Emekleme,Sıralama,Yürüme

1-sheylaa kuzusu ıNCı --- yan gelip yatıyor
2-emda sevgi pıtırcığım ADA --- sıralıyor

3- melek sevgi böcüğüm ALı TUNA --- sıralıyor

1-sheylaa kuzusu İNCİ --- yan gelip yatıyor
3- melek sevgi böcüğüm ALİ TUNA --- sıralıyor
4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERİN---sadece dönebiliyor..emekleme yada herhangi bir çalışması yokmafoldumben

biz artık emekliyoruz.Köprüler yapıyoruz.Sıralıyoruz.

bu da dün içerileri süpürürken bir geldim emekleyerek sehpaya gitmiş,üstündekileri çekmeye çalışıyo :)

5-betül aşkım benim NİL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyorlülülülülülü
ay gözlerime inanamadım.maşallah nisan bebeğe alkisalkisalkis süper ya ne güzel duruyor.tü tü.benim bücürden 19 gün büyük nisan.benimkide 19 gün sonra böyle durabilecek mi?sanmam

4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERıN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NıL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- dönüyor okadar senağlama

Son düzenleme:
kızlar ama bir ay sonra ama bir ay önce hepsi yapacak bunları endişe etmeyin :)))hem daha iyi erkenden olmaması sürekli gözünüz üstünde olmalı wc ye bile gidemiyorsunuz çünkü birşeyler karıştırıyorlar mutlaka Ada sürünüyor emekliyor bunların yanısıra bir de amuda kalkmaya çalışıyor doğru okudunuz amuda kalkmaya çalışıyor kafaüstü popo tepede hahahahahahahaha annesi naapıyorr işi gücü bırakıyor olan bütünnnn vaktini Ada yı haylamaya harcıyorrr :))))we bu çocuklar emeklediklerinde neden hep tehlikeli yerlere giderler anlamam (((

artık işimiz bundan sonra başlıyor en rahat zamanlarıydı yaşadığımız yenidoğan dönemleri kızlar..

füsuncum ne güzel pozlar öyle yerim ben onu yaa aferim Nisan'ıma çok şeker maşallah

ayyy ayyy Nisan'ım da emekliyormuş artık.. maşallah kuzuma.. Bundan sonrası çok zor artık... Kızlar Ali Tuna da devamlı bir koltuğun ucundan başlayıp diğerinin ucuna kadar tutunarak pıtır pıtır gidiyor..

Selen emekliyor..
İstediği yere ulaşıyor..
Salonda bırakıyorum mutfağa benim yanıma kadar geliyor...
Önce sınav çekme pozisyonuna geliyor poposunu kaldırıyorkaydirigubbakcemile3..
Sonra yaylanıyo yaylanıyo ve patdelikafadulden..
Atıyo kendini öne..
Her iki tarafa da çok rahat dönebiliyo..
Ama hala desteksiz oturamıyo..
Destekli uzun bir süre oturuyo sonra ya sağa ya sola düşüyo..
Geçen mutfaktaydım bulaşık makinesini boşaltıyorum..Dibime geldi ayağıma sarılıyo elini uzatıyo kapağına..
Ocağı silmek için alt dolabı açtım sprey temizleyiciyi aldım kapağı açık görünce bir hırsla geldi saniyeler içinde dolabın önüne..
Ve pat cifi devirdii.....

nida oturabiliyor.birşeylere uzanıyor.sağa sola dönebiliyor.çok rahat yuvarlanabiliyor.ama emeklemiyor..

4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERıN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NıL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- dönüyor okadar senağlama
7-Buket tosun paşam ANIL--- dönüyor,sürünerek ilerliyor,örümcekle koşturuyor,emekleme yakındır.

o canım masallah selene ya sen de mart sonunda doğum yapmıştım.ne çabuk öyle beminki hiç bişey yapamıyor.yüzüstü falan çok mu yatırdın?nasıl bıraktında bebişi öyle öğrendi.maşallah.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben de yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…