- 23 Eylül 2010
- 2.969
- 5.172
- Konu Sahibi samimikxixz
kızlar bu arada 54 olmuşum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar en az kilo almak için ne yapmalı sizin ben hamileyken şunu yaptım ama siz yapmayın dediğiniz neler var
kızım 3 aylık oldu ve ben adet gördüm ve anında 62.9 da gördüm.. karnımda inmeye başladı çok şükürrr.. daha dikkatli olacağım artıkk gaza geldim resmen
Hadi gözün aydın canım. Keşke ben de adet olup bi rahatlasam. Arada lekelenme oluyor bu adet sayılmaz değil mi kızlar? Ben de adet olup birden birkaç kilo vereceğim zamanı bekliyorum da...Eğer bu lekelenmeler adet ise boşuna umutlanmıyayım
geçmiş olmuş. çok sevindim. en kısa zamanda unutulur inş.kızlar, kızımı dün Ankara'ya çocuk kalp cerrahına götürdük çok şükürki kalbindeki üfürümün önemli olmadığını ve kendiliğinde kapanacağını söyledi çokk rahatladım günlerdir uykusuz geceler geçirdik çok şükürki abartılacak birşey değilmiş.çook mutluyum çoook
bu arada ben şimdide yayladayım baskül olamadığı için tartılamıyorum, kilomu eylül ayında evimize döndüğümüzde tartılınca yazarım.
kızlar, kızımı dün Ankara'ya çocuk kalp cerrahına götürdük çok şükürki kalbindeki üfürümün önemli olmadığını ve kendiliğinde kapanacağını söyledi çokk rahatladım günlerdir uykusuz geceler geçirdik çok şükürki abartılacak birşey değilmiş.çook mutluyum çoook
bu arada ben şimdide yayladayım baskül olamadığı için tartılamıyorum, kilomu eylül ayında evimize döndüğümüzde tartılınca yazarım.
aminn canım inşallah.çook teşekkür ederim canımÇok sevindim canım Allah beterinden saklasın. Umarım ne sen ne de hiçbirimiz sevdiklerimizle özellikle de sevdiklerimizle denenmeyiz.
geçmiş olmuş. çok sevindim. en kısa zamanda unutulur inş.
Artık kimse uğramazmı olduu?
yoksa herkes kiloları verdide bi benmi kilolu kaldım??
bari bu kadar hızlı zayıflamalrının sırrını açıklayıp öyle gitselerdide,bizde zayıflasaydıkbende uğruyorum ama kimse olmayınca bakıp geçiyorum. sanırım ikimiz kaldık dombik dombik :)))
Artık kimse uğramazmı olduu?
yoksa herkes kiloları verdide bi benmi kilolu kaldım??
altunumm'la bende üzülüyorduk herkes kilo verdi biz hala veremedik diye neyse yalnız olmadığımıza sevindim.Ben de bakıyorum kimse yazmadığı için bişey yazmadan çıkıyorum. Bi de kızım emekledi ve adet oldum inanılmaz ağrı çekiyorum. Daha tartıya yansıyan büyük bi değişiklik yok adet bitimini bekliyorum inşallah biraz daha inerim. Okulların açılmasına bişey kalmadı
ok.3 ay sonra bekliyoruz demek isterdim ama umarım biz 3 aya bu topiğe zayıflama sırlarımızı paylaşmak için girerizben de varım kızlar. 12 kg fazlam var 3 ay sonra rejimdeyim
altunumm'la bende üzülüyorduk herkes kilo verdi biz hala veremedik diye neyse yalnız olmadığımıza sevindim.
ooo ne güzel maşallah kuzucuğa,kaç aylık oldu? sen artık rejim yapmasanda bebişin arkasında koşturacam diye kg verirsin
aaa senin tatilde bitiyor dimi? olmadı ücretsiz izine ayrıl
Kızım 8 ayını bitirdi emekledi teyzesi. Ben zaten rejim yapmıyorum ki canım ya bi de ramazan ya haliyle tatlısı, çorbası, yemekleri kendimi tutamıyorum. Kilo almamamın en büyük sebebi zaten kızım sayılır. Kıpır kıpır maşallah. Adet olmadan önce 64,9 olmuştum.Şimdi adetin şişkinliğivar sanırım yine 65lerdeyim. Okullar açılana kadar birkaç kilo verseydim çok iyi olurdu. Bu arada siz burda olduğunuz sürece ben de burdayım canım.Yalnız değilsiniz