beniCanim kahvalti da ki nutellayi cikarsan mi artik bal ve helva var sonucda :) ya da kahvenin yaninda ki cikolatayi mi kessen :) cok az yiyorsun aslinda ama iste cikolatalar fazla kalorili
Aynen canım nutellanin dibi geldi zaten ve almicam artık kahvenin yanındaki cikolatayi kesemeeeem hayata bagliyo beni
Basiniz sagolsun canim. Bu haftayi ben de veremeden gecircem sanirim. Takmayalim.pazartesi yeni hafta baslicakHerkese iyi geceler arkadaslar.kac gundur giremedim halamin esi vefat etti.ordaydik hep.bu hafta pek dikkat edemedim ins. Bu hafta almadan kurtaririm.simdilik iyi geceler.
dolmadan daha iyi olmuş canım.. yakında küçülecek meraklanmaaaBide benim midem kuculse super olacwk.. sabah yaxdiklarimi ogle ve aksamda yiyemedim.. kuru dolma yapmsya usend7m, tavuk gogusbhasladim onu yedim, daha az kalorili oldu iyi oldu yani.. leslieyle ikimil yaptim, suya dikkat edemedim.. opuyorum hepinixi...
başınız sağolsun canım ..Herkese iyi geceler arkadaslar.kac gundur giremedim halamin esi vefat etti.ordaydik hep.bu hafta pek dikkat edemedim ins. Bu hafta almadan kurtaririm.simdilik iyi geceler.
çok iyi gidiyorsun.. önce yarım dilime düşür sonra iki lokmaya sonra kes nutellayı.. birden kesersen 2-3 gün sonra deli gibi saldırırsınGunaydiinlaar, iyi pazarlar herkese, kahvaltida Yine tam bugday ekmegi ile yagsiz kasarli tost ve biraz maydanoz, bi yumurta sadece 1dilim nutellali bugday ekmegi kapanis yarin obur gun nutellali ekmegide cikaricam ama gun boyu tek tatli ihtiyacimi bununla karsiliyorum bahanesiyle:) birazdan kosu bandi ins.
Canim supersin valla aramizda en kacamaksiz Istikrarli giden sensindünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, 25 gr helva, 1 dilim beyaz peynir, 1 kaşık lor, 3 zeytin, domates salatalık dereotu, 3 kaşık patatesi yumurta
ara: 1 portakal, yarım elma
öğle: 2 dilim ekmek, üzerlerine beyaz peynir sürülmüş
akşam:1 nescafe, yarım paket etiform yulaflı bisküvi..
su 3 lt
spor yapamadım
aslında akşama etli yemek yapacaktım.. kv işkembe çorbası yapıp göndermiş eşim onu yemek isteince yapmadım yemek kahveyle geçiştirdim
valla inanılmaz dikkat ediyorum tatlım ama ben çok zor kilo veren biriyim.. yani başkası bu diyetle haftada 2 kilo verirdi ben 500 gr versem ohhh diyorum..Canim supersin valla aramizda en kacamaksiz Istikrarli giden sensin
neye erken mi başladınçay
2çay kaşığı bal kaymak
4kaşık kaşarlı patates
2haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
3dilim ekmek
yeşillik
ama ben erken mi başladım acaba ? :'( yardım
salihacım kaç aylıktı bebişin..kilo vermeye çalışmaya . : (