• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Elif2780

3 melek annesi❤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
1.055
3.579
53
20gün oldu doğum yaptım. Üst üste 3.gebelik olunca önceki kilolarla beraber hepsi kaldı. Benimle beraber hem sağlıklı beslenip hemde zayıflamak isteyen anneleri bekliyorum. Gelin beraber zayıflayalım

Listemiz
Elif başlangıç 71.2 hedef 57.0 boy 1.63
mrvlkn1107 başlangıç 65 hedef 52 boy 1.53
Babsy baby başlangıç 75 hedef 60 boy 1.61
Maggiore başlangıç 80.4 hedef boy 1.70
armin83 başlangıç 65 hedef 55 boy 160
dfn0714 başlangıç 65 hedef 60 boy 1.67
Larista başlangıç 79.7 hedef 60 boy 1.69

Son düzenleme:
Merhaba bende 2.5 ay önce doğum yaptım ama zaten kilom vardı hamile kaldığımda. 20 kg vermem lazım şuan 84 kg dayım.

Merhaba saatlerdir formda geziyorum ama bi türlü emziren annelere göre beslenme listesi bulamadım benimde çoook fazlam var şuan 98 kilonun ve ben 40 kg vermek istiyorum birbirimize destek olalım lütfen bu sefer olsun Allah ım 😭 yıldım artık kilolardan bebeğim 3.5 aylık buarada

Merhabalar iyi geceler :)
Bende yakın bi zamanda emzirmeyi bıraktıracam inşallah 1 ay sonra 2 yasinda olacak kizim. Bende 3 aydır felan kendimce uğraşıyorum ama pek yapamıyorum sadece 6 kilo verebildim 90 'la başladım 84 e düştüm dün tartıldım 85 olmuşum tekrar başladım borç oruclarim var onları tutuyorum hemde iyi oluyor yememe engel oluyorum bi acıdan da ama motive çok önemli😊

Merhabalar iyi geceler :)
Bende yakın bi zamanda emzirmeyi bıraktıracam inşallah 1 ay sonra 2 yasinda olacak kizim. Bende 3 aydır felan kendimce uğraşıyorum ama pek yapamıyorum sadece 6 kilo verebildim 90 'la başladım 84 e düştüm dün tartıldım 85 olmuşum tekrar başladım borç oruclarim var onları tutuyorum hemde iyi oluyor yememe engel oluyorum bi acıdan da ama motive çok önemli😊
Merhaba Kesinlikle oruç tutarken kilo veriliyo gecen ramazanda hamileydim ve 6 kg civarı vermiştim bu ramazanda ek gıdaya başlarım büyük ihtimalle ama o zmna kadar beklemek istemiyorum bi yerden başlamalıyım

Merhaba Kesinlikle oruç tutarken kilo veriliyo gecen ramazanda hamileydim ve 6 kg civarı vermiştim bu ramazanda ek gıdaya başlarım büyük ihtimalle ama o zmna kadar beklemek istemiyorum bi yerden başlamalıyım
Aman diyet diye sütünüz azalmasında internette de emziren annelere gore çok güzel diyetler var bi bakın isterseniz. Bide az yiyip, bol su, spor yapılırsa her türlü verilir ya 😊 Süt çok olsun diye habire yedirdiler banada 😂

Aman diyet diye sütünüz azalmasında internette de emziren annelere gore çok güzel diyetler var bi bakın isterseniz. Bide az yiyip, bol su, spor yapılırsa her türlü verilir ya 😊 Süt çok olsun diye habire yedirdiler banada 😂
Artık süt olsun diye yemicem süt arttırıcı çayım var onu icicem azalırsa ama yemek yok🚫

Merhaba hanımlar, bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum, 2 doğum yaptım bebeğim 5,5 aylık yavaştan başlamak iyi olur, çok fazla kilo aldım birbirimize destek olursak başarabiliriz.

20gün oldu doğum yaptım. Üst üste 3.gebelik olunca önceki kilolarla beraber hepsi kaldı. Benimle beraber hem sağlıklı beslenip hemde zayıflamak isteyen anneleri bekliyorum. Gelin beraber zayıflayalım
Ben varim bende 2 ay oldu dogum yapali spora ve saglikli beslenmeye baslayayim istiyorum emzirme surecinde kilo aldiran sut olsun diye abuk sabuk yedirilen sacma sapan beslenme sekli ben sutu artiran en iyi seyin nitelikli beslenme ve sık sık emzirmek oldugunu dusunuyorum ama seker krizlerime yeniliyorum motive edicek bir diyet arkadasim olsa yaza kadar zayiflamsk istiyorum

Bu arada 1.55 boyum 65 kiloyum suan 10 kilo fazlam var 57 yle hamile kaldim 73 le doguma girdim 65 e dustum diyet falan yapmadan ama boyuma gore 10 kilo fazlam var

