- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.173
- 36
Benim 9 ay sonra oldu. Olmamak rahatti gercektenDarisi basima aslinda regl olmamak rahat ama sirf odemden kurtulmak icin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 9 ay sonra oldu. Olmamak rahatti gercektenDarisi basima aslinda regl olmamak rahat ama sirf odemden kurtulmak icin istiyorum
Ah bu uykusuzluk...Selam gece hiç uyumyan oğlan yüzünden zombi gibiyim.
sabah9:00 kahvaltı
2 kuru kayısı
2 dilim yumurtalı ekmek
lor salatalık
ara Türk kahvesi 1 çikolata
öğle 14:00 taze fasulye 2 kaşık sade makarna
akşam 18:30
kahvaltı gibi oldu Menemen salçalı sosis peynir zeytin salatalık
eşimle birlikte çarşamba tekrar eski düzene döneriz. Yürüyüş de yapamadım çocuklar uyuyunca uyumayı planlıyorum. ( bugün Maalesef eşim Yardımcı olamadı ( işi yurt dışı bağlantılı orada tatil olmayınca toplantılar devam etti)
Kemik kadro olarak burdayız gene canım ama kendi adıma çok çalkantılı dönemlerden geçtim şu an herşey iyiyken bu günlerin tadını doyasıya çıkarmak ıstiyorum çok değil zaten 3 güne gidiyo ailem eski düzene diyetime sporuma daha motive olarak dönücem InşAllahVallahi evet sayimiz azaldigi icin menu yazmasammi acaba diye bile dusunmeye basladim artii cunku cogu kisi birakti beni ileriden ziyade bosvermislige surukluyo artik burasi niye boyle olduk bilmiyorum biraz dirayet gosterelim yahu bi ise basladik bitirelim yani gelen gidiyo... Gelwbilie miyiz diye soean iki gun sonra yok oluyo... Online da olsa bi gonul bagimiz oldu burda, bem kendimde baklava yedigim hamburger yedigim zamanlar oluyo yaziyorum yapacak bisey yok ipin ucunu asiri kacirmamamiz icin zaten bu platform var.
Yok yahu senin icin yazmadim zaten gruptan tamamen kayboluyo insanlar benim de Aten yeyip ictigim diyeti boDugum zamanlar oluyo canim senin durumunu kastetmemistim zatenKemik kadro olarak burdayız gene canım ama kendi adıma çok çalkantılı dönemlerden geçtim şu an herşey iyiyken bu günlerin tadını doyasıya çıkarmak ıstiyorum çok değil zaten 3 güne gidiyo ailem eski düzene diyetime sporuma daha motive olarak dönücem InşAllah
Merhaba. Kilolar gider, hic onemli degil. Az az da olsa veriyoruz bir sekilde. Kac ay oldu dogum yapali?Kızlar merhaba ben de başlamak istiyorum, doğuma gittiğimden daha kiloluyum şuan
Kızlar merhaba ben de başlamak istiyorum, doğuma gittiğimden daha kiloluyum şuan
Merhaba 9 ay olmak üzere. Gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım 6 kilo verdim hamilelikte. Doğumdan sonra normale dönünce diyeti bıraktım ve sonuç 10 kilo.Merhaba. Kilolar gider, hic onemli degil. Az az da olsa veriyoruz bir sekilde. Kac ay oldu dogum yapali?
Elimden geleni yapıcam hiç bu kadar kilolu olmamıştım.Bize katilabilirsin hepimiz ayni yolda ilerliyoruz ama istikrar sart
Çok yorulduğunda kendine vakit ayıramadığımızda hepimize oluyor canım. İmkanın varsa bir iki saat eşine bırak bebeğini ne seviyorsan onu yap biraz dinlen iyi gelir. Mesela ben akşam sallamaktan ayağım ağrıdı uyutamadım saat 23 oldu. Eşimi çağırdım yardım istedim o uyuttu o sırada bende uzandım biraz telefonuma baktım iyi geldi ama uyutmak için daha fazla zorlasaydım bende bıkkınlık hissedeceltim. Biraz nefes almaya hepimizin ihtiyacı var bu duygu geçecek o zaman.Sabah:
1 dilim t bugday
1 yemek kasigi nutella
1 yumurta
Peynir
5-6 zeytin
3 kayisi
Ogle:
Ananasin yarisi
1 sade turk kahve
Aksam:
2 tavuk baget
3 yk yumurtali ispanak
Cacik 1 kase
İzlenim:
Ay cok yorgunim ya cocugun aglamasi vi yandan bilmiyorum.baEn insanin alip basini gidesi gelir ya... Eski gunleri ozluyorum lise gumlweimi sorumluluksuz gunlerimi... Diyolar ya Allah saglik versin daha ne istiyosun yav insan ozluyo iste yimede o gunleri cunku ruhum ve bedenim yorgun
Elimden geleni yapıcam hiç bu kadar kilolu olmamıştım.
