Yediğim yemegin üzerine bu iyi olduBel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun
Bel simidi hareketi ayakları omuz hizasında açıyoruz kollarımızı uzatarak ayaklarımızı hareket ettirmeden sağa ve sola hareket ediyoruz kimler katılmak ister
hytadair
I LoVe You
Hadi yaaa
burcusami
Sanırım bu kadarız burda
Ne yemiştin öyleYediğim yemegin üzerine bu iyi oldu
Afiyet olsun canım
Vallahi canınız çekmesin döner yedim
Saol cnmAfiyet olsun canım
Ben sadece takiple yetiniyorum, benim paşa daha 4 buçuk aylık, bi ek gıdaya geçsin de inşallahBel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun
Bel simidi hareketi ayakları omuz hizasında açıyoruz kollarımızı uzatarak ayaklarımızı hareket ettirmeden sağa ve sola hareket ediyoruz kimler katılmak ister
hytadair
I LoVe You
Hadi yaaa
burcusami
Sanırım bu kadarız burda
Sağlıcakla büyüsün inşallahBen sadece takiple yetiniyorum, benim paşa daha 4 buçuk aylık, bi ek gıdaya geçsin de inşallah
Bu uygulamanin adı neAralık li oruc yapiyorum kendim ce bugun ilk gündü akşam yemek te yemicem fazlasıyla yedim çünkü meyveye falan gecistiririm büyük ihtimalle
Oruc takibi yaziyo play stor da aralıklı oruc yazınca cikiyo hemen tek Türkçe olanı bu zatenBu uygulamanin adı ne
Tamamdır teşekkür ederimOruc takibi yaziyo play stor da aralıklı oruc yazınca cikiyo hemen tek Türkçe olanı bu zaten
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim
Benimde kilo verme olayi durdu ama gobegim baya kuculdu gibi geliyo . zaten gobek gitsin istiyidm insallah ikisi de olurBide sanki kilo vermem durdu gibi
Bende belde sorun yok şükür , sadece sezeryan gobegi var , ona bi cozum soylerse katilaym canimBel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun
hytadair
I LoVe You
Hadi yaaa
burcusami
Sanırım bu kadarız burda
Benim ödev başarıyla tamamlandı canlar 200 tane simit hareketi 30 dk kadar normal tempoda pazar gezmesi + 3 litre suBende belde sorun yok şükür , sadece sezeryan gobegi var , ona bi cozum soylerse katilaym canim
Ben kendimde bişey fark etmiyorum da eşime kilo vermeye çalıştığımi söylememiştim bu ara yüzün küçüldü dedi annem biliyordu oda biraz gitmiş dedi ama ben kendimde fark edemiyorum ah ah 38 beden olan ben 44-46 bedenlere çıktım ahhhBenimde kilo verme olayi durdu ama gobegim baya kuculdu gibi geliyo . zaten gobek gitsin istiyidm insallah ikisi de olur
Ayy su içmeden zayiflanmiyor valla kesinlikleeeee bol su hatta kendi.kilomuza göre her 25 kiloya bir litre su içmemiz gerekiyormuşBenim ödev başarıyla tamamlandı canlar 200 tane simit hareketi 30 dk kadar normal tempoda pazar gezmesi + 3 litre su
Darısı veremeyenlere (yani bana )Ben kendimde bişey fark etmiyorum da eşime kilo vermeye çalıştığımi söylememiştim bu ara yüzün küçüldü dedi annem biliyordu oda biraz gitmiş dedi ama ben kendimde fark edemiyorum ah ah 38 beden olan ben 44-46 bedenlere çıktım ahhh
Ay ins ya dolabımdaki elbiselerin içine girmek tekrar hayalim şu an aslında 70 olunca hamile kaldığım kiloya dönüyorum ama ben en eski kiloma dönmek istiyorum 60 ins olucak da inanıyorum arada bir salıyorum amaDarısı veremeyenlere (yani bana )
Bende oyle canim ya 38 bedendim. ilk cocukta 42beden oldum. İkinci de 44 . insallah 38 bedeni gorucezBen kendimde bişey fark etmiyorum da eşime kilo vermeye çalıştığımi söylememiştim bu ara yüzün küçüldü dedi annem biliyordu oda biraz gitmiş dedi ama ben kendimde fark edemiyorum ah ah 38 beden olan ben 44-46 bedenlere çıktım ahhh