Emekleme,Sıralama,Yürüme

canım evet selen 4 nisan doğumlu
valla ben şu atama tayin yerleşme dönemlerinde çocuğumla açıkcası hiç ilgilenemedim..hiç yüzüstü falan yatırmadım...
adıyamana geldik evi yerleştiriyoruz seleni yatağına yatırmıştım..bir gittim bakamya yüzüstü dönmüş kolunu falan da kurtarmış annemle şok olduk..sonra da zaten hep yüzüstü yatmaya başladı..sırtüstü koy saniyede dönüyü..bez değiştirmek falan işkence artık bizim için...:ecrin_bebek:

ne deyim maşşallah darısı başımıza

demirde emeklioo tv sehpasına tam yetişemio uyduları keşfetmiş durumda ama şimdilik elini uzatıp geri çekmekle yetinio tv sehpasında takılı duran cdleri bugün nasıl alabileceğini keşfetti gidip gidip çekio ve kemiriyo :))) koltuğa tutunup ayakta kalabilio ama daha tam diil birkaç dakika fln yatırdığımda neredeyse oturma pozisyonuna kadar kalkıo sonra geri yatıo daha tam olarak oturamıo biraz durup devrilio salıncağından tek başına inebilio şok oldum ilk yaptığında odada diildim salıncağındaydı elinde oyuncağı yatma pozisyonunda takılodu bende mutfağa gidip mamasını hazırladım bi geldim bu yerde emeklio bana baktı ve gülümsedi ben kaldım ama sonra tekrar koydum salıncağa ve seyrettim salıncağın sapına tutunuo ters dönüo geri geri kayıyo ve son olarak yere iniyo ayakta pozisyonda ve yavaaşça kendini yere bırakıoo ve hızlı hızlı emeklio :))))) bööle demirin maceraları....

ayy ne tatlıı maşallah darısı benim koca popolu tembel kızımın başına :)

1-sheylaa kuzusu İNCİ --- yan gelip yatıyor
2-emda sevgi pıtırcığım ADA --- sıralıyor
3- melek sevgi böcüğüm ALİ TUNA --- sıralıyor
4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERİN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NİL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- dönüyor okadar senağlama
7-Buket tosun paşam ANIL--- dönüyor,sürünerek ilerliyor,örümcekle koşturuyor,emekleme yakındır.
8-caycan küçük serserim İBRAHİM--- emekliyor,ama desteksiz oturamıyor ve sıralayamıyor.

1-sheylaa kuzusu ıNCı --- yan gelip yatıyor
3- melek sevgi böcüğüm ALı TUNA --- sıralıyor
4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERıN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NıL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- dönüyor okadar
7-Buket tosun paşam ANIL--- dönüyor,sürünerek ilerliyor,örümcekle koşturuyor,emekleme yakındır.
8-caycan küçük serserim ıBRAHıM--- emekliyor,ama desteksiz oturamıyor ve sıralayamıyor.
9-existhunder pamum NıSAN---emekliyor,desteksiz oturuyor,yattığı yerden kalkıp oturuyor.Her erişebildiği şeye tutunup kalkıyor.Ayakta durabiliyor.

kızım nida m desteksiz oturabiliyor..çok rahat dönüp yuvarlanıyor..yüzüstü uzandığında gerigeri gidiyor..

1-sheylaa kuzusu İNCİ --- yan gelip yatıyor
3- melek sevgi böcüğüm ALİ TUNA --- sıralıyor
4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERİN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NİL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- desteksiz oturabiliyor
8-caycan küçük serserim İBRAHİM--- emekliyor,ama desteksiz oturamıyor ve sıralayamıyor.
9-existhunder pamum NİSAN---emekliyor,desteksiz oturuyor,yattığı yerden kalkıp oturuyor.Her erişebildiği şeye tutunup kalkıyor.Ayakta durabiliyor

maşallah kızlar bebişlerimize baya ilerleme var hepimizde desenize
ahucum çok sevindim Defnem oturmaya başlamış
demircik acaba Demir kaç aylık canım ne zaman doğdu maşallah kuzuma inmeyi bilmesi çok güzel bişey koltuklardanda düşmeden inebilir herhalde artık Ada'yada inmesini çıkmasını öğretmeye çalışıyorum popodan biraz desteklersem inebiliyor ve çıkabiliyor