Zor gerçekten çok zor canım çocuk olayı başlı başına bi sorumluluk bende lise yıllarımı çok özlüyorum yurtta kalıyodum ne güzel senelerdi kıymetini bilememişim valla . Tamam evlilik çocukta çok güzel bi duygu çok farklı bi olay ama bazen öyle çekilmez oluyo ki oğluma bakıyorum sanki hiç büyümeyecek bu ggünler hiç gecmiyecek gibi hissediyorumSabah:
1 dilim t bugday
1 yemek kasigi nutella
1 yumurta
Peynir
5-6 zeytin
3 kayisi
Ogle:
Ananasin yarisi
1 sade turk kahve
Aksam:
2 tavuk baget
3 yk yumurtali ispanak
Cacik 1 kase
İzlenim:
Ay cok yorgunim ya cocugun aglamasi vi yandan bilmiyorum.baEn insanin alip basini gidesi gelir ya... Eski gunleri ozluyorum lise gumlweimi sorumluluksuz gunlerimi... Diyolar ya Allah saglik versin daha ne istiyosun yav insan ozluyo iste yimede o gunleri cunku ruhum ve bedenim yorgun
Yok canim ya saat basi uyaniyo ve meme isteyem bi cocuk hemen baska seyle avunmuyo. Bizimki cok aaglayan bi bebek oldugu icin esim zatem hemen bana getiriuo. Annem sagolsun yardimci oluyo ben bazen icwri gidiyorum falan ama yetmiyo bilmiyorum yani cocugun aglamasi beni istemesi o sorumluluk kafamda oldugu surece bej rahatlayamiyorum zatenÇok yorulduğunda kendine vakit ayıramadığımızda hepimize oluyor canım. İmkanın varsa bir iki saat eşine bırak bebeğini ne seviyorsan onu yap biraz dinlen iyi gelir. Mesela ben akşam sallamaktan ayağım ağrıdı uyutamadım saat 23 oldu. Eşimi çağırdım yardım istedim o uyuttu o sırada bende uzandım biraz telefonuma baktım iyi geldi ama uyutmak için daha fazla zorlasaydım bende bıkkınlık hissedeceltim. Biraz nefes almaya hepimizin ihtiyacı var bu duygu geçecek o zaman.
Evet cocugum oldugu icin cok mutluyim, ama bedenen ve ruhen cok.yorgunum gercekten bugun agladi agladi inanir misin artik sol kulagim duymuyo ve migrenim atak yapti. Uyumak dinlenmek ve kendimle kalmak(imkansiz otesi) olmadigi surece rahatlamam cok guc.. para pul hic onemli degil uyku ve insanin huzuru cok onemliZor gerçekten çok zor canım çocuk olayı başlı başına bi sorumluluk bende lise yıllarımı çok özlüyorum yurtta kalıyodum ne güzel senelerdi kıymetini bilememişim valla . Tamam evlilik çocukta çok güzel bi duygu çok farklı bi olay ama bazen öyle çekilmez oluyo ki oğluma bakıyorum sanki hiç büyümeyecek bu ggünler hiç gecmiyecek gibi hissediyorum
Uzulme, burada motive olup kilo verebilirsin. Hepimiz hem spor hem diyet birseyler yapmaya calisiyoruz.Merhaba 9 ay olmak üzere. Gebelik şekerinden dolayı diyet yaptım 6 kilo verdim hamilelikte. Doğumdan sonra normale dönünce diyeti bıraktım ve sonuç 10 kilo.
Anlıyorum canım annelik gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum. Ama kendini üzmeni hiç istemem inanki hepsi geçecek zaman çok çabuk geçiyor Bi bakmışsın kocaman olmuş bebeğin. Şu an bebeğinin tek güvendiği insan sensin o kendi başına bişey başaramıyor sana muhtaç en çok sevdiği insan sensin uyanınca senin kokunu arıyor. Ben çok bunalınca bebeğimin yoğun bakımdaki hali gözümün önüne geliyor o küçücük hali bunalım hissi hemen geçiyor. Lütfen kendini üzmeYok canim ya saat basi uyaniyo ve meme isteyem bi cocuk hemen baska seyle avunmuyo. Bizimki cok aaglayan bi bebek oldugu icin esim zatem hemen bana getiriuo. Annem sagolsun yardimci oluyo ben bazen icwri gidiyorum falan ama yetmiyo bilmiyorum yani cocugun aglamasi beni istemesi o sorumluluk kafamda oldugu surece bej rahatlayamiyorum zaten