- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
-
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
sen nesin ya banlanma olmasa yazacagim cok sey var.Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
arkadasim gecmis olsun. eger transfer parasini vermediyseniz bu paranin icind para iadesi olmaz. ama transfer parasi varsa para iadesi alirsiniz. ben 3 kez tedavi oldum. parayi hep transfer gunu toplu verdik. opu transfer vs parasi toptan.Biz cok öndek vermiştik artı dondurma ücretini de ayrı vermiştik transfer olmadı belki bi kısmı iade olabilir mi diye sordum ne için yargılandıgımı da anlamadım. 3. Gun embriyosuydu
Merhaba bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tekrardan :) size hangi ilaçları vermişti doktorumuz kalite için benim doktor pek uygun buomuyorda bitkisel ürünleri ama benarastirip kullanmak istiyorumBu arada iki tup bebek arasında eşine ve sana ilac verebilirler iki ay biz kullanmıştık faydası oldu bitkisel ilaçlar ama doktor yazmıştı spermin ve yumurtanın kalitesini artiriyor
Benimle düzgün konuş evet taş kalpliyim bensen nesin ya banlanma olmasa yazacagim cok sey var.
ne kadar kirici yuregi katran baglamis bir insansin sen... hadi kendi kirli pencerenin onunde oyna. hayalleri yikilmis bir insanin bahcesini kirletme...
arkadasim gecmis olsun. eger transfer parasini vermediyseniz bu paranin icind para iadesi olmaz. ama transfer parasi varsa para iadesi alirsiniz. ben 3 kez tedavi oldum. parayi hep transfer gunu toplu verdik. opu transfer vs parasi toptan.
druna ulasamiyorsan drunu budefa degistir. rezervazligi gibi bir sorunun mu var?
eger oyleyse benim de sorunum o bebegim oldu SUKROLSUN.
ilk tedavinde dollenme bile olmamisti. suandan itibaren kendini toparlayip Yeni tedavi icin guc toplamaya bak. yukaridaki gibi yorumlari da sallama. densizlik parayla satilsa keske.
alerjin yoksa arisutu bal polen kullan. d vitaminini bir olctur mutlaka malesef bizim d vitamini sorunumuz olabiliyor.
Bahar gelmek.uzere bol bol yuruyus yap. megatif insanlardan uzak dur.
insallah guzel gunler seni bekliyordur.
gayet duzgun konustum. hele senin cirkin v itici soylemlerin soz konusuyken.Benimle düzgün konuş evet taş kalpliyim ben
Bende teşekkür ederim o zaman iyi dileklerin icingayet duzgun konustum. hele senin cirkin v itici soylemlerin soz konusuyken.
Allah yuregine isik ve yumusaklik veesin. dilegim bu. lutfen daha fazla bana cevap verme. ben seni anlayamayacak kadar yumusak kalpliyim. polemige de girmeyecegim.
Allah yokunu acik etsin.
Bizim doktor benim için amerika dan getirtmisti maalesef adlarını hatırlamıyorum bebegim olduğunun 3. Günü ilk isim buzdolabına gidip ne kadar igne ve ilac varsa çöpe atmak oldu esimexy complex vermistiBenimle düzgün konuş evet taş kalpliyim ben
Ne kadar saçma sapan bir yorum bu...bu süreçler fazlasıyla maddi manevi sıkıntılı...konu sahibi tekrardan tüp bebek deneyecek belliki ve paranın her kuruşuna ihtiyacı var.azıcık empati kurun yahu,o da parayı alıp gezeyim yiyeyim demiyor zatenEğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Merhaba bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tekrardan :) size hangi ilaçları vermişti doktorumuz kalite için benim doktor pek uygun buomuyorda bitkisel ürünleri ama benarastirip kullanmak istiyorum
Merhaba bende önümüzdeki ay tedaviye başlıyorum tekrardan :) size hangi ilaçları vermişti doktorumuz kalite için benim doktor pek uygun buomuyorda bitkisel ürünleri ama benarastirip kullanmak istiyorum
İnşallah, herkesin hakkında hayırlısı olsunEvet hatırlıyorum bende onu
Cok tesekkur ederim nazik yaklaşımınız ıcın bu arada
Insallah bu zor surecı yasayanlar mutlu haberı alırlar
Konudan çıkın benceEğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Allah bebeginizi kucaginiza almayı nasip eder insallahAllahııımmm,konu sahibi bile banlanmış,neler yapmışsınız böyle.
Neden sevgili üyelerimiz kendilerine uygun bulduğu konulara cevap yazıp,bulmadığı ya da kendilerince saçma bulduğu konularda da illa fikrini beyan etme zahmetine girerler ki? Yazık olmuş durduk yere...
Konu sahibi de sonra görür illa ki ama o zamana kadar haber alır herhalde.
Benim yaptırdığım merkezde hepsini ödedik ama transfer makbuzunu ayrı kestiler,o gün bu makbuzla gelin diye.Eğer herhangi bir nedenle transfer olmazsa iade edilecek miktar yanlış hatırlamıyorsam 1300 lira.6500 de toplam fiyatıydı...
Ve ben bu tüp bebeğe başlarken çok araştırdım aman neresi iyiyse orası olsun diye.Başladıktan sonra ilgi alaka süper,ve dedim ki,paran varsa böyle.Yoksa? Ve Allah göstermesin tutmazsa bende derdine düşeceğim illa ki,yoksa nasıl olacak bu işler?
Allah bu yolda yürüyen herkese sabırlar versin.Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bizlerde bir gün...