Emekleme,Sıralama,Yürüme

normalde önce oturma, sonra emekleme en son sıralama olmuyor mu? benimki önce yastık yığınına tutunup ayağa kalktı, ertesi gün çok yavaş hareketlerle emekledi. ve bir kaç hafta sonra oturmaya başladı. kafamçokkarıştı şimdi ortaya karışık yapıyor. ama favorisi zıplamak tabii. bütün gün kucakta hoplatacak biri olsa annesini bile tanımaz delikafadulden

nida da..kendi kendine ayakta durmayı çok seviyor..bir yerden destek alıyo önce sonra bırakıyor...bunu çok sık yapmaya başladı....kendi başına durabildiğini farketti ya...hoşuna gitti zıpırın

kızlar biz uzun zamandır ayakta tek başına duruyoruz bikaç adım atıp oturuyor gerçi koltuklara tırmanıp iniyoruz kendimiz yakındada yürür galiba ama bizdede daha çok net konuşma yok babaaabbaa annane anni gel aysee (bebeği) dedddeeee gb şeyler söylüyor ama kuzumun canı isterse bide bazen çok net anlaşılmıyor dedikleri

bakıcamaz alıştırmız dötün ne dedi diyoruz hemen ppppıııırrrrtttttttt pırt yapıyor tabi bunu yaparkende etrafı tükürükleriyle yıkıyor kaydirigubbakcemile3 ama çok şeker oluyor

valla bizimkide zıplama dans etme hastası kollarının lastik olması gerekiyor valla inanılmaz yoruyor ama çokta mutlu oluyor

özgecim zıp zıp meselesini ne yaptın aldın mı canım ?

Canım benim ne tatlı ya. bizimkinde konuşma namına neredeyse hiç bir şey yok. bir tek bilinçli bir şekilde mamma diyor bir de arada ba ba ba. bi ara enneh gibi birşeyler diyordu.artık o da yok. Sadece çok ince bir sesle 'bırr bırr' diyor. ne demekse artık. oyun oynarken de genelde birşeyleri eline alıp sallıyor. ses çıkarsa devam çıkmazsa bırakıyor elinden. Bir de kitaplarına bakıyor bol bol. sayfaları kaldırıp sallamayı seviyor. yok öyle ben şu topu anneme yuvarlayayım o da geri yuvarlasın gibi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…