Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

IMG_20220624_140749.jpg

Ben kendimde bişey fark etmiyorum da eşime kilo vermeye çalıştığımi söylememiştim bu ara yüzün küçüldü dedi annem biliyordu oda biraz gitmiş dedi ama ben kendimde fark edemiyorum ah ah 38 beden olan ben 44-46 bedenlere çıktım ahhh
Bnde 48 e doğru yola çıkıyorum sanki🤦🏼‍♀️

Bende tartildim bugun 64,5 ciktim . bigun fazla bi gun az cikiyorum sastim kaldim valla 🤷‍♀️ insallh vercez ya inaniyorum benimde bayrama kadar 60 olmam lazim ama nerdeee 😏 dugun var elbise giyecem gibegim cok cikiyo biraz kilo versem korse ile guzel olur diyorum .

Bende tartildim bugun 64,5 ciktim . bigun fazla bi gun az cikiyorum sastim kaldim valla 🤷‍♀️ insallh vercez ya inaniyorum benimde bayrama kadar 60 olmam lazim ama nerdeee 😏 dugun var elbise giyecem gibegim cok cikiyo biraz kilo versem korse ile guzel olur diyorum .
Ödem oluyor sabah ben kalktım tartıldım resim çekmedim ama ilk 75.00 çıktı 4 saat sonra 75.40 hemde hiçbirsey yiyip içmemiştim

Bende şuraya iliseyim 😁
Kızım 3 ayını doldurdu teyzeleri 2.cocugum doğum öncesi kiloma dönmek için 4-5 kilo arası fazlam var. 3 kiloya yakınını verdim assa yukarı bir 15 gündür falan dikkat ediyorum ☺️hepinize bol eksiler 🙏

X