hepinize merhaba benim kızım 10 mart doğumlu

****meleknaz****

diş cıkarma zamanı------

oturma zamanı----------5 ay 15 günlük

emekleme zamanı------ 6 ay 20 günlük emeklemeye başladı

sıralama zamanı-----her yere uzanıp kalkmaya çalışıyor 6 ay 24 günlük

yürüme zamanı------

konuşma sesler cıkarma ---- dede- mama gaga baba demeye başladı

yürüteç aldım kızıma her yere gidiyor yaramazlık bile yapıyor erken yürüyecek tahminlerime göre

maşallah canım Meleknaz'ımıza
benim kızımda 7 mart doğumlu ama bizmkinde konuşma yok aguluyor kızıyor sesler çıkarıyor ama anne baba dede mama demiyor bazen anniiii dermiş gibi geliyor ama sanırım ben benzetiyorum kaydirigubbakcemile3
onun dışında dişide yok ama başka herşey var tahminimce çok kısa zamanda yürümeyede başlar bayrama kalmaz diye düşünüyorum gidişat onu gösteriyor
ama ben yürüteç almadım yürümesini geçiktip basışını bozduğu için drumuzda tavsiye etmede
sen memnun musun yuruteçten bende çok istemiştim halbuki

--------------------------------------------------------------------------------

5-betül aşkım benim NıL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
8-caycan küçük serserim ıBRAHıM--- emekliyor,ama desteksiz oturamıyor ve sıralayamıyor.
9-existhunder pamum NıSAN---emekliyor,desteksiz oturuyor,yattığı yerden kalkıp oturuyor.Her erişebildiği şeye tutunup kalkıyor.Ayakta durabiliyor
10-nita85 meleğim NıSA------dönüyor,sürünerek ilerliyor,desteksiz oturuyor,emekleme çalışmaları sürüyor.

ewet maşllah meleknaza
ecrin daha sürünüyor ve dönerek istediği yere gidebiliyo tam oturamıyo oturuyo ama biraz heyecanlanıp hızlı hareket edince hooop düşüveriyor yavrum ama güzel konuşuyor baba abe anne (anneyi 4 aylıkdı söylemeye başlamışdı ağlarken) hammammam meme emme ve hepsini yerinde kullanıyo mesela acıktı mı başlıyo hammammam demeye yada bizlere sesleniyo uykusu gelince parmağını emip eee eee eee diyo sanki oyuncak bebek yaaaa

meriçte yürütecinde ilerliyor, desteksiz çok rahat oturuyor, dönebiliyor, emekleme yok henüz ama geri geri biraz sürünüyor yatınca.... :)))) çok tatlı görünüyor ama

9-existhunder pamum NıSAN---emekliyor,desteksiz oturuyor,yattığı yerden kalkıp oturuyor.Her erişebildiği şeye tutunup kalkıyor.Ayakta durabiliyor
10-nita85 meleğim NıSA------dönüyor,sürünerek ilerliyor,desteksiz oturuyor,emekleme çalışmaları sürüyor.
11-SiBSeR ZuZum RüYaM --- dönüyor - kafasini kaldiriyor - desteksiz oturuyor, emekliyor,kendini yerde sürüklüyor

Son düzenleme:
11-SiBSeR ZuZum RüYaM --- dönüyor - kafasini kaldiriyor - desteksiz bir kac dakika oturuyor, emekleme calismalari sürüyor ama sürüklüyor kendini yerde ve gövdesini kaldiriyor ilerlemek icin
12-s_eker minik lokumum ECRıNıM--dönüyor,yan yatıyor,başını kaldırıyor,emekleme pozisyonuna geçiyor ama kuzum ilerleyemiyor..

maşallah tüm kuzulara

Son düzenleme:
11-SiBSeR ZuZum RüYaM --- dönüyor - kafasini kaldiriyor - desteksiz bir kac dakika oturuyor, emekleme calismalari sürüyor ama sürüklüyor kendini yerde ve gövdesini kaldiriyor ilerlemek icin
12-s_eker minik lolumum ECRıNıM--dönüyor,yan yatıyor,başını kaldırıyor,emekleme pozisyonuna geçiyor ama kuzum ilerleyemiyor..maşallah tüm kuzulara
13-TLATSI-Ece-----oturuyor, emekliyor, emeklerken oturma pozisyonuna geçebiliyor, destek alarak ayağa kalkıyor ama fazla duramıyor ayakta devriliyor

14-thander-ecrin eylül----oturuyor sürünüyor emekliyor tutunup ayaga kalkıyor sıralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…