- 22 Ağustos 2009
- 148
- 0
- 37
- Konu Sahibi samimikxixz
günaydın kızlar,
hemen pilatese yetişmem lazım.kilomu yazıp çıkıyorum
bu haftaki kilom; 73.5 kg
tebrikler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,
hemen pilatese yetişmem lazım.kilomu yazıp çıkıyorum
bu haftaki kilom; 73.5 kg
ye tabi tatlıları ama fazla abartmadan ye.sonra benim gibi olursun hamileyken 9 kg aldım doğumdan çıktığımda 3kg fazlam varken şuan 10kg fazlam var bide bu kilo vermiş halimkızlar hepimizin hemen hemen derdi aynı. benim de canım çoooook tatlı çekiyor. yemek yemim ama tatlı yiyeyim istiyorum evde tatlı bulundurmak istemiyorum ama bebek görmeye gelenler saolsunlar baklavaları diziyolar ben de dayanamıyorum
Kızlar günaydın. 66 kilo olmuşum 300 gr gitmiş sadece olsun buna da şükür...
tebrikler canımKızlar günaydın. 66 kilo olmuşum 300 gr gitmiş sadece olsun buna da şükür...
bunada şükür,en azından kilo almamışsın61.7 de sabitim bi haftadır oynamamış birden vercem sanırım kiloları cumartesi de düğün var şehir dışında yarın yine şehir dışına gidioz kaçırmam inş ipin ucunu :26:
kızlar 64.00 olmuşum yarım kilo daha gitmişşşşş... emzirmekten kaynaklı eminimm... keşke birazda boğazıma dur diye bilsemmm... belki dahada vereceğim ama neyse.. bunada şükür.
kızlar bende bu hafta kilo verememişim...hala 66.500 dayım...........:78:
veren arkadaşları tebrik ediyorum..............
ah kader arkadaşım bir ben mi kilo vermemişim diodum bu hafta kilo işini sıkı tutcam hırs yaptım
ah ah canım benim..spor yapacağım inşaallah......
kızlar bitki çayı içen var mı?zayıflamaya yardımcı....emzirirken süte zararlı olmayan...........:26:
öncelikle kilo veren yada verebilenleri tebrik ediyorrum caaanı gönülden.ya nasıl veriyorsunuz ben 2gün önce kıstım yememden sütüm azaldı,panik oldum.nasıl besleniyorsunuz da hem süt oluo hem kilo verilio.vallaa kıskandım yaa ben 66 ya takıldım.hedef 58-57-56-55----