Merhaba hanımlar o zaman bilgilrrimizi yazıp başlayalım hep beraber. Cuma günü tartı günümüz olsun. Hepimiz cuma tartılıp güncel kaç kilomuzu ve ne kadar kilo verdiğmizi yazalım. Ayrıca günlük menülerimizi, su miktarı ve yapabildiğimiz sporları da yazarsak daha motive oluruz.
Ben adım elif.31yaşındayım. Öğretmenim. 5yaşında, 2bucuk yaşında ve 37günlük 3çocuk annesiyim :) kilom 71, 1.63 boyum. Hedef kilom 57. Emzirirken düzenli ve sağlıklı yeme ile çabuk kilo verceğimizi düşünüyorum.
Bu postu alıntılayıp bilgilerinizi yazarsanız liste yaparız. damlapal damlapal Fit_anne Fit_anne minnnnnak minnnnnak C _CikiLeta M mrvlkn1107

Merhaba hanımlar o zaman bilgilrrimizi yazıp başlayalım hep beraber. Cuma günü tartı günümüz olsun. Hepimiz cuma tartılıp güncel kaç kilomuzu ve ne kadar kilo verdiğmizi yazalım. Ayrıca günlük menülerimizi, su miktarı ve yapabildiğimiz sporları da yazarsak daha motive oluruz.
Ben adım elif.31yaşındayım. Öğretmenim. 5yaşında, 2bucuk yaşında ve 37günlük 3çocuk annesiyim :) kilom 71, 1.63 boyum. Hedef kilom 57. Emzirirken düzenli ve sağlıklı yeme ile çabuk kilo verceğimizi düşünüyorum.
Bu postu alıntılayıp bilgilerinizi yazarsanız liste yaparız. damlapal damlapal Fit_anne Fit_anne minnnnnak minnnnnak C _CikiLeta M mrvlkn1107
Merhabalar bende 35 yasindayim saglik memuruyum biri 9 biri 2 aylik iki cocuk annesiyim boyum 1.53 kilom 65 hedef kilom 52 emziriyorum hamilelik sonrasi 65 kiloda takildim umarim birbirimize destek olup kolaylikla kurtuluruz kilolarimizdan

Merhabalar bende 35 yasindayim saglik memuruyum biri 9 biri 2 aylik iki cocuk annesiyim boyum 1.53 kilom 65 hedef kilom 52 emziriyorum hamilelik sonrasi 65 kiloda takildim umarim birbirimize destek olup kolaylikla kurtuluruz kilolarimizdan
Bende her doğumda 5kiloyla sabit kaldım. Ama bunda zayıflamak istiyorum. Beraber başaracağımıza inanıyorum :)

Bende her doğumda 5kiloyla sabit kaldım. Ama bunda zayıflamak istiyorum. Beraber başaracağımıza inanıyorum :)
Ilk dogumumda cok kilo almistim 57 yle hamile kaldim 87 yle dogum yaptim dogumdan sonra 60 a dustum ama sut olur onu ye sut olur bunu ye kilo aldikca aldim 70 leri gordum malum boyda kisa 8 sene adile nasit gibi gezdim ikinci hamilelikte bilincli baslasim 70 lerde tamamladim ama yasla alakali herhalde 2 ayda ancak 65 e dusebildim 4 ayim var ise baslamama 52 hedefim insallah beraber basaririz benim sorunum.aksam ve gece tatli krizi ah bir onune gecebilsem

En küçüğünüz benim herhalde,23 yaşındayım, çalışmıyorum, 2 çocuk annesiyim büyüğü 3 yaşını doldurdu küçüğü 15gün sonra 6 aylık olacak, boyum 161, kilo 75, hedefim 60 olmak inşallah hep birlikte başarırız, ben bugün başladım.

Babsy baby başlangıç 75 hedef 60 boy 1.61

En küçüğünüz benim herhalde,23 yaşındayım, çalışmıyorum, 2 çocuk annesiyim büyüğü 3 yaşını doldurdu küçüğü 15gün sonra 6 aylık olacak, boyum 161, kilo 75, hedefim 60 olmak inşallah hep birlikte başarırız, ben bugün başladım.
Hoşgeldin sende canım. Başarırız hep beraber inşallah yeter ki isteyelim

Hoşgeldin sende canım. Başarırız hep beraber inşallah yeter ki isteyelim
Aynen canım aslında 74 de ben 75 diyorum 😄düz olsun diye, bide emziriyorum ya bebişimi başım dönüyor alışırız inşallah,kan şekeri de var.

Merhabalar benden de.
31 yaşındayım.
1.70 boyundayım, 80.4 kiloyum.
1 haftadır dikkat ediyorum -1.7 kilo verdim şükür.
18 aylık oğlum var, emziriyorum.
Devlet memuruyum, tam zamanlı çalışıyorum.
İnşallah ben de katılmak isterim.

Back