Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalaim iki gündür kaçırdım misafirim vardı geri bir kilo almışım bugün dikkat ediyorum bakalım 75.55 di 76.55 olmuşum geri cumaya kadar vermeye cabalicamKızlar nereler desiniz
Odemdir cnm hemen kilo alınmaz, dikkat edince giderNapalaim iki gündür kaçırdım misafirim vardı geri bir kilo almışım bugün dikkat ediyorum bakalım 75.55 di 76.55 olmuşum geri cumaya kadar vermeye cabalicam
Ben oyle seylerden korkarim acikcasi hic fikrim yokKızlar şu mide balonu hakkında bilginiz varmi ben ondan taktırmak istiyorum ama yine de emin olamadım devlet hastaneleri yapiyomu acaba ozeller çok pahali
Sabah aksam ac karna yapiloyomus . iki cay kasigi kahve ,bir cay kasigi tarcin ,yarim limon suyu uzerini bir bardaga tamamliyoruz sicak su ile . deneyenler kilo vermis . tabi yediklerine de dikkat etmisler
Bklm dikkat ettim bugün sık devam ediyorum bayrama kadar 70 olmak istiyorumOdemdir cnm hemen kilo alınmaz, dikkat edince gider
İnşallah olursunBklm dikkat ettim bugün sık devam ediyorum bayrama kadar 70 olmak istiyorum
O zaman hic baslamaym . bu arada tekrar 65 olmisim yaBen denedim onu hiç Bi halta yaramiyo
İnsallah canim , bende 60 olmak istiyorm ama spor hic yapamaz oldum . eskisi kadar yemekten de kismiyorm .Bklm dikkat ettim bugün sık devam ediyorum bayrama kadar 70 olmak istiyorum
Bende valla sporsuz vermekde baya zor benim için hareket etmem lazim habire yiyom vallaİnsallah canim , bende 60 olmak istiyorm ama spor hic yapamaz oldum . eskisi kadar yemekten de kismiyorm .
Bide sanki kilo vermem durdu gibiİnsallah canim , bende 60 olmak istiyorm ama spor hic yapamaz oldum . eskisi kadar yemekten de kismiyorm .
Bu aralar bnmkide hiç uyumuyor dişten dolayı rahatsız galibaGözünü sevim 2 saate bir uyanmanın benimki hiç uyumuyo uyusana uykudayken agliyo
Vallahi bnde yiyorum gözüm sürekli yemekte dün eşime dedim yeter artık bi abur cubur bişeyler al dayanamıyorum artıkBende valla sporsuz vermekde baya zor benim için hareket etmem lazim habire yiyom valla
Misafirler geliyor bize sürekli baş sağlığı için bu aralar aktif olamadım ama devam etcem inşallahKızlar nereler desiniz
Çok aşırı bir kilon yok ki canım dikkat edersen zayıflarsın boş yere ameliyat olma ama yinede sen bilirsinKızlar şu mide balonu hakkında bilginiz varmi ben ondan taktırmak istiyorum ama yine de emin olamadım devlet hastaneleri yapiyomu acaba ozeller çok pahali
Bn varimBel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun
Bel simidi hareketi ayakları omuz hizasında açıyoruz kollarımızı uzatarak ayaklarımızı hareket ettirmeden sağa ve sola hareket ediyoruz kimler katılmak ister
hytadair
I LoVe You
Hadi yaaa
burcusami
Sanırım bu kadarız burda