- 17 Aralık 2010
- 245
- 2
- Konu Sahibi samimikxixz
hep paylaşalım diyoruzda kimse sırlarını burda açıklamak istemiyor galiba herkes hala adaptasyon olamadı galibabu topik canlanmadıkça biz bu kiloları veremeyiz.ne güzel sayımız da arttı.arttı ama ne gelen ne giden ( ben de dahil ) kilo ile ilgili fikirler ,deneyimler, araştırmalar ne varsa paylaşalım :))))
hadi bakalım kararlı gördüm seni,başlamak bitirmenin yarısıdır bu 1-2 günü atlattınmı tamam devamı gelirgünaydın kızlarrrr:) bi kaç gündür uğrayamıyordum buraya,görmeyeli baya arkadaş katılmış aramıza ne güzel:)
O kadar utanıyorum ki,şu topiğe gireli 2 hafta oldu ama ben hala kilo veremedim,bir türlü adapte olamıyorum diyete,kendime söz veriyorum her defasında ama sonradan bozuyorum,çok kızıyorum kendime
bugünden itibaren yine karar verdim bakalım başarabilecek miyim...
yok hayatım erimedim ben henüz her fırsatta giriyorum ,bakıyorum hiç kimse yok artık kimse yazmazsa bende yazmıcam diyip sinirlenip kapatıyorum topiği şu topiği canlandırmayı beceremedikHerkes eriyip bitti mi yaf nerdesiniz merak ettim. Topiğin tek şişmanı ben miyim yoksa
ohh afiyet olsun,sporunuda yapmışsın tebrik ederimsabah oğlum saat tam 10da uyudu ben de açtı ebru şallıyı pilates yaptım bugun daha çok kalça ve karın vardı...özellikle karın tam benlik...
sabak kahvaltıda ev yapımı 1 adet peynirli börek,süt 1 dilim de browni yedim yine ev yapımı.biraz kaçamak oldu ama kahvaltı diye öyle yedim:)))
sonra pilatesimi yaptım,öğlen 1 ton balıklı sandviç,domates salatalıklı.yaında meyve suyu.
şimdi gayet tok ve hafif hissediyorum:)))
akşama kuru fasulye pilav:)ama pilav sadece 2 kaşık,yanında yoğurt:)
bende bugün saat 9gibi uyandım evi toparladım baktım saat 10 hemen pilatese başladım fakat pilatese başladığımı hisseden kızım zayıflamamam için 20.dakikada uyandı ve şimdi uyudu,çok huzursuzdu bu saate kadar ağladı
bu yüzden hem pilatesim yarım kaldı hemde henüz kahvaltı yapamadım şimdi gidip karnımı doyurayım yine gelirimm
Son düzenleme: