Emekleme,Sıralama,Yürüme

biz yürüteçi kaldırdık kalça sorunumuz oolduğu için ortapedi doktoru izin vermedi
yaklaşık 2 aydır kullanıyorduk oysaki söylemeye korktum doktora valla zararı olacağını düşünemedim

kızlar bebişleri yürüyenlere emekleyenlere maşallah , kızım ecrin emeklemiyorda yürümüyorda sadece elinden tutunca ayakta adım atıyor inşallah bizde bebişlerimizin yürüdüğünü görürüz

o kadar adım atıyosa gerisi gelir annesia.s

emeklemiyor ,sıralamıyor, yürümüyor taş gibi yerinde oturuyor.kalkmak istiyor senin elinden tutarak ayakta durmak istiyor bizimki bence asla wmeklemez.çünkü yüz üstü 1 dk bile durtamıyor.nefret ediyor

poposuna vurunca biraz gider gibi yapıyor.bakıyım kulağını çekince napcak,belki yürür :jeyyar:

Bebeği emeklemeyen arkadaşlar üzülmeyin. Kızkardesımın kızı da aynı şekilde yüz üstü bıle durmayı sevmıyordu. Hıc emeklemedı. 1-2 hafta once yurumeye basladı..
Bazı bebekler de oyle oluyor demekkı. Alı Tuna teyy tey yapıyor yanı arada farkında olmadan ellerını bırakıyor bıraz duruyor bıraktıgı farkedınce korkup hemen çömeliyor. Yürüme çalışmaları devam ediyor yani.

benim kızımda 17 mat doğumlu
emeklemeyi aştık artık koltuklara,tv sehpasına,peteklere tutunup kalkıyor ve ellrini salıyor düşüyor oyuzden hep arkasından geziyorum,ellerinden tutunarak gezmeyi seviyor ama parmak ucuna basarak geziyor.

merhaba arkadaşlar meriç dün emeklemeye başladı çok sevinçliyim, yüz üstü durmaktan nefret ederdi düne kadar, dün nasıl olduysa yüz üstü döndü tam mızırdanmaya başlayacak şimdi dememe kalmadı poposunu kaldırdı emeklemeye başladı :)))))) kuzucukkkk bi kaç haftadır çok hareketliydi zaten bu olacakmış demek ki :)))))
altta iki üstte iki dişimiz var, çok rahat oturabiliyor artık, istediği her yöne dönüp her şekilde kalabiliyor:))) çok şükür... bu günleri görmek muhteşem, bi de yürüse tam süper olacak :))))

ada tam emeklemiyor ama komando gibi sürünüyor yerde ve gideceği yere gidiyor :) sıralıyor elinden tutunca yürüyor ama canı isterse :)))

:) özgecim meriçte bi iki haftadır komando eğitimi yapmıştı dün emekledi çok şükür:)))) inşallah adamızda emekler en kısa zamanda....

nida nur..emekleme pozisyonu alıyor.bir iki ileri geri yapıyor ama emeklemiyor..istediği yere yan yan oturarak gidiyor..uzanıyor istediğini alıyor.ayakta duruyor..koltuk kenarından tutarak geziniyor.hatta.2 gün önce çamaşır sepetinin içinde oturmuştu küçücük yerde bağdaş kurmuş pozizyondan kendisi ayağa kalktı..kendisi bile yaptıklarına seviniyor ve şaşırıyor..hayırlısı olsun...

ayyy kızlar emekleyen ayakta duran ve yürümeye çalışan tüm bebişlere aferin maşallah annelerinede hayırlı olsun diyeyim sizler adına çok sevindim benim kızım 12 mart doğumlu bende emeklemesini çok istiyorum ama uzun süre yüzüstü yatmayı sevmiyor poposunu kaldıramıyor :) (benim kız biraz tembel galiba :)) valla imreniyorum sizinkilere . darısı bizim bebişlere inşallah (amin)

selammm..nida nur dün akşam emeklemeye başladı.......ama en çokda yürümek istiyor...nerdeyse yarım saat yürütdüm banamısın demiyor...koltuktan tutarken elini bırakıp ayakta durmaya çalışıyor...inşallah yürür bir an önce...çok hevesli çünkü...

benim kızım dün emeklemeye başladı biraz geç oldu ama benim kızım 3 hafta erken geldi dünyaya ondan heralde

süheylacım alyada öyle emeklemiyor hala..
boşver salla,sağlıklı olsunlarda önemlisi o

ada da yürümeye iyice merak saldı mesela babası arka odada oluyor biz salonda. babası sesleniyor ben elinden tutuyorum koca koridoru geçip babasının yanına kadar gidiyor. arada elini bırakmamı istiyor sıpa sanki kendi yürüyebilcek :)) önceden 2 adım atıp yoruluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…