Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Hayırlı geceler kızlar ne yaptınız diyetleri benim iyice gitti 1 ayda 2 cenaze verdik
Basiniz sagolsun canim . benimde kizim hala hasta surekli meme de . o yuzden dikkat etmiyorum . hala ayni kilodaym ama sukur ,ne aliyorm ne veriyorm . benim vucudumun sıkılasmasi gerekiyor sanirim artik . ama spor yapamiyorum ,bide hatay aşiri sicak yaniyoruz durdugumuz yerde . insallah baharda yuruyuse ve spora baslicam

Selamünaleyküm cnm doğru pek giremiyorum cenaze vardi sonra burnum kırıldı bugün çıktım daha hastaneden bende diyet falan kalmadı yani sizler nasilsiniz
Başınız sağolsun canım yakınınız mıydı? Ayrıca çok geçmiş olsun nasıl kırıldı burnun

Benim kilo stabil cnm şu sıra cok iştahım vardı belli oldu ilk adetimi oldum doğum sonrası hiç özlememişim ya, adet olunca kilo gider diyolar inşallah gider bakalım
Bnm iştahım hep açık ya hiç eksilmiyor tartıya çıkmadım da yarın bi tartılayım bakalım ama aldım hissediyorum

Bnm iştahım hep açık ya hiç eksilmiyor tartıya çıkmadım da yarın bi tartılayım bakalım ama aldım hissediyorum
Benimde öyle hep açık iştahım ama asiriydi bi kac haftadır ya demek adet olucam diyeymis, ben yersem cok hemen alıyorum ya cok fena bi bünyem var

Nasıl yapıyorsun canım aralıklı orucu biraz anlatır mısın
Saat 12 de kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalık bu tarz şeyler yağlı şeyler değil akşam en geç 6 da son yemeğim bitmiş oluyor ara öğün de var normalde ama ben acikmadikca ara öğün yapmıyorum 6 dan sonra hiçbirsey yemiyorum aciksam bile dayaniyorum günde 3 litre de su bu arada abur cubur ve ekmek kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…