Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugun spor yapamadim, simdi yapmayı planliyorum bir kalkabilirsem 😊
Sabah; 2 haslanmis yumurta, 10 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalik, biber, karpuz, 2 ceviz
Oglen; 5 kasik nohutlu yesil mercimekli salata
Arada bir sutlu kahve, 1 yulafli kurabiye
Aksam; mangalda ciger sis, bir dilim ekmek, bir bardak ayran
Cayla beraber 2 avuc kabak cekirdegi

If e geri döndüm menü olarak yazarsam kovarsınız 😀 Herşeyden ölçülü yemeğe çalışıyorum.16 saat açlık yaptığıma güvenip yiyorum.Kalori hesabı yapıyorum ama bazen biraz aşıyorum.
sabah mantarlı biberli yumurta dımaes salatalık
Ballı kaymaklı ekmek ölçüsüzce.😃
Filtre kahve,çikolata ve birazcık da dondurma

Cok zor gercekten. Benimki planladigimdan erken oldu biraz. Aralarinda tam 2 yas var. 3 olsaydi biraz daha rahat olabilirdi sanki
Benimkilerin arası da 2 yaş. Şu karantina süreci olmasaydı bence iyi gidecekti. Ama evde 2 çocukla tıkılıp kalınca bana da zor geliyor. Bide ben planlı yaptım ikinciyi 🙈🙈

Akşam yemeği erken bitti ama yazamadım. Kendi yağı ile tavada tavuk pişirdim salata ayran 2 kaşık pilav. Spor yok (uyku yok diyet yok Allahım yok yok diye kaldık yarın kaldığım yerden devam. 2. Şekersiz e başlıyorum inşallah)
Bizde de yok yok bacim. Evi bok götürüyor. Nereyi toplasam elimde kalıyor. Uykusuzluk hat safha. Sütüm yok. Valla gelde çıldırma. Kilo da veremedim üstünede aldim ohhh. Temizlikciye gel bu hafta ne gün geliyorsan dicem. Yok ben hem ev isi hem cocuk hem yemek yapamiom. Sinirlerim bozuluyor sonra. Hic gerek yok. Bi de aglayasim var ama ona da halim yok😞

Bizde de yok yok bacim. Evi bok götürüyor. Nereyi toplasam elimde kalıyor. Uykusuzluk hat safha. Sütüm yok. Valla gelde çıldırma. Kilo da veremedim üstünede aldim ohhh. Temizlikciye gel bu hafta ne gün geliyorsan dicem. Yok ben hem ev isi hem cocuk hem yemek yapamiom. Sinirlerim bozuluyor sonra. Hic gerek yok. Bi de aglayasim var ama ona da halim yok😞
Ya su sut durumunu takma alacagini aldi bebekler oyun oynuyo memede baska bisey degil vallahi ❤️

Ben bu hafta toplamda sadece bir kwre spor yapabilmisim onu dusundum suan... Evi adak gni cekip cevirince spora mpora vakit kalmadi... Ne diyelim saglik olsun cuma gunu hepimiz ataga kalkariz insallah pc:3. Galetayi da yedim nutellaya banarak
Kalk yat valla sen. Senin gidisat iyi degil bu gece 😂

Kalk yat valla sen. Senin gidisat iyi degil bu gece 😂
Evet dunku nutellali galeta faciasindan sonra(galeta kepekliydi bu arada 🤪😆🤪😆🤪😆) diyetimize devam ediyoruz ben gecen tartildim 55 e dusmusum sanirim onun bi gevsemesi var kendimde artik... Neyse simdilik devam edelim bakalim bu saatten sonra gittigi yere kadar ondan sonra korumaya gecicem cunku bu sekilde zararli seyler yiyorum

Günaydın 1 kg fazla ile bayramı kapattım ve sabah bismillah dedim yeniden. Bu sefer eşim de başladı benimle birlikte daha iyi olur diye düşünüyorum. Ramazan boyu tatlı börek çörek yedi gözümün önünde.
Kahvaltı öncesi 750ml su
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
1 kase lor
1-2 çatal tulum, kolot labne peynirleri
1/2 kivi, 1 kayısı, 1 erik
1 dilim ekmek(paketli ama biraz büyük dilim)

Eklentiler

• 8E38B2EA-B61C-497D-85F2-E138C21A2DA6.jpeg
    8E38B2EA-B61C-497D-85F2-E138C21A2DA6.jpeg
    161,6 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın 1 kg fazla ile bayramı kapattım ve sabah bismillah dedim yeniden. Bu sefer eşim de başladı benimle birlikte daha iyi olur diye düşünüyorum. Ramazan boyu tatlı börek çörek yedi gözümün önünde.
Kahvaltı öncesi 750ml su
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
1 kase lor
1-2 çatal tulum, kolot labne peynirleri
1/2 kivi, 1 kayısı, 1 erik
1 dilim ekmek(paketli ama biraz büyük dilim)
Biz de eşimle beraber veriyoruz. Daha iyi oluyor.

İyi günler arkadaşlar, hızla kilo veriyorum 🧿 lakin artık yemeklerden sonra midem bulanır oldu. Bu durumu yaşayan var mı?
Bilmiyorum canım çocukluktan beri böyle bir duygu yaşamadım. Ama kilo vermeyi kafana taktığın için psikolojin bozulmuş olabilir. Dikkat et canım doktora görün bence

Bu sabah tartilayim dedim tartilmaz olaydim. Yarina kadar sanirimm yarim kilo vermem imkansiz ki gecen haftanin kilosuna döneyim.
Neyse sabah yattik durduk kizimla sadece onu doyurdum. Oglen yulaf lapasi yedim meyveli.
Neyse en azindan yemezsem veriyorum bu da bi sey. Tam 10 kilo var kizlar vermem gereken nasil verecem ya off.

Bu sabah tartilayim dedim tartilmaz olaydim. Yarina kadar sanirimm yarim kilo vermem imkansiz ki gecen haftanin kilosuna döneyim.
Neyse sabah yattik durduk kizimla sadece onu doyurdum. Oglen yulaf lapasi yedim meyveli.
Neyse en azindan yemezsem veriyorum bu da bi sey. Tam 10 kilo var kizlar vermem gereken nasil verecem ya off.
Ben de öyleyim canım 1kg artı ama çabuk gelen çabuk gider..

X