- 17 Aralık 2024
- 84
- 47
- 3
- 35
- Konu Sahibi canimcocuklarimm
-
Peşinat çok mu fazla isteniyor? Taksitle ödeme şansı var mı?Daha yeni araba aldım em...ev aracılığıyla. Ama ben kuralı sisteme katılmadım. Peşinat verdim beş ay snr bana toplu parayı verdiler. Arabamı sıkıntısız aldım çok şükür ama henüz senetleri alma sürecinde değilim. O konuda bir sıkıntı çıkar mı bilemedim
özel olmassa ne kadar bi peşinat verdiniz? bide taksitler yüksek mi oluyor faizsiz sistem diyorlar?bizi biraz aydinlatirmisiniz sistemleri hakkında tesekkurlerDaha yeni araba aldım em...ev aracılığıyla. Ama ben kuralı sisteme katılmadım. Peşinat verdim beş ay snr bana toplu parayı verdiler. Arabamı sıkıntısız aldım çok şükür ama henüz senetleri alma sürecinde değilim. O konuda bir sıkıntı çıkar mı bilemedim
Eminevimden hem ev hemde araba aldik simdi ikinci araba ya yazıldıkarkadaşlar merhaba. Hiç eminevim fuzuli evim gbi firmalardan ev araba sahibi olan var mı? Bu firmalar güvenilir mi paramızı kaptirirmiyiz sikayet yorumlarını okudum pek iç açıcı gelmediönceden böle bi tecrübesi olan arkadaşlar akıl verirse çok sevinirim çok tesekkurler
evi çok merak ediyorum:) nasıl aldınız acaba biraz acarmisiniz peşinatli mi nasıl sistemleri ilerliyorEminevimden hem ev hemde araba aldik simdi ikinci araba ya yazıldık
Üstteki Yorumumda yazdım miktarı. Evet faiz yok ama dosya masrafı alınıyor. Ben 510binlik pakete yazıldım ozmn 30küsür bin lira dosya masrafı ödedim. Ben kaydolduğumda dosya masrafı da peşindi ama şu an karta 6 taksit yapıyorlarmış. Dediğim gibi ben sıkıntı yaşamadım şükür. Aylık ödeme de kendi bütçenize göre ayarlanıyor ama ödeme miktarını ne kadar fazla tutarsanız teslimat tarihi de o kadar erken oluyor. Yani ödemeler, pelin atlar, teslim tarihi tamamen sizin ekonomik gücünüzle alakalıözel olmassa ne kadar bi peşinat verdiniz? bide taksitler yüksek mi oluyor faizsiz sistem diyorlar?bizi biraz aydinlatirmisiniz sistemleri hakkında tesekkurler
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın ins :)Peşinatı taksitli öderseniz peşinat olmazelinizdekine göre veriyorsunuz. Benim yaklaşık 200bin vardı. 510binliğe yazılmıştım. Dediğim gibi anlaştığımız tarihte de aldım zaten paramı. Bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Amin inşallah. Darısı isteyen herkesin başına kolaylıklahayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın ins :)
Ev nasıl oldu, süreç nasıldı. Bilgi bilgi bilgiEminevimden hem ev hemde araba aldik simdi ikinci araba ya yazıldık
1.5 milyonluk ev aldik 2+1 o zaman sadece dosya masrafi 120 bindi ama biz 600 bin önden verip pesinatsiz olanina girdik sekiz ay sonra evimizi teslim ettiler onden ne kadar verir taksitleri de ne kadar yüksek odediğine gore degisiyor biz pesinatsiz 300 binlik arabaya girdik sadece 5 bin ödedikevi çok merak ediyorum:) nasıl aldınız acaba biraz acarmisiniz peşinatli mi nasıl sistemleri ilerliyor
Önden 600 verdik kurasiz sistemle sekiz ay sonra evimizi aldik pesinati yuksek verirsen hemen ayini söylüyorlar zaten aylik da 10 bin ödüyoruzEv nasıl oldu, süreç nasıldı. Bilgi bilgi bilgi
Sırf şu iki yüzlülük için kapısından geçmem bunların. Faizi baştan alıyorlar ama faiz değil diyorlar. 30 küsür bin liraya satılan dosyayı görmek isterdim. Kişiye özel altın varaklı işlemeli falan mı yoksa her kırtasiyede satılan 30-40 TL lik bildiğin dosya mı? İçine bir top A4 kağıt bile koysan istenen rakamın yanından geçmez. Ben dosya masrafını vermek istemiyorum dosyayı kendim getireceğim dense olmuyor mu? Alan alsın, istediği kadar memnun da olsun ama benim gözümde bu oluşumlar iki yüzlü. Çatır çatır faiz alıyorlar, topladıkları parayla faiz geliri elde edip öyle ev araba veriyorlar. Parası olmayan girsin ama dini hassasiyet nedeniyle girdik denmesin.Evet faiz yok ama dosya masrafı alınıyor. Ben 510binlik pakete yazıldım ozmn 30küsür bin lira dosya masrafı ödedim. Ben kaydolduğumda dosya masrafı da peşindi ama şu an karta 6 taksit yapıyorlarmış.
Adi zaten faizsiz.faizin alası varmışSırf şu iki yüzlülük için kapısından geçmem bunların. Faizi baştan alıyorlar ama faiz değil diyorlar. 30 küsür bin liraya satılan dosyayı görmek isterdim. Kişiye özel altın varaklı işlemeli falan mı yoksa her kırtasiyede satılan 30-40 TL lik bildiğin dosya mı? İçine bir top A4 kağıt bile koysan istenen rakamın yanından geçmez. Ben dosya masrafını vermek istemiyorum dosyayı kendim getireceğim dense olmuyor mu? Alan alsın, istediği kadar memnun da olsun ama benim gözümde bu oluşumlar iki yüzlü. Çatır çatır faiz alıyorlar, topladıkları parayla faiz geliri elde edip öyle ev araba veriyorlar. Parası olmayan girsin ama dini hassasiyet nedeniyle girdik denmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?