Emekleme,Sıralama,Yürüme

merhaba kızlar bebişler nasıllar bakalım
Ada hanımda pek bi gelişme yok hala tutunarak yürüyoruz çok rahat oturuyor kalkıyor koltuklara tırmanıyor basamak yapabiliyor kendine yalnız son zamanlarda ayaklarını tam basmayı öğrendi genelde hep parmak ucundaydı hiç tam basmıyordu artık basabiliyor yürütüç hiç kullanmadım ama hep aklımda olan bişey kendimi zor tutuyorum almamak için bişeylere tutunmadan yürüyemiyor hala dişimiz yok ve hala anlamsız sesler çıkarıyor bazen anni diyor okadar konuşamıyor hırslanıyor kızıyor ama tık yok bizde durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım

playskooll ilk arabam aldık biz. hem tutunup yürüyor hemde ilerde araba gibi üzerine binip gezebilicek. çok ii tavsiye ederim. kızım tutunup baya bi adım aıyor. birlikte tüm evi dolaşıyoruz. çalışmalarımız devam ediyor.hem yürütec gibi de diil kendi çabasıyla ayakta kalıp yürüo sadece tutunuo arabaya ayakta kalmaya teşvik edici oyuncaklarda var üzerinde

ilk arabam oyuncağını bende düşünmüştüm ama kararsız kalmıştım bende bi bakayım ozaman tekrardan

ilk arabam bizde de var yürütece binmeyip ona tutunarak yürümeye başlayınca aldım. güzel tavsiye ederim

artık bizde tam olarak oturabiliyoruz emekliyoruz tutunup kalkmaya çalışıyoruz kalkınca da çığlıklar atıyo öyle mutlu oluyo ki by by deyip el sallamayı öğrendi öğle şeker yapıyo ki elini ısırasım geliyo

Bizde aldık Playskool un ilk arabamı Ada önce Hakinen gibin bi sevdi okşadı cilaladı arabasını ehueheuehuh sonra kaldırdık yürüteç moduna getirdik ittirmeye başlayınca hareket edince kahkaha atmaya başladı bayıldık yani :))

alya şu an koltuğun üzerinde duran sütyenimle oynuyor koptum..bir dakika..:)))))))

neyse..
emekleme yok,diş yok,sıralama yok,ilk arabam yok..
sadece oturuyor.yürüteçle dolanıyor..
benim kızım sanırım akıllı birazcık uzanıp çekiştirmesi filan yok..oyuncaklarıyla oynuyor..
anasını yormuyor:)

hala desteksiz oturamıyor :KK43: emeklemiyor e doğal olarak sıralamıyor da :KK43:

tembel seninki tembel.. poposunun kıymetini biliyor. :)

Bizde aldık Playskool un ilk arabamı Ada önce Hakinen gibin bi sevdi okşadı cilaladı arabasını ehueheuehuh sonra kaldırdık yürüteç moduna getirdik ittirmeye başlayınca hareket edince kahkaha atmaya başladı bayıldık yani :))

güzel günlerde kullansın yüüznden gülücükler eksik olmasın. bende chicconun yürüteç modunda olanını alacam sanırım. yani bunu

alya şu an koltuğun üzerinde duran sütyenimle oynuyor koptum..bir dakika..:)))))))

neyse..
emekleme yok,diş yok,sıralama yok,ilk arabam yok..
sadece oturuyor.yürüteçle dolanıyor..
benim kızım sanırım akıllı birazcık uzanıp çekiştirmesi filan yok..oyuncaklarıyla oynuyor..
anasını yormuyor:)

Alya dır ne yapsa yeridir :)
ne güzel bizim evde çekiştirilmemiş bişey kalmadı. herşeyi alıp fırlatıyor..hatta 6 aylıkken olan videosunu eklemiştim face.nasılda indirmişti sehpa üzerinde ki objeleri yere. :)

biz de aldık o ilk arabam dan ama bizimki tutunacak yere tutunacağına ön tarafa eğilip oyuncaklarıyla oynamayı tercih ediyor :)) doğal olarak da yürüyemiyor ehuehe ben elinden tutunca destek alıp kalkıyor ve yürüyor ama kendisi biyere tutunup kalksın yok anca yuvarlanıp koltuk örtüleriyle oynuyor :))))ilk arabam da yürüme aracı değil oyuncak oldu ortada. kızlar bu arada sıralama ne demek?

sıralamak bir yere tutunup yawaş yawaş adımlayıp ilerlemek oluyor zannımca Özgecimm:))) zira Ada amuda kalkıyor bu sayılanlardan hariç ehuehehuhe tv dolabının çekmeceleri aaçılıyorr içindeki kolnya vb edevatlar alınıyor bütün bunlar sessiz ve sinsice yapılıyor ehuehuehuhee hedefi belirleyip hedefe kilitleniyor cadıııı..........

evet melekcim ya görmüştüm..bizimki o konuda iyi..çok dikkatini çekmiyor o tarz şeyler alyanın..bu anlamda yormuyor anasını:)
yaramaz olsa bende çok çok bunalırdım kızlar inanın.Allah dağına göre kar veriyor sanırım.:kedi:

:emir_bebek:
bebekler ne zman emekler?ne zaman sıralar?o miniş ayaklarıyla attıkları o ilk adınlarını ne zaman görücez?işte tüm bunları paylaşmak için sizleri buraya davet ediyorum...

benimki 7 aylık emekledi.8,5 aylıkken sıraladı şuan 9 ay 10 günlü ve yürüyor.canıma okundu valla.inan ki yetişemiyorum.peşinden gidince de koşmaya kalkıyor.sonra da küüüüttt düşüyor.önceden ne zaman yürücek diye merak ederdim ama 2 ay öncesi daha rahatmışım.sıpa oğlum benim.:emir_bebek:

bizde emekliyoruzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis ama arıyorum artık nereye girdi gene diye valla yürüyünce daha zor olacak herşeyi karıştırıyo neyin zarar vereceğini bilmiyolar işimiz zor:1rolleyes:

benimkide emekliyor yürütece biner binmez ilk hedefi fiskos masası ve üzerindeki örtü bi güzel çekiyor ve masayı kemirmeye başlıyor
destek bulduğu herşeyle hemen ayağa kalkıyor

Alya da da emekleme,sıralama,yürüme yok şu an..
Sadece yürüteçle marifetleri var.
Vakti zamanı gelince herşey olur Süheylacım..Ben sıkılmıyorum sende sıkılma,zamanla öğrenecekler herşeyi..

benim çiçeğim artık emekliyor tambir emekleme değil asker sürünüşü yaklaşık 15-20 gündür
şimdi baya hızlı sağa sola tutunmaya başladı tabi biz şubat bebişiyiz 17 şubatta doğdu
ama diş yok hala :KK43:

X