- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.547
- 24
İns ya aldığım ben tek basma hiç kilo veremezdim yine sizinle berbaer veririyorum valla tek insan sıkılıp pes ediyor hemenBende oyle canim ya 38 bedendim. ilk cocukta 42beden oldum. İkinci de 44 . insallah 38 bedeni gorucez
Masallah cnm
Su saat oldu acim ama almışım su ictigimden dolayı galibaBende 900 gr tekrar almışım
Bu hafta dikkat edersin verirsin bende bu hafta kilo veremedim hiç bu hafta dikkat edicem bayrama kadar 3 kilo falan vermeye cabalicamSu saat oldu acim ama almışım su ictigimden dolayı galiba
Kontrole gidersem onada sorcam ne yapabilirim diyeBende belde sorun yok şükür , sadece sezeryan gobegi var , ona bi cozum soylerse katilaym canim
Bnmde su tamam ama 100 tane yapabildim bebeğim hasta durmuyorBenim ödev başarıyla tamamlandı canlar 200 tane simit hareketi 30 dk kadar normal tempoda pazar gezmesi + 3 litre su
Bnde 48 e doğru yola çıkıyorum sankiBen kendimde bişey fark etmiyorum da eşime kilo vermeye çalıştığımi söylememiştim bu ara yüzün küçüldü dedi annem biliyordu oda biraz gitmiş dedi ama ben kendimde fark edemiyorum ah ah 38 beden olan ben 44-46 bedenlere çıktım ahhh
Veriirz ins yaa vericezBnde 48 e doğru yola çıkıyorum sanki
Ödem oluyor sabah ben kalktım tartıldım resim çekmedim ama ilk 75.00 çıktı 4 saat sonra 75.40 hemde hiçbirsey yiyip içmemiştimBende tartildim bugun 64,5 ciktim . bigun fazla bi gun az cikiyorum sastim kaldim vallainsallh vercez ya inaniyorum benimde bayrama kadar 60 olmam lazim ama nerdeee dugun var elbise giyecem gibegim cok cikiyo biraz kilo versem korse ile guzel olur diyorum .
Kaçırdın mı bu aralar yoksa canımBende 900 gr tekrar almışım
Aynen canım grip oldum kayın validem corbaydi yemekti derken zorla yediriyor sütüm kesilmesin diye ilaçta kullanamiyorumKaçırdın mı bu aralar yoksa canım
Parol veya minoset içilebilir diyo doktorlar nane limonda iç canım biraz rahatlatırAynen canım grip oldum kayın validem corbaydi yemekti derken zorla yediriyor sütüm kesilmesin diye ilaçta kullanamiyorum
Hoşgeldin canımBende şuraya iliseyim
Kızım 3 ayını doldurdu teyzeleri 2.cocugum doğum öncesi kiloma dönmek için 4-5 kilo arası fazlam var. 3 kiloya yakınını verdim assa yukarı bir 15 gündür falan dikkat ediyorumhepinize bol eksiler