- 2 Mayıs 2022
- 149
- 106
- 31
Ayni benBana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni benBana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyom
Bende esime dedim moralim bozuldu diye . diyo ki isteyen istedigini soylesin takma diyo . alan almis seni diyo valla bende bebegimin hakkina girmeyim sutum kesilmesin diye diyet yaoamiyorm kesince insallah kati bi diyetle vercem insallahBana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyom
Bu arada, eski yedigim yemegin nerdeyse yarisi kadar yiyorm eski istahim kalmamis . ama gobek benim kaderim hareket olarak aksama kadar cocukalrin pesindeyim , ama spor cok az yapiyorm yapabilirsemBana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyom
82 den tekrar 79 a düşmüşüm bende hayret ettim az önce tartildim galiba ödem benimki Bi geliyo Bi gidiyoBu arada, eski yedigim yemegin nerdeyse yarisi kadar yiyorm eski istahim kalmamis . ama gobek benim kaderim hareket olarak aksama kadar cocukalrin pesindeyim , ama spor cok az yapiyorm yapabilirsem
Spor bende yapamıyorum artık bugün 72.10 u gördüm tartıda 79.10 ile başlamıştım 69 olunca hamile kaldığım kiloya dönmüş olacağım inşallah fakat baya kaçırdım fazlasıyla akşam 8de kocam hadi yemek yemeye gidelim acıktım ben dedi bende yedim dediğin Gibi benimde artık eski iştahım yok yani hemen doyuyorumBu arada, eski yedigim yemegin nerdeyse yarisi kadar yiyorm eski istahim kalmamis . ama gobek benim kaderim hareket olarak aksama kadar cocukalrin pesindeyim , ama spor cok az yapiyorm yapabilirsem
Sanirim canim . bende ac ve tok tartiliyorm bi kilo fark oynuyo . cok degisik bisey .82 den tekrar 79 a düşmüşüm bende hayret ettim az önce tartildim galiba ödem benimki Bi geliyo Bi gidiyo
Ay masallah . bende 60 ile hamile kaldim . 60 dussem yine yeter 65 ile sabit devam bende yaklasik bir aydirSpor bende yapamıyorum artık bugün 72.10 u gördüm tartıda 79.10 ile başlamıştım 69 olunca hamile kaldığım kiloya dönmüş olacağım inşallah fakat baya kaçırdım fazlasıyla akşam 8de kocam hadi yemek yemeye gidelim acıktım ben dedi bende yedim dediğin Gibi benimde artık eski iştahım yok yani hemen doyuyorum
Çok istiyorum valla en geç üç ay gibi süre içinde 60 olmak hedefim inşallah bakalım 5 kiloyu aralıklı oruç ile bir ayda verebilirsin aslindaAy masallah . bende 60 ile hamile kaldim . 60 dussem yine yeter 65 ile sabit devam bende yaklasik bir aydir
Bugun tartildim ac karna 63 ciktim tok karna 64Çok istiyorum valla en geç üç ay gibi süre içinde 60 olmak hedefim inşallah bakalım 5 kiloyu aralıklı oruç ile bir ayda verebilirsin aslinda
Çok iyi yaaBugun tartildim ac karna 63 ciktim tok karna 64
Hayırlı akşamlar canlar napiyosunuzÇok iyi yaa
İyi valla napalım bugün 71.80 i gördümm devam bakalımHayırlı akşamlar canlar napiyosunuz
İyi maşallah ben daha aynıyım ama tekrar baslicam benim oglis etmeyi bırakacak galiba artık çok az emiyoİyi valla napalım bugün 71.80 i gördümm devam bakalım
Yaa acaba diyetle ilgisi varmıİyi maşallah ben daha aynıyım ama tekrar baslicam benim oglis etmeyi bırakacak galiba artık çok az emiyo
Sanmam yemeden hiç kismadim ki sadece erken yiyip bıraktım en geç 5 te akşam yemeği bitmis oluyo iki gün aralıklı oruc denedim baktım olmuyo biraktimYaa acaba diyetle ilgisi varmı
Başınız sağolsun canım bizimde cenaze vardı o yüzden bayadır yokum burda sonra bebeğim hastalandı bir hafta onunla uğraştım. Sadece emdi bu hastalık döneminde haliyle bnde baya baya yedim çoğu zaman dışardan evdede abur cubur da yedim tartılmaya korkuyorum resmenSlm kızlar bende fazla giremiyorum bu aralar babaannem vefat etti Dedem rahatsız onlarla ilgileniyorum ki ipin ucu iyice kaçtı verdiğimi de aldım bilmiyorum ne olacak halim tekrar başlamayı düşünüyorum ama Dedem çok rahatsız bugunlu yarinli az yemeye çalışıyorum ama çok koşturmaca acayip acikiyorum üzerine bide bebis emince hiç bisey gözüm görmüyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum keşke Bi sihirli gücümüz olsada çıkarıp atsak gobekleri cenazede herkes 3 mu geliyo diyo çocuğun ufak niye acele ettin diyorlar hamile değilim deyince dalga geçme bizimle niye saklıyorsun diyorlar
Seninde basın saolsun cnm mekanları cennet olur inşallah allahim kalanlara sabır versin bebisine de allahim safi ismi hürmetine bolca şifalar versin inşallah çabucak iyilessin❤Başınız sağolsun canım bizimde cenaze vardı o yüzden bayadır yokum burda sonra bebeğim hastalandı bir hafta onunla uğraştım. Sadece emdi bu hastalık döneminde haliyle bnde baya baya yedim çoğu zaman dışardan evdede abur cubur da yedim tartılmaya korkuyorum resmen
Şükür iyileşti bebeğim ne zor bişeymiş ağlıyor ama senin elinden bişey gelmiyoSeninde basın saolsun cnm mekanları cennet olur inşallah allahim kalanlara sabır versin bebisine de allahim safi ismi hürmetine bolca şifalar versin inşallah çabucak iyilessin❤
Şükür iyileşti bebeğim ne zor bişeymiş ağlıyor ama senin elinden bişey gelmiyo