Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Bana öyle söylediklerinde daha çok sinir olup daha çok yiyom
Bende esime dedim moralim bozuldu diye . diyo ki isteyen istedigini soylesin takma diyo . alan almis seni diyo valla bende bebegimin hakkina girmeyim sutum kesilmesin diye diyet yaoamiyorm kesince insallah kati bi diyetle vercem insallah

Bu arada, eski yedigim yemegin nerdeyse yarisi kadar yiyorm eski istahim kalmamis . ama gobek benim kaderim hareket olarak aksama kadar cocukalrin pesindeyim , ama spor cok az yapiyorm yapabilirsem
82 den tekrar 79 a düşmüşüm bende hayret ettim az önce tartildim galiba ödem benimki Bi geliyo Bi gidiyo

Bu arada, eski yedigim yemegin nerdeyse yarisi kadar yiyorm eski istahim kalmamis . ama gobek benim kaderim hareket olarak aksama kadar cocukalrin pesindeyim , ama spor cok az yapiyorm yapabilirsem
Spor bende yapamıyorum artık bugün 72.10 u gördüm tartıda 79.10 ile başlamıştım 69 olunca hamile kaldığım kiloya dönmüş olacağım inşallah fakat baya kaçırdım fazlasıyla akşam 8de kocam hadi yemek yemeye gidelim acıktım ben dedi bende yedim dediğin Gibi benimde artık eski iştahım yok yani hemen doyuyorum

Ay masallah . bende 60 ile hamile kaldim . 60 dussem yine yeter 65 ile sabit devam bende yaklasik bir aydir

Kızlar ben hiç giremiyorum yazdıklarınızı ara ara takip etmeye çalışıyorum yediklerime de dikkat edemez oldum memlekette olunca kendi evi gibi olmuyor insanın artık olduğu kadar napalım

Başınız sağolsun canım bizimde cenaze vardı o yüzden bayadır yokum burda sonra bebeğim hastalandı bir hafta onunla uğraştım. Sadece emdi bu hastalık döneminde haliyle bnde baya baya yedim çoğu zaman dışardan evdede abur cubur da yedim tartılmaya korkuyorum resmen

Seninde basın saolsun cnm mekanları cennet olur inşallah allahim kalanlara sabır versin bebisine de allahim safi ismi hürmetine bolca şifalar versin inşallah çabucak iyilessin❤

Seninde basın saolsun cnm mekanları cennet olur inşallah allahim kalanlara sabır versin bebisine de allahim safi ismi hürmetine bolca şifalar versin inşallah çabucak iyilessin❤
Şükür iyileşti bebeğim ne zor bişeymiş ağlıyor ama senin elinden bişey gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…