- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.547
- 24
Evet yaa iyice saldık tamamdır yeniden başlıyoruzzKızlar yarından itibaren düzenli günlük menü yazalım ? Gün sonunda menü su ve spor bildirimi yapalım fazla kaçırmışsak ufak cezalar verelim birbirimize caydırıcı olsun . Burdan uzaklaşınca artı olarak dönüşüm oluyor hep
Yine asıl tartı günümüz cuma olsun
pazartesi kontrol tartısı olsun
haftada bir gün ödül günümüz o günde istediğimiz bir şeyi bir öğün yiyelim
en fazla eksi çıkan iki kaçamak hakkı olsun
günlük en az iki lt su içilsin
hergün menü spor ve su bildirimi olsun
Eklemek istedğiniz birşey varsa ekleyelim
hytadair I LoVe You @Rwyfh burcusami Hadi yaaa
Cok geçmiş olsun canım bende sabah eşim sıcak poğaça almış küçük olanlarından 2 tane onda yedim sadece şekersiz çayla şimdide çocuklara makarna yapıyorum Bi kaç çatal alıp birakicamBen hala ayniyim kilo verdikce gobegm daha belirgin olduinstada bes gunluk bir kamp vardi ona girdim iki gun yaptim . yememede dikkat ettim tabi . 3 gun ve ben yatak dosek hastayim . fanjit olmusum ,vitamimler dusmus ve usutmusum . su anda kolumu zor kaldiriyrm
Burnumdan dolayı spor yapamıyorum anı hareket edince kanıyorCok geçmiş olsun canım bende sabah eşim sıcak poğaça almış küçük olanlarından 2 tane onda yedim sadece şekersiz çayla şimdide çocuklara makarna yapıyorum Bi kaç çatal alıp birakicam
Ben yine sizi izlemeye devam edeyim, oğlum çok sık uyanıyor geceleri, yemeyince elim ayağım tutmuyor hiçKızlar yarından itibaren düzenli günlük menü yazalım ? Gün sonunda menü su ve spor bildirimi yapalım fazla kaçırmışsak ufak cezalar verelim birbirimize caydırıcı olsun . Burdan uzaklaşınca artı olarak dönüşüm oluyor hep
Yine asıl tartı günümüz cuma olsun
pazartesi kontrol tartısı olsun
haftada bir gün ödül günümüz o günde istediğimiz bir şeyi bir öğün yiyelim
en fazla eksi çıkan iki kaçamak hakkı olsun
günlük en az iki lt su içilsin
hergün menü spor ve su bildirimi olsun
Eklemek istedğiniz birşey varsa ekleyelim
hytadair I LoVe You @Rwyfh burcusami Hadi yaaa
Evde değilim ki ya cuma günü eve gideceğim ben oda saat 5 gibi ama en son 70 dimGüncel kilo 79.3 tok tartıldım ama bu sadece kilomuzu bilelim diye asıl cuma günü tartısı hadi kızlar yüzleşelim kim ne kadar aldı veya verdi
Bende 83B
Evde değilim ki ya cuma günü eve gideceğim ben oda saat 5 gibi ama en son 70 dim
Tamam o zamanB
Evde değilim ki ya cuma günü eve gideceğim ben oda saat 5 gibi ama en son 70 dim
Beraber vereceğiz inşallah canım üzülmeBende 83
İnşallah cnmBeraber vereceğiz inşallah canım üzülme
Masallah cnm neler yaptınız ben verdiğimden emin değilim tartilmadim daha79.10 ile başlamıştım diyeteEki Görüntüle 3123088
Hicbiseu sadece porsiyonlarımi kuculttum o kadar spor yaoabilsen daha hızlı daha fazla gidecekte işte benim oğlan hiç müsade etmiyor banaMasallah cnm neler yaptınız ben verdiğimden emin değilim tartilmadim daha
Ne kadar zamanda verdin cnmHicbiseu sadece porsiyonlarımi kuculttum o kadar spor yaoabilsen daha hızlı daha fazla gidecekte işte benim oğlan hiç müsade etmiyor bana
Valla 2 ayda verdim zaten neredeyse bir aydır 70 ile 71 arasıydım üç gündür yeniden başladım işteNe kadar zamanda verdin cnm