- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Ay biz daha doğuramadık canım. Artık kilolarımı vermek istediğim dönemlere geçebilsem bende keşke.
Hamile misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay biz daha doğuramadık canım. Artık kilolarımı vermek istediğim dönemlere geçebilsem bende keşke.
Iste sabirsizlaniyorum ustelik bende de hala basenler gitmedi. Neyse 52 lere ineriz bizde napalim. Su durumlar duzelsin aletli pilatese gidecegim kesinlikle. Ancak onla incelirim ben.Senin 60 a daha cok var dedigine baktim simdi63 yaziyo ne kalmis biseyin kalmamiski aslida
canım bence sabah patates ve pizzamsı şey fazla olmuş. Onun haricinde menün güzel.Kızlar benim menümü biraz azaltmam lazım sanırım vucudum alıştı bu tarz beslenmeye düşmüyo kilom.az yiyincede halim kalmıyor nasıl yapsam bilemedim
Harikasın canım. Aynen böyle devamEvet kizlar kendimle bi konusma yaptim sabah artii sunu kabul etmem lazim ben58 kiloya gelince vucudum esksi gbi olucaknsanmistom bunun umutsuzlugu olustu ve sikayete basladim artok sunu kabullenmem lazim benim vucudim eskisi gbi degil dogumdan sonra formu degismis 53-52 olmadan da istedigim kiwama gelmicek o yuzden arrik sizlanmayi birakip sebat edixem madem cikildi bi yola devam edilecek 1 temmuza kadar kendime limit koyuyorum 53 kilo olmak icin spora vs devam
En iyisini yaparsin bence bebege de bakacak biri varsaIste sabirsizlaniyorum ustelik bende de hala basenler gitmedi. Neyse 52 lere ineriz bizde napalim. Su durumlar duzelsin aletli pilatese gidecegim kesinlikle. Ancak onla incelirim ben.
Esime sallarim haftada iki kere 1 saat baksa tamamdir..En iyisini yaparsin bence bebege de bakacak biri varsa
Esime sallarim haftada iki kere 1 saat baksa tamamdir..
Hemde 1 ayda süper valla. Kesinlikle gidecegim. Dikislere bi zarari olmaz demi peki. Bu arada her sehirde illaki fiyatlar farklidir ama ne kadar ki aylik?Reformer da haftada 3 ideal. Ben cok guzel sonuc almistim 1 ayda incelmistim cok. Sonrasi malum... cinlilere mi kufretcez yoksa amerikalilara mi artik bilemiyorum
Ben simdi fiyatlara baktimda sok oldum bu kadr beklemiyodumHemde 1 ayda süper valla. Kesinlikle gidecegim. Dikislere bi zarari olmaz demi peki. Bu arada her sehirde illaki fiyatlar farklidir ama ne kadar ki aylik?
Ben geçen yıl yapmıştım çok iyi gelmişti ama öyle tatlıdan şekerden soğudum durumu olmadı sadece kontrol edebildiğini öğrenmiş oluyorsun. Bu arada ben bu gebelik boyunca tatlı hiç bir şey hatta üzüm karpuz gibi şekerli meyveler dahil şekerden tiksindim ve Doğuma kadar 8,5 ay yemedim yediğimi günlerce çıkardım ( bir rulokat üç gün istifra ettirdi) Doğumdan 20 gün sonraya kadar da öyle midem bulanıyordu millet bir şey ikram ettikçe. Şimdi aklımdan çıkmıyor çikolatalar bisküviler tatlılarBu sekersiz 21 gun yapiyorlar ya ondan mi yapsak topluca ne dersiniz?
Hemde 1 ayda süper valla. Kesinlikle gidecegim. Dikislere bi zarari olmaz demi peki. Bu arada her sehirde illaki fiyatlar farklidir ama ne kadar ki aylik?
Ben geçen yıl yapmıştım çok iyi gelmişti ama öyle tatlıdan şekerden soğudum durumu olmadı sadece kontrol edebildiğini öğrenmiş oluyorsun. Bu arada ben bu gebelik boyunca tatlı hiç bir şey hatta üzüm karpuz gibi şekerli meyveler dahil şekerden tiksindim ve Doğuma kadar 8,5 ay yemedim yediğimi günlerce çıkardım ( bir rulokat üç gün istifra ettirdi) Doğumdan 20 gün sonraya kadar da öyle midem bulanıyordu millet bir şey ikram ettikçe. Şimdi aklımdan çıkmıyor çikolatalar bisküviler tatlılar
Çok iyiymiş ben 3 sene önce seansına 100 tl ödedim özel hoca ile. Gerçekten haftada 2 kez gidince 2 haftada fark etti arkadaşlarımKac aylikti bebegin? Zaten 1 aydan once acilmaz bence salonlar. Acilinca da ben nasil cesaret edip gidecegim onu dusunuyorum.
Ben personal trainer yani ozel hocayla 27 seans almistim 1600 kusur tl idi. Bu seanslari istedigik gibi kullandim. Yani ister haftada 2 gun istersen 3 gun.
Valla kaptan sensin canım sen ne dersen o. Yani sen şimdi Nutella kaşıklamak göbek eritiyor desen sorgulamam neden? Çünkü kaptanım diyor derimTopluca yaparsak ve buraya surekli rapor verirsek kilo vermeye destegi olur diye dusundum. Yoksa tatlidan sogumak mumkun mu