Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Kızlar şu mide balonu hakkında bilginiz varmi ben ondan taktırmak istiyorum ama yine de emin olamadım devlet hastaneleri yapiyomu acaba ozeller çok pahali

Bende bu aralar biraz saldim . aksam yememeye calisiyorm sadece . ekmekte fazla yemiyorm . kilo verdm mi bilmiyorum su anda . bide yeni bir kur buldum onu denemek istiyorm mide agrimi tetiklemezse tabi 🤷‍♀️

Sabah aksam ac karna yapiloyomus . iki cay kasigi kahve ,bir cay kasigi tarcin ,yarim limon suyu uzerini bir bardaga tamamliyoruz sicak su ile . deneyenler kilo vermis . tabi yediklerine de dikkat etmisler

Bel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun☺️

Bel simidi hareketi ayakları omuz hizasında açıyoruz kollarımızı uzatarak ayaklarımızı hareket ettirmeden sağa ve sola hareket ediyoruz kimler katılmak ister😉
hytadair hytadair
I LoVe You I LoVe You
Hadi yaaa Hadi yaaa
burcusami burcusami
Sanırım bu kadarız burda

Bel simidi olan kızlar diyetisyenim bana bi hareket söyledi bugün yapacağım beraber yapmak isteyenler yapabiliriz isterseniz bugünkü ödevimiz bel simidi hareketi 200 tane ve 2.5 lt su ödevimiz olsun☺️

Bel simidi hareketi ayakları omuz hizasında açıyoruz kollarımızı uzatarak ayaklarımızı hareket ettirmeden sağa ve sola hareket ediyoruz kimler katılmak ister😉
hytadair hytadair
I LoVe You I LoVe You
Hadi yaaa Hadi yaaa
burcusami burcusami
Sanırım bu kadarız burda
Bn varim

X