o canım masallah selene ya sen de mart sonunda doğum yapmıştım.ne çabuk öyle beminki hiç bişey yapamıyor.yüzüstü falan çok mu yatırdın?nasıl bıraktında bebişi öyle öğrendi.maşallah.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben de yapayım
canım evet selen 4 nisan doğumlu
valla ben şu atama tayin yerleşme dönemlerinde çocuğumla açıkcası hiç ilgilenemedim..hiç yüzüstü falan yatırmadım...
adıyamana geldik evi yerleştiriyoruz seleni yatağına yatırmıştım..bir gittim bakamya yüzüstü dönmüş kolunu falan da kurtarmış annemle şok olduk..sonra da zaten hep yüzüstü yatmaya başladı..sırtüstü koy saniyede dönüyü..bez değiştirmek falan işkence artık bizim için...:ecrin_bebek:
demirde emeklioo tv sehpasına tam yetişemio uyduları keşfetmiş durumda ama şimdilik elini uzatıp geri çekmekle yetinio tv sehpasında takılı duran cdleri bugün nasıl alabileceğini keşfetti gidip gidip çekio ve kemiriyo :))) koltuğa tutunup ayakta kalabilio ama daha tam diil birkaç dakika fln yatırdığımda neredeyse oturma pozisyonuna kadar kalkıo sonra geri yatıo daha tam olarak oturamıo biraz durup devrilio salıncağından tek başına inebilio şok oldum ilk yaptığında odada diildim salıncağındaydı elinde oyuncağı yatma pozisyonunda takılodu bende mutfağa gidip mamasını hazırladım bi geldim bu yerde emeklio bana baktı ve gülümsedi ben kaldım ama sonra tekrar koydum salıncağa ve seyrettim salıncağın sapına tutunuo ters dönüo geri geri kayıyo ve son olarak yere iniyo ayakta pozisyonda ve yavaaşça kendini yere bırakıoo ve hızlı hızlı emeklio :))))) bööle demirin maceraları....
1-sheylaa kuzusu İNCİ --- yan gelip yatıyor
2-emda sevgi pıtırcığım ADA --- sıralıyor
3- melek sevgi böcüğüm ALİ TUNA --- sıralıyor
4-saruboceq aşk kelebeem ALYA DERİN---sadece dönebiliyor..
5-betül aşkım benim NİL---dönemiyor sıralayamıyor ama yatamıyorda kafayı var gücüyle kaldırıyor
6-Renniem tembel kızım DEFNE---- desteksiz oturabiliyor
7-Buket tosun paşam ANIL--- dönüyor,sürünerek ilerliyor,örümcekle koşturuyor,emekleme yakındır.
8-caycan küçük serserim İBRAHİM--- emekliyor,ama desteksiz oturamıyor ve sıralayamıyor.
9-existhunder pamum NİSAN---emekliyor,desteksiz oturuyor,yattığı yerden kalkıp oturuyor.Her erişebildiği şeye tutunup kalkıyor.Ayakta durabiliyor
10-nita85 meleğim NİSA------dönüyor,sürünerek ilerliyor,desteksiz oturuyor,emekleme çalışmaları sürüyor.
11-SiBSeR ZuZum RüYaM --- dönüyor - kafasini kaldiriyor - desteksiz bir kac dakika oturuyor, emekleme calismalari sürüyor ama sürüklüyor kendini yerde ve gövdesini kaldiriyor ilerlemek icin
12-s_eker minik lolumum ECRİNİM--dönüyor,yan yatıyor,başını kaldırıyor,emekleme pozisyonuna geçiyor ama kuzum ilerleyemiyor..maşallah tüm kuzulara
13-TLATSI-Ece-----oturuyor, emekliyor, emeklerken oturma pozisyonuna geçebiliyor, destek alarak ayağa kalkıyor ama fazla duramıyor ayakta devriliyor