Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar benim menümü biraz azaltmam lazım sanırım vucudum alıştı bu tarz beslenmeye düşmüyo kilom.az yiyincede halim kalmıyor nasıl yapsam bilemedim
canım bence sabah patates ve pizzamsı şey fazla olmuş. Onun haricinde menün güzel.
Evet kizlar kendimle bi konusma yaptim sabah artii sunu kabul etmem lazim ben58 kiloya gelince vucudum esksi gbi olucaknsanmistom bunun umutsuzlugu olustu ve sikayete basladim artok sunu kabullenmem lazim benim vucudim eskisi gbi degil dogumdan sonra formu degismis 53-52 olmadan da istedigim kiwama gelmicek o yuzden arrik sizlanmayi birakip sebat edixem madem cikildi bi yola devam edilecek 1 temmuza kadar kendime limit koyuyorum 53 kilo olmak icin spora vs devam
Harikasın canım. Aynen böyle devam

Menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Dereotu maydanoz
Peynir
1 tk tahin pekmez
1 ceviz
1 dilim avokado

13.00
1 kase yulaf süt karışımı

16.00
1 filtre kahve
1 kare bitter çikolata

18.00
Çok çok az fırın makarna (oğluştan kalan)

20.00
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
8 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 yk kavurma

21.00
1 mini m.gn.m dondurma

Bulgur pilavı ve dondurma fazla oldu. Yarına o da olmayacak inşallah

Merhaba tekrar öğlen 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
Ara 6 çilek 6 erik
Akşam 4 kaşık taze fasulye 1 dolu dolu kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek kadar pide boool malzemeli booool salata
3 lt su 10bin adım bugün şükür

Sürekli kızımın yediklerinden ağzıma atmak istiyorum yaa makarna börek vb.. eşim de şimdi nutellalı kahve yaptı kendime. Yemek istemiyorum bir kaç gün şeker ve makarna pilav
Cuma’ya kadar sadece 1 kere 2 kare bitter ayırdım kendime çok çok çok kriz gelirse onu yiyeceğim. Ben bahar meyvelerini çok seviyorum diye şekeri bu hafta meyveden almayı planladım. Çilek yerken eşim Çilekli pasta yapsana diyor te Allahımm yaa..

Menum
Filtre kahve
4 kaşık yulaf
4 kaşık yoğurt
4 5 çilek
1 muz
2 minik hurma
1 minik incir
1 günkurusu
1 tk çekilmiş ceviz

Ara
4 çilek
Az yerfıstığı

Akşam
Tatlı tabağı fırında etli patlıcan
1 kepçe tarhana
2 kaşık yoğurt 1 salatalıktan cacık

Su 2 litre
Spor sabahtan akşama kadar ev temizledim

Kızlarrr bugün ilk defa yoğurt yedim kahvaltıda meyvelerle akşamda salatalıkla 🤗bu benim için çok büyük birşey çünkü ağzıma sürmezdim yoğurtlu tabağa bile dokunmazdım oyüzden çok mutluyum inşallah yağlarımıda yakıcak

Reformer da haftada 3 ideal. Ben cok guzel sonuc almistim 1 ayda incelmistim cok. Sonrasi malum... cinlilere mi kufretcez yoksa amerikalilara mi artik bilemiyorum
Hemde 1 ayda süper valla. Kesinlikle gidecegim. Dikislere bi zarari olmaz demi peki. Bu arada her sehirde illaki fiyatlar farklidir ama ne kadar ki aylik?

Bu sekersiz 21 gun yapiyorlar ya ondan mi yapsak topluca ne dersiniz?
Ben geçen yıl yapmıştım çok iyi gelmişti ama öyle tatlıdan şekerden soğudum durumu olmadı sadece kontrol edebildiğini öğrenmiş oluyorsun. Bu arada ben bu gebelik boyunca tatlı hiç bir şey hatta üzüm karpuz gibi şekerli meyveler dahil şekerden tiksindim ve Doğuma kadar 8,5 ay yemedim yediğimi günlerce çıkardım ( bir rulokat üç gün istifra ettirdi) Doğumdan 20 gün sonraya kadar da öyle midem bulanıyordu millet bir şey ikram ettikçe. Şimdi aklımdan çıkmıyor çikolatalar bisküviler tatlılar

Hemde 1 ayda süper valla. Kesinlikle gidecegim. Dikislere bi zarari olmaz demi peki. Bu arada her sehirde illaki fiyatlar farklidir ama ne kadar ki aylik?

Kac aylikti bebegin? Zaten 1 aydan once acilmaz bence salonlar. Acilinca da ben nasil cesaret edip gidecegim onu dusunuyorum.

Ben personal trainer yani ozel hocayla 27 seans almistim 1600 kusur tl idi. Bu seanslari istedigik gibi kullandim. Yani ister haftada 2 gun istersen 3 gun.

Ben geçen yıl yapmıştım çok iyi gelmişti ama öyle tatlıdan şekerden soğudum durumu olmadı sadece kontrol edebildiğini öğrenmiş oluyorsun. Bu arada ben bu gebelik boyunca tatlı hiç bir şey hatta üzüm karpuz gibi şekerli meyveler dahil şekerden tiksindim ve Doğuma kadar 8,5 ay yemedim yediğimi günlerce çıkardım ( bir rulokat üç gün istifra ettirdi) Doğumdan 20 gün sonraya kadar da öyle midem bulanıyordu millet bir şey ikram ettikçe. Şimdi aklımdan çıkmıyor çikolatalar bisküviler tatlılar

Topluca yaparsak ve buraya surekli rapor verirsek kilo vermeye destegi olur diye dusundum. Yoksa tatlidan sogumak mumkun mu 😂

Kac aylikti bebegin? Zaten 1 aydan once acilmaz bence salonlar. Acilinca da ben nasil cesaret edip gidecegim onu dusunuyorum.

Ben personal trainer yani ozel hocayla 27 seans almistim 1600 kusur tl idi. Bu seanslari istedigik gibi kullandim. Yani ister haftada 2 gun istersen 3 gun.
Çok iyiymiş ben 3 sene önce seansına 100 tl ödedim özel hoca ile. Gerçekten haftada 2 kez gidince 2 haftada fark etti arkadaşlarım

X