Embriyom öldü :(

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz

Bir gün böyle bir şey için uğraşırsanız o zaman yorum yapın, para çöpten toplanmıyor. Bu iş parayla oluyor.

Hiçbir fikrin olmayan bir konuda gelip acımasızca yorum yap konu sahibine salla sonrada istediğim yorumu yaparım triplerine gir.Bitmediniz ya pc başında kime sallasam diye bekliyorsunuz.

seni cok iyi anlıyorum. bende tup bebek tedavi sürecinden geçtim. her bi ilacın boşa gitmemesi icin o kadar insanüstü caba harcadım ki ben hayatı boyunca bu kadar duzenli ilac icmemişimdir. bitmeden yenisi almadım vs. hesaplayıp öyle aldım filan. bu tur durumda ne yapılır bilmiorum. benım de bi tane embrıyo yaşamadı. cansız kaldı. ama bir tane daha vardı da onu transfer ettiler. transferden hemen once para verdik. ilaclar vs. saymıorum. muayene parası da yoktu. yani tek transfere para verdik. 6 bin cokmuş. geri alamasanız da en azından bi tane daha ücretsiz tedavi uygulasalar daha iyi bile olur.

6 bin az mi ya ...
konu sahibi seni cok iyi anliyorum ben de bebek isteyenlerdenim. tabi ki parani da dusunuceksin parasiz bu dunyada hic bi halt yapamazsin cunku

Eğer ben çocuğum olsun diye uğraşıp harcıyosam o parayı varsın çöpe gitsin yaşamadım ama yasasamda senin gibi paranın derdine dusmem yeniden kredi falan çekerim ugrasirim giden para umrumda olmaz
Nasıl Bir üslup tarzıdır bu okuyordum sırf size cevap vermek için girdim umarım Bi gün bu duruma dusmessiniz konu sahibinin durumunu bilmiyoruz ve ortada çok hassas Bi konu var nasıl bir ruh hali bu yazıları normal biseymis gibi yazdırıyor size

Tam olarak oyle olacaktı kafam cok karısıktı fikir amaclı yazdım yani amacım fikir almaktı. Pazartesi belki hiç ara vermeden dra gidecektim fakat gitmedim. Kimseye hakaret de etmedim. Sadece küçük bi soru sordum ama arkadaslar begeni kasmak için acımasızca yorum yapımca yine ben suclu oldum. Herneyse ya burası fikir alıp verme platformundan cıkmış zaten...

İnanırmısınız ki esimle keske negatif olsaydı da yinede koyulsaydı o embrıyo dedik
Cunku 5 ay boyunca ugrastık polip ameliyatı oldum gecen surede opu falan derken cok yorulmustuk sonra donduk baktık kı biz yine başa dönmüşüz elde koca bi sıfır...

Ben anlıyorum seni ALLAH yardımcınız olsun.. Bi haber aldınız mı para iadesi varmı ?

Yorumlara hayret ettim. 6 lira bile bu devirde o kadar kıymetliyken 6 bin lirayı neden düşünmesinler.O paranin alınması demek yeni bir umut demek. Ne yapın edin peşine düşün olayın. Yeterince zor günler geçirirken bir de paranın üstüne yatan doktorlarla uğraşıyorsunuz ne üzücü bir durum. Umarım en yakın zamanda Allah gönlünüze göre verir. Canı gönülden diliyorum. Çok geçmiş olsun.

Polemik sebebiyle ceza almişim

Hayır gitmedim drumu iki defa aradım bana donuş yapmıyor
Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm, bende tüp bebekle kavuştum kizima. Neler yasadiginizi çok iyi anlıyorum ama lutfen vazgecmeyin. Transfer ve dondurma ücretlerinizi alabilirsiniz. Gidin merkeze ve önce muhasebe ile görüşün her islemin ucretini öğrenin sonrada alacaginizi hesaplayip talep edin. Yapmadiklari islemin parasini vermek zorundalar diye düşünüyorum. Ayrıca buradaki olumsuz yorumlari gormeyin. Onlar hosgorusuz anlayissiz insanlar okumayin bile yorumlari. Bakin yuregi ne güzel insanlar var size yazan, yol gösteren, bu günlerde gececek inşallah siz evladiniza kavuştuğunuzda hepsini unutacaksiniz. Ama sakın vazgecmeyin
Bu arada yumurta sayisi ve kalitesi az olan bir arkadasim olumsuz denemelerinden sonra akapunktur yaptirdi ve sonraki tedavide yalnis degilsem 4 kaliteli embriyosu oldu. simdide hamile. Bence yeni tedavi oncesi akapunkturuda bir arastirin.
Inşallah herşey çok güzel olacak yeter ki siz vazgecmeyin

Konu sahibine bu kadar yüklenmenin manası ne acaba?
6 bin TL yi çöpten toplamıyor,havadan da para yağmadığına göre.
Ayrıca transfer işlemi bile yapılmamış yeniden sürece başlaması için elinde para olması gerekiyor.
Doktorun da telefonlara çıkmaması çok garip.

selam kızlar
Embriyom yasamadıgı için transfer olmadı 6000 lira ödemiştik bunun ne kadarı iade olur yada olur mu özel dokturuma ulaşamıyorum konu para olunca yardımmmmmm
embirio transfer aşamasına gelmeden tüm parayı yatırmanız ilginç olmuş. benimde embiriolardan trasnfger gunune kadar yaşayamayan embriyom olmuştu. bir tanesi 3. gun dayandı. onu da transfer ettiler. o gun de tedavi parasının geri kalanını yatırmışdık. sonuc negatif ama benim hastane böyle bir bir para politikası izliyordu.
geri ödeme olmasa bile bir sonra ki tüp denemenizde tedaviyi indirimli yapma konusunda anlaşın. tabi sorunnuz ne ?

Telefonla konuşmayın, gidip yüzyÜze konuşun. Hem daha rahat anlaşırsınız, hem de sonradan gitseniz bile telefonda söylemiştik demezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…