- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Geçen bir eve baktım bayıldım, emlakçıda 210 bin. İnşaati aradım, kendi firmasını. 191 bine daireleri var. Emlakçı bir kaç daireyi almış satıyor.
Kızlar bişey sormak istiyorum bi evimiz var acil satılacak bizde kendimiz fotoğrafını çektik koyduk ilana kolay satılabilecek bi ev aslında hemen emlakçılar aradı bi kaç tane biz satalım beraber çalışalım diye siz hiç böle bişey yaptınız mı nasıl oluyo bu işler mesela emlakçı ile anlaştık ona ne kadar para verilir hiç bilmiyoruz bu işleri kandırılmakta istemiyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Hiç bilmiyoruz böle şeyleri emsallerine baktık ona göre ortalama bişeyler yazdık
Kayseri' de. Valla burada sakız parası gibi değil. Üstelik 190 mt2. Ve çok lüks evler.konu dışı ama nerdeymiş o evler. sakız parası gibi.
Kayseri' de. Valla burada sakız parası gibi değil. Üstelik 190 mt2. Ve çok lüks evler.
Kayseri' de. Valla burada sakız parası gibi değil. Üstelik 190 mt2. Ve çok lüks evler.
Vermeyin emlakciya kendiniz satın. Alıcı eve ayrı veriyor emlakciya ayrı veriyor. Arkadasim ev aldı emlakciya 9 bin vermiş evi aldıktan sonra öğrendi hakmi bu yani oturduğu yerden 2 günde 9 bin yazık. Kendiniz satın gitsin.Kızlar bişey sormak istiyorum bi evimiz var acil satılacak bizde kendimiz fotoğrafını çektik koyduk ilana kolay satılabilecek bi ev aslında hemen emlakçılar aradı bi kaç tane biz satalım beraber çalışalım diye siz hiç böle bişey yaptınız mı nasıl oluyo bu işler mesela emlakçı ile anlaştık ona ne kadar para verilir hiç bilmiyoruz bu işleri kandırılmakta istemiyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Hatta size evin reklamını atayım beğendiğim evi kızlarİnşallah Kayseri'ye atanırım ne diyeyim hahaha 105 m2 eve ödediğim kirayı duysanız ağlarsınız.
Bekleriz valla buradaki evler lükslükte yarışıyorlarvay canına ya. ben istanbulda 80 metrekarecik kutu gibi yere 310 bayıldım. balkonu bile yok... emekli olunca bu şehirden kaçacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?